Catering

Catering

Mit jelent a catering, a catering szolgáltatás? Milyen kontextusban használjuk a catering kifejezést? Szakszótárunkban a rendezvényszervezéssel, rendezvényhelyszínekkel kapcsolatos kifejezések jelentéseit gyűjtjük!

Catering


A catering angol kifejezés, elsődleges jelentés tömeg-ellátás, közétkeztetés, tömeg-élelmezés.

 

A gyakorlatban a rendezvényszervezésben és a vendéglátásban a catering egy rendezvény étel- és italkínálatának biztosítását jelenti. A legtöbb esetben a catering szolgáltatás jelentésébe bele tartozik, hogy a rendezvény egy külső helyszínen kerül megrendezésre, a catering szolgáltató pedig oda kiszállítja ételeit és italait, és ott a szervezők kívánsága szerint bármely módon (állófogadás, svédasztal, koktél party, figner food stb…) felszolgálja az általa készített ételsort.

A catering szolgáltatás tehát lehetővé teszi, hogy egy-egy rendezvény (akár céges, akár privát rendezvény vagy éppen esküvő) megszervezésekor ne csak éttermek választásakor legyen biztosított az étkeztetés, hanem gyakorlatilag bármely helyszínen, amely alkalmas azok lebonyolítására.

 

Sok cateringes cél kínál ennél összetettebb szolgáltatást, és akár a helyszín megválasztásában, berendezésében is segítséget nyújt.

 

Budapesti éttermeinkben, rendezvényhelyszíneinket kiváló ételkülönlegeségekkel várunk akár rendezvényekre is*! Ajánlatkérésért kattints IDE. 

 

*Kérjük, vedd figyelembe hogy külsős helyszínre történő ételkiszállítást nem tudunk vállalni, kínálatunk csak éttermeinkben elérhetőek. Köszönjük!

 

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café