Beltéri csapatépítő játékok: ötletek beltéri csapatépítő programokra cégeknek

Beltéri csapatépítő játékok: ötletek beltéri csapatépítő programokra cégeknek

Idén a soros csapatépítő mulatság télre esik? Ha a kültéri programokról le is kell mondani, akkor sem kell unatkoznotok! Mutatunk néhány népszerű beltéri csapatépítő játékot, amit szinte bárhol kipróbálhattok!


Ha még nem találtad meg a tökéletes csapatépítő helyszínt, IDE kattintva megismerheted a mi ajánlatainkat! ​​​​​​

A legjobb sales-es a csapatban…

Nálatok ki a legjobb sales-es csapatban? Vajon ki tudja a legjobban eladni azt a random tárgyat, amit a kezébe adsz? A játék lényege egyszerű, a végeredmény azonban szinte biztosan szórakoztató lesz: fogj néhány random dolgot (például tollat, WC papírt, vagy egy üres lapot), és oszd ki (vagy sorsold ki) a résztvevők között. A lényeg: mindenkinek van 2-3 perce, hogy eladja azt a tárgyat a többieknek (vagy egy kiválasztott embernek)!

 

Meséljetek egymásnak! 

Gyermekkorunk egyik kedvenc játékát is érdemes felidézni, ha csapatépítőre kerül a sor. Teszteljétek hát kicsit a csapat memóriáját! Az első játékos egy előre megírt rövid történetet suttog a második fülébe, aki emlékezetből adja tovább a harmadiknak, és így tovább… Hidd el, a végeredmény vicces lesz, hiszen a legtöbb esetben a történet teljesen eltorzul mire mindenkin „végig megy”!

 

Mentsd meg a tojást! 

Egy szórakoztató problémamegoldó játék ötlet, amihez szintén alig van szükségetek valamilyen eszközre. A társaságot bontsd 5-6 fős csapatokra, és adj a kezükbe néhány előre meghatározott tárgyat (pl. cellux-ot, papírt, vattát, stb.). A feladat: 10 perc alatt egy olyan „bázist” építeni, amire ha két méterre ráejtesz egy tojást, az nem törik össze! 

 

Ennél a feladatnál kérlek ügyelj a helyszín tisztaságára: amennyiben szőnyeg vagy nehezen tisztítható padló van, ezt inkább hagyjátok ki. 

 

Rajzoljatok vakon! 

A népszerű társasjátékhoz hasonló feladat egy kis fűszerrel. Egy nagy flipchart táblára lesz csupán szükségetek, illetve egy kendőre. A csapatok egymással versengenek: vajon melyik csapat találja ki először, mit rajzolsz a táblára bekötött szemmel? 


A rajz alapját akár a rajzoló is kitalálhatja, de előre felírt feladványokból húzással is megoldható. Fontos azonban, hogy egyszerű feladványok legyenek ha vakon csináljátok! 

 

Süllyedő hajó

Szintén csapat-jellegű játék, ahol a játékosok együttműködésére és stratégiában való gondolkodására van szükség. A játék lényege: a csapatok egy-egy képzeletbeli hajón utaznak egy lakatlan sziget közelében, amikor a hajók süllyedni kezdenek. Alig néhány percetek maradt – mit visztek magatokkal a csónakból a lakatlan szigetre? Állíts össze egy kb. 10 pontból álló listát: a csapatok feladata pedig az, hogy fontossági sorrendet állítsanak fel a tárgyak között. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner