Hotelek

Modern design boutique hoteleink a Világörökség részét képező Budai Várban találhatók, műemlékek, nemzeti épületek, múzeumok és a Vár legkifinomultabb gourmet negyedének gyűrűjében, éttermek, bisztrók, bárok és csodálatos teraszok között.

Baltazár Hotel

11 egyedi luxuszoba és lakosztály

"Smart luxury" boutique hotel, igazi ékszerdoboz, egyedi designer bútorok, képek, dekorációs elemek. A városközponttól 10 percre, nyugodt környezetben, műemlék épületben, a Budai Várban, Buda gourmet negyedében, éttermek, bárok, bisztrók és macskaköves teraszok közelében.

Pest-Buda Hotel

24 órás élmény: ételek, italok és hotel… szeretettel

A Pest-Buda története 1696-ra nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg először kapuit az itt található hotel. Az igazán kivételes történetével és az újonnan kialakított berendezéssel és modern, de otthonos designnal a Pest-Buda kétségkívül Budapest egyik legstílusosabb hotele lett 10 egyedileg berendezett luxus szobájával és lakosztályaival, a városközponttól csak pár percre, a Budai Várban.

Tekintse meg éttermeinket is

Éttermeink a Világörökség részét képező Budai Várban, azon belül is a Budavári Gasztronómiai Negyedben és a pezsgő pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban, a Magyar Állami Operaházban és a Kempinski hotelben találhatók.