HORECA fejlesztések

Innovatív hozzáállással, inspiráló design-nal, hatékony működéssel és marketingstratégiával építjük és segítjük világmárkák alakulását. Első éttermünket 35 éve nyitottuk, azóta számos éttermet, hotelt, bárt, kávéházat hoztunk létre, alakítottunk át, számos esetben nemzetközi partnerekkel együttműködve, mint a Kempinski Hotels, a Jamie Oliver Group vagy a Magyar Állami Operaház. További információk: info@zsidai.com

Koncepció

Minden egy brilliáns ötlettel és az ötlet kivitezehetőségével kezdődik: az elemzés a kulcsa egy márkában rejlő potenciál feltárásának. Marketigkutatással, stratégia kialakításával ésnagyfokú kreativitással alakítjuk ki a meghatározó arculatot.

Belsőépítészet, design

Szakértő designereinkkel, építészeinkkel és belsőépítészeinkkel olyan design-t hozunk létre, amely magával ragadja, inspirálja a vendégeket az első alkalomtól kezdve a századikig látogatásig. Élvezhető és élhető tereket alkotunk, melyek hatékonyan működtethetők és üzemeltethetők is.

Branding + Marketing

Önnel együttműködve alakítjuk ki a sikerhez vezető tervet, az étterem megnyitását övező hype-tól kezdve a marketingstratégia kialakításán át a marketing koordinálásig mindent - mindezt a hosszútávú siker és megtérülés érdekében.

Étterem üzemeltetés

A szakma legjobbjaival dolgozunk, hogy üzlete sikeres legyen. Az étel- és italkoncepció kidolgozásától az árazáson át, a vezető csapat megtalálásától a komoly trainingeken át egészen a szervezet felállításáig mindenben részt veszünk. Segítünk a legjobbat kihozni vállalkozásából.

Franchising

Franchise projektek lebonyolítása, fejlesztése, üzemeltetése, franchise-ba adás mind szakterületünk. Minden esetben a helyi piac alapos megismerése és a márka helyi piachoz való igazítása vezérel minket.