Rendezvény ajánlatkérés

Spíler Biergarten

Spíler Biergarten

Vagány sörkert, kézműves sörök, fröccsök, a város talán legjobb hamburgere, házi tokajis kolbász. A Kapisztrán tér óriás gesztenyefája alatt, április közepétől október közepéig - már rendezvények számára is! Zártkörűsíthető teraszos rendezvényhelyszín a Budai Várban, kötetlen, fiatalos stílusban.


Kötetlen, vagány, laza terasz – csodálatos környezet és hatalmas gesztenyefa. Ez Budapest ikonikus gasztropubja és bárja, a Spíler Biergarten.

 

A nyár egyik legikonikusabb helyszíne teraszunk, amelyen kézműves sörök, fantasztikus fröccsök, a város legjobb hamburgere és az utánozhatatlan tokajis kolbász kíséri a hangos nevetést, a jóízű beszélgetést.

Spíler Biergarten - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A Spíler Biertgarten mint rendezvényhelyszín

Miért kéne a legjobb bulihelyszínt mellőznöd rendezvényed esetében? Miért ne tarthatnád a Spíler Biergartenben születésnapod néhány finom kézműves sör mellett?

Ha üzleti rendezvényeknek nem is, baráti összejöveteleknek tökéletes helyszínt biztosít a Spíler Biergarten – és nincs más dolgod, mint egyeztetni erről kollégánkkal az alábbi form kitöltése után!

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786

 

Befogadóképesség

Sok jó ember kis helyen is… szokták mondani, ráadásul nekünk helyünk is van, így akár 80 fő vendégül látását is vállaljuk!

 

Javasolt rendezvénytípusok

  • esküvő
  • születésnapi buli
  • iszogatás a barátokkal
  • esküvő

 

Javasolt ültetésrend, elrendezés

A Spíler Biergarten-be a legtöbb esetben iszogatni járnak, de akár ültetett, akár állófogadás típusú rendezvényekre is alkalmas. Vagány esküvők szervezése, esküvői fogadások és esküvői ebédek szintén nagyon népszerűnek számítanak ezen a helyszínen!

 

Javasolt étkeztetés

Az állófogadás mellé falatkákat, vagy ültetett fogadás mellé előre egyeztetett menüt javaslunk, amely mellett lehetőség van kanapés fogadásra is.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Spíler Biergarten képeivel!Kapcsolódó

Bistro 1786 - Rendezvényhelyszín Budapesten, a Budai Várnegyedben

Bistro 1786

Csodálatosan felújított épületben kapott helyet ez a békebeli klasszikus magyar házias vendéglő, mely szűk, de Magyarország teljes borkínálatát lefedő, természetes borokkal és csodás süteményekkel, tortákkal várja vendégeit. Az étlap a klasszikus magyar ételektől, mint a marhapörkölt, a csirkepaprikás vagy a túrós csusza a közkedvelt borjú bécsin át a friss és kreatív salátákig tökéletes ízelítőt ad mindenkinek a magyar konyhából. Elegáns környezete és gondosan összeállított étlapja miatt üzleti ebédekre is tökéletes választás. A budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát...

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

Tovább

X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786