Budapesti étterem ajánló: éttermek, amiket mindenképp ki kell próbálnod!

Budapesti étterem ajánló: éttermek, amiket mindenképp ki kell próbálnod!

Budapesti étterem ajánló cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb helyeket a fővárosban, ahova érdemes beülni egy-egy alkalommal, vagy csak úgy, az élményért magáért!

Hova érdemes beülni koktélozni egyet a csajokkal, vagy sörözni a srácokkal egy jó hamburger mellett? Hol ehettek fantasztikusan elkészített fine bistro fogásokat ínycsiklandó pezsgővel? Hol kaphatóak a legjobb magyar ételek a fővárosban? Budapest étterem ajánló cikkünkben ezekre a kérdésekre is választ adunk: stílus és kategória szerint osztályozzuk azokat a helyeket, amelyeket szerintünk mindenképp érdemes kipróbálni! 

Budapesti étterem ajánló: a legjobb magyar ételek, házias ízek a fővárosban | Pest-Buda Bistro

Pest-Buda Bistro-ba érdemes asztalt foglalnod. A Budai Várnegyed hangulatos, otthonos kis éttermében a magyar ételeket nem bonyolítjuk túl: bár a legjobb alapanyagok és a legújabb konyhatechnológiai eljárások itt is alapvetőek, a házias ízeket úgy őriztük meg, ahogy kiskorodban megszeretted: éppen úgy, ahogy a nagymama készítette. Térj be hozzánk egy finom fogásra, és engedd hogy visszarepítsünk a régi vasárnapi ebédek hangulatához!  Foglalj asztalt a Pest-Buda Bistro-ba IDE kattintva

 

Budapesti étterem ajánló: a legjobb elegáns étterem fine dining fogásokkal | Pierrot

Egy-egy alkalom, randevú vagy éppen üzleti vacsora megköveteli, hogy elegáns, kifinomult éttermet válassz hozzá. Ha ilyen alkalomra keresel éppen helyet budapesti étterem ajánlónkban, akkor a Pierrot lesz a Te választásod!


Lezseren elegáns hangulatával, romantikus zárt kertjével és kifinomult stílusával tökéletes választás, ha egy kicsit többre vágytok egy átlag étteremnél – ráadásul nemzetközi fine dining fogásaival még a legnagyobb ínyenceknek is tud újat mutatni ez a hely. IDE kattintva foglalhatsz asztalt!

 

 Budapesti étterem ajánló: a legjobb koktélozós hely ütős húsokkal | Spíler Buda

És persze van az úgy,  hogy az ember nem egy kifinomult helyre – sokkal inkább egy vagány, lendületes, vidám környezetre vágyik, az ehhez a stílushoz passzoló ütős fogásokkal és koktélokkal, kézműves sörökkel. Ha beülnétek valahova a csajokkal, ha kiruccannátok a srácokkal és ennétek, innátok egy jót, a Spíler Buda szeretettel vár! A MOM Park bejáratánál ez a hely a Spílerek ikonikus hangulatát hozza el, ahol akár a teraszon, akár a vagány dekorációval ellátott belső térben is élvezhetitek egymás társaságát. Foglalj asztalt IDE kattintva!

 

Budapesti étterem ajánló: minőségi street food fogások a főváros legbulisabb helyén | Spíler Original

Ha pedig még ennél is lazább stílusra vágytok, ha budapesti étterem ajánlónkban a péntek esti party előttre kerestek egy beülős helyet, akkor a Spíler Original-t keressétek: a Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb helyét, a Spílerek eredeti, első verzióját, ami belopta magát a közvélemény szívébe. A legjobb street food ételek mellé itt ütős shot-okat, jéghideg söröket is kínálunk, így minden adott hogy nálunk alapozzatok. ITT tudsz bővebben informálódni erről a helyről!

 

Budapesti étterem ajánló: olasz konyha egy sztárséf nevével fémjelezve | Jamie Oliver’s Italian 

…és hát vannak olyan helyek, amiket egy életben egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Ha ilyet keresel budapesti étterem ajánlónkban, a Jamie Oliver’s Italian-t keresed. A híres sztárséf első budapesti étterme igazi ikonná vált: varázslatos olasz ételekkel, fantasztikus hangulattal vár ez a hely Titeket is, ha a Budai Várnegyedben sétáltok! IDE kattintva foglalhatod le asztalod. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café