Állófogadás

Állófogadás

Mit jelent az állófogadás? Milyen típusú rendezvényekre ajánljuk az állófogadások szervezését? Szakszótárunkból megtudhatod! Rendezvényes kifejezések, szakszavak és jelentéseik a Zsidai Rendezvény oldalán!

Állófogadás


A fogadás esetében valamilyen esemény megünnepléséről, vagy ünnepélyes hangulatú rendezvényről beszélhetünk, amely a legtöbb esetben vendéglátással összekötve kerül megrendezésre.

 

Az állófogadás az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb fogadás, azaz rendezvény típus. Az állófogadás alkalmával az ételek és italok büféasztalon kerülnek elhelyezésre, és az ételeket a vendégek állva fogyasztják el. Népszerűsége abban rejlik, hogy jóval kevésbé kötött mint az ültetett fogadás vagy ültetett állófogadás: a vendégek szabadon mozoghatnak, így a kapcsolatok kiépítése, a beszélgetések kötetlenebbül zajlanak – míg az ültetett eseményeknél az asztal körül csak a szomszédos vendégekkel kerülnek kontaktusba az emberek.

 

Szervezését tekintve az állófogadás esetében rendkívül fontos, hogy elegendő helyet biztosítsunk a vendégek számára, ne legyen a fogadás túl zsúfolt. Célszerű minimum másfél négyzetmétert számítani egy főre, és a rendezvényhelyszínt ez alapján megválasztani.


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café