Rendezvény ajánlatkérés

A Zsidai Csoport a legjobb magyarországi munkahelyek között!

A Zsidai Csoport a legjobb magyarországi munkahelyek között!

TOP25-ben a Zsidai Csoport a Szerethető Munkahelyek listáján. Az Év Felelős Foglalkoztatója Díjat egymás után harmadszor kapta meg 2019-ben a Zsidai Csoport .

Két, munkahelyeket minősítő versenyen is kiemelt helyen végeztünk.

A legjobb 25 vállalat közé választották a Zsidai Csoportot a Szerethető Munkahelyek idei versenyén.

Olyan cégekkel kerültünk egy mezőnybe a teljesség igénye nélkül, mint az IKEA, a Vodafone, a LEGO vagy a NOKIA.

Még nagyobb büszkeség, hogy az egyetlen turizmus és vendéglátás területén működő cég lettünk a teljes 125 díjazott vállalat között. 

A top25 cég listája itt található: https://szerethetomunkahelyek.hu/hu

 

Az Év Felelős Foglalkoztató Díjat idén egymás után már harmadszor kapta meg családi cégünk.

Olyan munkáltatókat kerestek, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, a munkavállalók megtartása, fejlesztése és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, valamint fontosnak tartják a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

Mi a Zsidai Csoportnál minden fenti feltételnek folyamatosan megfelelünk már 2016 óta. 

 

Miért vagyunk a legjobb munkáltatók?

"Equality of Opportunities"

Valljuk, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul a munkaerőpiacon. Valóban szerethető, biztos munkahelyet, minőségi munkakörülményeket, hosszútávú karrierutat nyújtunk és mindenkinek megadjuk a fejlődés, folyamatos tanulás lehetőségét. Közel 500 kollégának biztosítunk biztonságos, kiegyensúlyozott munkahelyet itthon és külföldön is. 

 

Folyamatos képzéseinkkel, belső tréningekkel segítjük a szakmai tapasztalat megszerzését. Az újonnan belépő kollégát minden esetben egy kijelölt mentor kísér az első hónapokban. A nemzetközi munkakörnyezet, a továbblépés és fejlődés nálunk garantált. A hozzáállás, a munkamorál számunkra a kulcs, valljuk, hogy megfelelő pozitív hozzáállás mellett a szakmát egyszerűen megtanítjuk kollégáinknak. 

Jelentkezz hozzánk!

Tudj meg többet rólunk és karrierlehetőségeinkről!Kapcsolódó

Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább
Budapest legjobb éttermei

Étteremkörkép: fedezd fel Budapest legjobb éttermeit egy helyen!

Hiszünk a Vendéglátásban. Így, nagy betűvel. Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán a felszolgált ételekről szól… Sokkal inkább Rólatok, az élményről amit szereztek, az érzésről, amivel éttermeink egyikéből távoztok – és amire még évek múltán és mosolyogva emlékeztek vissza. Persze minden alkalom mást követel meg: van, hogy az élményért elég egy zseniálisan megkomponált ételkülönbség és van, hogy Budapest legjobb éttermeit valamilyen alkalomra keresed.

Tovább
Esküvő a Pierrot-ban

Esküvői Nyílt Nap a Pierrot-ban

Esküvői Nyílt Napot tartunk a Pierrot-ban 2020. július 15-én 14-19 óra között. Szeretettel várunk, hogy bemutassuk Neked a város szerintünk legromantikusabb esküvői helyszínét, a Pierrot-t. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria