Rendezvény ajánlatkérés

Állófogadás

Állófogadás

Mit jelent az állófogadás? Milyen típusú rendezvényekre ajánljuk az állófogadások szervezését? Szakszótárunkból megtudhatod! Rendezvényes kifejezések, szakszavak és jelentéseik a Zsidai Rendezvény oldalán!


Állófogadás


A fogadás esetében valamilyen esemény megünnepléséről, vagy ünnepélyes hangulatú rendezvényről beszélhetünk, amely a legtöbb esetben vendéglátással összekötve kerül megrendezésre.

 

Az állófogadás az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb fogadás, azaz rendezvény típus. Az állófogadás alkalmával az ételek és italok büféasztalon kerülnek elhelyezésre, és az ételeket a vendégek állva fogyasztják el. Népszerűsége abban rejlik, hogy jóval kevésbé kötött mint az ültetett fogadás vagy ültetett állófogadás: a vendégek szabadon mozoghatnak, így a kapcsolatok kiépítése, a beszélgetések kötetlenebbül zajlanak – míg az ültetett eseményeknél az asztal körül csak a szomszédos vendégekkel kerülnek kontaktusba az emberek.

 

Szervezését tekintve az állófogadás esetében rendkívül fontos, hogy elegendő helyet biztosítsunk a vendégek számára, ne legyen a fogadás túl zsúfolt. Célszerű minimum másfél négyzetmétert számítani egy főre, és a rendezvényhelyszínt ez alapján megválasztani.


címkék: rendezveny

X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria