Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

A Budai vár: éttermek, látványosságok, élmények otthona…

A Budai Várnegyed hazánk fővárosnak egyik – ha nem a – legszebb része, ehhez nem férhet kétség. Ez a hely az egész világról vonzza a turistákat, a nézelődőket, a fotósokat és mindenkit, aki egy gyönyörű tájon szeretne kirándulni akár a családdal, akár barátokkal. A látnivalók mellett a Budai Vár éttermeiről is híres, hiszen a gasztronómia egy ilyen csodálatos helyen is utat tör magának – fedezd hát fel Te is a legjobb éttermeket a Várban, és foglalj asztalt a következő kirándulás előtt!

 

A romantikus Pierrot | Budai Vár étterem

Ha kedveseddel indultok egy romantikus kiruccanásra, a Budai Vár éttermei közül a Pierrot-ban minden bizonnyal lenyűgözheted. Legrégebbi éttermünk varázslatos hangulata, klasszikus eleganciája és romantikus atmoszférája nem véletlenül tette ezt a helyet a párok kedvencévé. A zárt kert részben akár a szabad ég alatt is elkölthetitek a vacsorát, de az étterem belső terében sem fogtok csalódni, ha rosszra fordulna az idő! 

 

Fedezzétek fel a Pierrot-t, a Budai Vár éttermei közül a leginkább pároknak valót, és foglaljatok asztalt IDE kattintva

 

A stílusos Baltazár | Budai Vár étterem

Egy hangulatos macskaköves terasz, ínycsiklandó és illatozó grill ételek, Gin Tonic és izgalmas Kárpát-medencei borok egy stílusos étteremben, a Budai Vár egy eldugott kis sarkában. Kell ennél több a tökéletes kikapcsolódáshoz, lazításhoz? Ha szerinted sem, egyik kirándulásotok alkalmával mindenképp látogassatok a Budai vári éttermünkbe, a Baltazár Grillbe!

 

Több információért és asztalfoglalásért Budai vári éttermünkbe, a Baltazár Grillbe kattints IDE!

 

Az olaszos Jamie’s Italian | Budai Vár étterem

A vérbeli olasz életérzés és az egyszerű, ám annál nagyobb gonddal elkészített olasz ételkülönlegességek egy helyen várnak a Budai Várban, éttermünkben amelyet Jamie Oliver neve fémjelez. Az olasz étteremben akár a teraszon is elkölthetitek az ebédet vagy vacsorát étlapunkról vagy táblás ajánlatunkról, amelyben nem fogtok csalódni.

 

Fedezzétek fel az olasz életérzést a Jamie’s Italian-ban, a Budai Vár éttermei egyik legjobbjában – foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

A családias Pest-Buda Bistro | Budai Vár étterem

Természetesen a családi hangulat, a meghitt, kellemes együtt töltött idő sem hiányozhat Budai vári éttermeink közül. A Pest-Buda Bistro kínálatának kialakításakor a nagymama házias főztjeit vettük alapul, amelyeket a legmodernebb konyhai eljárásokkal, és a legnagyobb odafigyeléssel ötvöztünk.

 

Amennyiben Ti is egy családias éttermet kerestek a Budai Várban, IDE kattintva foglalhatsz asztalt a Pest-Buda Bistro-ba!

 

Az egyszerűen magyar 21 Magyar Vendéglő | Budai Vár étterem

A Budai Vár kétség kívül az egyik legnépszerűbb turistalátványosság hazánkban – így az is biztos, hogy a legtöbb „magyaros”-nak kikiáltott Budai vári étterem főként a külföldieket célozza meg. Nem úgy a 21 Magyar Vendéglő, amelynek megálmodásakor kifejezetten a hazai célközönséget kívántuk megszólítani! Egyszerű, 21. századi magyar étterem, minden felesleges túlzás nélkül, csak nektek. 

 

Ismerjétek meg jobban, vagy foglaljatok asztalt a 21 Magyar Vendéglőbe IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café