Brainstorming

Brainstorming

Mit jelent a brainstorming kifejezés, és mikor használjuk? Ismerd meg a branstorming események jellegzetességeit! Rendezvényekkel kapcsolatos kifejezésekért fedezd fel szakszótárunkat!

Brainstorming


A brainstorming általában egy olyan céges rendezvény, amelynek alkalmával a projektben, feladatban vagy a cég életében részt vevő személyek csoportos összejövetel formájában tartanak eszmecserét.


A brainstorming keretén belül minden résztvevő elmondhatja gondolatait, akár megérzéseit is a projekt kimenetelével kapcsolatban. A branstormingok alatt gyakran a vezető egy flip chart  táblán vezeti a felmerült kérdéseket, gondolatokat – amelyek nagyban segíthetnek egy-egy feladat pontos kivitelezésében.


A legtöbb alkalommal a branstorming az irodában kerül megrendezésre kötetlen formában, ám egy-egy nagyobb projekt, döntés előkészítése érdekében az sem ritka, hogy a brainstorming gyakorlatilag rendezvényként, különteremben kerül megrendezésre.
 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café