Budapest elegáns éttermei: ide látogass el, ha lenyűgöznéd partnered!

Budapest elegáns éttermei: ide látogass el, ha lenyűgöznéd partnered!

Bizonyos alkalmak megkövetelik az eleganciát. Ha Te is egy elegáns éttermet keresel Budapesten, az alábbiakban bemutatjuk, hol várunk szeretettel!

Az ember életében, ahogy a napok váltják egymást, úgy változnak az igények is. Néha csak ennénk egy jót, egy kiadósat a belvárosban, és néha valami extrára vágyunk: egy elegáns étteremre Budapesten, ahol méltóképpen ünnepelhetünk, vagy csak élvezhetjük, hogy ezen a napon egy kicsit máshogy élünk, mást csinálunk.

Mindegy, hogy szerelmed szeretnéd elvinni egy romantikus vacsorára egy elegáns étterembe, vagy éppen üzleti partnereddel ülnétek be valahová megbeszélni a projekt részleteit, a kifinomult atmoszféra sokat tud hozzátenni az alkalomhoz! Mutatjuk, melyik éttermeinkbe érdemes ellátogatnod, ha elegáns helyet keresel! 

 

Budapest elegáns étterme romantikus hangulattal: a Pierrot

A Budai Várnegyedben található Pierrot éttermünk első sorban romantikusan elegáns étteremként futott be a köztudatba, és nem is véletlenül. Megannyi fiatal párt, házastársat szolgálunk ki itt nap mint nap, legyen szó akár egy első randevúról, akár egy sokadik házassági évfordulóról, de esküvői vacsorákat is gyakran rendeznek nálunk kedves vendégeink. 


Nem csak privát eseményekre alkalmas azonban ez az éttermünk, de akár üzleti vacsorákra, nagyobb, elegáns összejövetelekre is szeretettel várunk benneteket! Elegáns éttermünk megjelenése, exkluzív, mégis kényelmes hangulata nagyszerű hátteret biztosít, ha valami különlegesre vágytok.


Az elegáns étteremben felszolgált fogások a nemzetközi fine dining jegyeit viselik magukon, amelyekhez különleges nemzetközi bor- és pezsgőválogatással is rendelkezésetekre állunk, így nem csak a hangulat, de az ételek és italok is az eleganciát tükrözik.

 

Ismerd meg közelebbről Budapest elegáns éttermét, a Pierrot-t IDE kattintva

 

Budapest elegáns étterme magyar ételekkel: a 21 Magyar Vendéglő

A klasszikus elegancia mellett sokszor merül fel az igény egy modernebb, mégis elegáns étterem iránt is vendégkörünkben. A 21 Magyar Vendéglő pedig éppen ezt nyújtja mindenki számára: 21 századi modern, befogadó, mégis elegáns helyet! 


Elegáns magyar bisztro éttermünk a Budai Várnegyed páratlan szépségű utcájáról közelíthető meg, az elegáns belső tér mellett pedig választhatjátok hangulatos, középkori utcára néző teraszunkat is étkezésetek helyszínéül. Az étterem kifejezetten a magyar célközönség számára került kialakításra: magyar konyával, klasszikus magyar ételekkel, a „magyaros” túlzásokat és kliséket mellőzve. 


Business casual stílusú éttermünkben a legjobb magyar fogások mellé karakteres magyar borokat kínálunk, amelyek tovább emelik az est fényét! 
 

 

Ismerd meg elegáns magyar éttermünket IDE kattintva
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café