Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

A Budai vár: éttermek, látványosságok, élmények otthona…

A Budai Várnegyed hazánk fővárosnak egyik – ha nem a – legszebb része, ehhez nem férhet kétség. Ez a hely az egész világról vonzza a turistákat, a nézelődőket, a fotósokat és mindenkit, aki egy gyönyörű tájon szeretne kirándulni akár a családdal, akár barátokkal. A látnivalók mellett a Budai Vár éttermeiről is híres, hiszen a gasztronómia egy ilyen csodálatos helyen is utat tör magának – fedezd hát fel Te is a legjobb éttermeket a Várban, és foglalj asztalt a következő kirándulás előtt!

 

A romantikus Pierrot | Budai Vár étterem

Ha kedveseddel indultok egy romantikus kiruccanásra, a Budai Vár éttermei közül a Pierrot-ban minden bizonnyal lenyűgözheted. Legrégebbi éttermünk varázslatos hangulata, klasszikus eleganciája és romantikus atmoszférája nem véletlenül tette ezt a helyet a párok kedvencévé. A zárt kert részben akár a szabad ég alatt is elkölthetitek a vacsorát, de az étterem belső terében sem fogtok csalódni, ha rosszra fordulna az idő! 

 

Fedezzétek fel a Pierrot-t, a Budai Vár éttermei közül a leginkább pároknak valót, és foglaljatok asztalt IDE kattintva

 

A stílusos Baltazár | Budai Vár étterem

Egy hangulatos macskaköves terasz, ínycsiklandó és illatozó grill ételek, Gin Tonic és izgalmas Kárpát-medencei borok egy stílusos étteremben, a Budai Vár egy eldugott kis sarkában. Kell ennél több a tökéletes kikapcsolódáshoz, lazításhoz? Ha szerinted sem, egyik kirándulásotok alkalmával mindenképp látogassatok a Budai vári éttermünkbe, a Baltazár Grillbe!

 

Több információért és asztalfoglalásért Budai vári éttermünkbe, a Baltazár Grillbe kattints IDE!

 

Az olaszos Jamie’s Italian | Budai Vár étterem

A vérbeli olasz életérzés és az egyszerű, ám annál nagyobb gonddal elkészített olasz ételkülönlegességek egy helyen várnak a Budai Várban, éttermünkben amelyet Jamie Oliver neve fémjelez. Az olasz étteremben akár a teraszon is elkölthetitek az ebédet vagy vacsorát étlapunkról vagy táblás ajánlatunkról, amelyben nem fogtok csalódni.

 

Fedezzétek fel az olasz életérzést a Jamie’s Italian-ban, a Budai Vár éttermei egyik legjobbjában – foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

A családias Pest-Buda Bistro | Budai Vár étterem

Természetesen a családi hangulat, a meghitt, kellemes együtt töltött idő sem hiányozhat Budai vári éttermeink közül. A Pest-Buda Bistro kínálatának kialakításakor a nagymama házias főztjeit vettük alapul, amelyeket a legmodernebb konyhai eljárásokkal, és a legnagyobb odafigyeléssel ötvöztünk.

 

Amennyiben Ti is egy családias éttermet kerestek a Budai Várban, IDE kattintva foglalhatsz asztalt a Pest-Buda Bistro-ba!

 

Az egyszerűen magyar 21 Magyar Vendéglő | Budai Vár étterem

A Budai Vár kétség kívül az egyik legnépszerűbb turistalátványosság hazánkban – így az is biztos, hogy a legtöbb „magyaros”-nak kikiáltott Budai vári étterem főként a külföldieket célozza meg. Nem úgy a 21 Magyar Vendéglő, amelynek megálmodásakor kifejezetten a hazai célközönséget kívántuk megszólítani! Egyszerű, 21. századi magyar étterem, minden felesleges túlzás nélkül, csak nektek. 

 

Ismerjétek meg jobban, vagy foglaljatok asztalt a 21 Magyar Vendéglőbe IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

esküvőszervezés 2021

Mire számíthatunk jövőre az esküvők terén?

Az idei évben a COVID-19 járvány kétség kívül felborított mindent, amit megszokhattunk. Leendő párok kényszerültek lemondani esküvőjüket, áttenni az időpontot későbbre, vagy megtartani kisebb létszámmal, szűk családi körben életük Nagy Napját.   

Tovább
budapest legjobb olasz étterme

Budapest legjobb olasz étterme: fedezd fel a Jamie’s Italiant!

Van valami különleges abban, ahogy az olaszok tengetik mindennapjaikat… Valami egészen lenyűgöző: nyugalmas, ráérős, stresszmentes… egyszerű, de nagyszerű. Éppen úgy, ahogy az olasz ételek is készülnek: egyszerűen, mindössze néhány alapanyagból – mégis a lehető legnagyobb odafigyeléssel és a legjobb minőségben. Ez a fajta kiegyensúlyozottság, a sietség elkerülése életük minden területére kihat – és most Te is megtapasztalhatod, hiszen ha Budapest legjobb olasz éttermét keresed, megtaláltad! 

Tovább
éttermek a budai várban

Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

A Budai Várnegyed páratlan szépségű tája hazánk egyik büszkesége. Épp ezért, ez a gyönyörű környék nem csak a külföldi turistákat, de a magyar kirándulni, kikapcsolódni vágyókat is gyakran vonzza. Ti is ellátogatnátok erre a fantasztikus helyre? A kirándulás során megpihenhettek vendéglátóipari egységeinkben, ahol íncsiklandó ételekkel, és fantasztikus italokkal várunk. Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek a legjobb éttermek a Budai Várban, amelyeket mindenképp érdemes legalább egyszer kipróbálnod ha erre jársz! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria