Rendezvény ajánlatkérés

Céges családi napot szervezne? Mutatjuk a tökéletes helyszíneket!

Céges családi napot szervezne? Mutatjuk a tökéletes helyszíneket!

A ✅céges családi napok✅ jó lehetőséget adnakarra, hogy a munkatársak egy jobban megismerjék egymást, közös élményeket szerezzenek. Ismerje meg ✅a legjobb helyszíneinket!✅

Egy vállalat életében rendkívül fontos a hatékony munkavégzés szempontjából, hogy a munkavállalók egymással és a vezetőséggel is jó kapcsolatot ápoljanak, rendszeresen kommunikáljanak és szívesen dolgozzanak együtt egy-egy megvalósítandó projekten, vagy akár a mindennapokban is. A céges csapatépítő rendezvények rendkívül jó lehetőséget biztosítanak erre, azonban ezekkel az eseményekkel is csínján kell bánni, hiszen a szabadidőre szervezett vállalati tevékenységek könnyen a család-munka egyensúly rovására mehetnek, amely bizony nagy fokú elégedetlenségre adhat okot.

Éppen ezért, ha van rá lehetőség, a céges csapatépítőket, egyéb corporate event-eket hétköznapra, vagy hétvégi munkanapra érdemes szervezni – a céges családi nap lehetőségét pedig mindenképp érdemes észben tartani! 


Ezek előnye, hogy a munkatárs nem érzi úgy, hogy elveszik a családjával töltött idejét, mégis építheti kapcsolatait a cégen belül is – ráadásul azon vállalatoknál, ahol a munkatársak nagyrésze családos, ezek az elfoglaltságok akár sokkal erősebb kapcsokat, akár családi barátságokat is köthetnek a munkatársak között.


Szervezőként a programkínálat és az étkeztetés mellett a tökéletes családi nap helyszín megtalálása is rendkívül fontos feladat, amelyhez most egy kis segítséget is szeretnénk nyújtani. Amennyiben szeretné, hogy kollégáink szakértelmüket felhasználva személyre szabott ajánlattal keressék meg Önt, kérjük, töltse ki az alábbi formot – és felvesszük Önnel a kapcsolatot! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


Amennyiben először szeretne tájékozódni rendelkezésére álló lehetőségeinkről, az alábbiakban ismertetjük azon rendezvényhelyszíneinket, amelyek családi nap helyszíneként is tökéletesen megállják a helyüket.

 

Céges családi nap helyszín – a Baltazár Grillben, a Budai Várban

Céges családi nap helyszín

Baltazár éttermünk kötetlen hangulata, kellemes atmoszférája és elrendezése is tökéletes lehetőséget biztosít a céges családi napok helyszínéül. 

 

Javasolt helyszín céges családi naphoz: a Borospince

Hangulatos borospincénk nem csupán borkóstoló eseményekre, borvacsorákra alkalmas, de zárt tere miatt akár a családi nap megrendezését is vállaljuk ezen a helyen! 


Az alagsorban elhelyezett hangulatos pincehelyiség valójában nem is pince, mint egy kellemes búvóhely. Nagy előnye, hogy a többi teremtől teljesen zárt, az utcát pedig két ajtó és egy lépcső is elválasztja – így a családi nap alkalmával a gyerekeket is bátran szabadon lehet engedni. 


A helység összesen 40 fő befogadására képes, és akár családi programok szervezésére is kiválóan alkalmas.

 

Családi nap a Baltazár hátsó termében

Amennyiben a borospince gondolata nem nyűgözte le, és kuckós családi nap helyett egy világos, modern és vagány hangulatú helyen szervezné meg ezt a céges eseményt, a Baltazár egyediségétől akkor sem kell eltekintenie. Hátsó termünk ugyanis hasonlóan a borospincéhez teljesen elzárt, önmagában is zártkörűsíthető – így kiválóan alkalmas helyszínül szolgálhat a céges családi nap számára. 

 

A Baltazárról mint rendezvényhelyszínről ide kattintva olvashat bővebben: céges családi nap helyszín – Baltazár Grill
 

Céges családi nap helyszín a Jamie Oliver’s Pizzeriában

Jamie Oliver méltán híres Pizzériájában a családok, a gyerekek a mindennapok során is állandó vendégek. Jamie ugyanis tudja és vallja, hogy a gyermekeknek más „elvárásaik” vannak az ebéddel szemben, mint a felnőtteknek. Míg a tudatos táplálkozás hullámán ülve mi az egészséget, a változatos táplálkozást és a minőségi alapanyagokat részesítjük előnyben, addig a gyermekeknek egy a fontos: hogy az finom legyen. És a Jamie Oliver’s Pizzeriában szerencsére nem kell kompromisszumot kötni – hiszen kifejezetten a gyerekek számára is készülnek itt ételek, amelyekben egyesülnek ezek az elvárások!


Ez a hozzáállás pedig akkor is igaz, ha a céges családi nap helyszíneként választja a Pizzeriát – ahol a kifejezetten kisebb rendezvények számára fenntartott különtermünk tökéletes választás a családi napra is! 

 

A Jamie Oliver’s Pizzeriáról mint családi nap helyszínről ide kattinva olvashat: Jamie Oliver’s Pizzeria mint rendezvényhelyszín
 

A Jamie’s Italian mint családi nap helyszín

Céges családi nap helyszín

És ha már Jamie-t emlegettük, nem felejthetjük ki a felsorolásból a Jamie’s Italian-t is, amely szintén kiváló választás, ha a céges családi napnak keres helyszínt. A Budai Várban elhelyezkedő éttermünk Private Dining Roomja összesen 27 fő befogadására képes, és teljes egészében zártkörűsíthető, elszeparált elhelyezkedése pedig tökéletes alkalmat biztosít a családok számára, hogy együtt lazítsanak kicsit.


 A Jamie’s Italian-ról mint rendezvényhelyszínről ide kattintva olvashat többet: Jamie’s Italian családi nap helyszín.
 

 

Céges családi nap az irodában? Mutatunk egy jó megoldást a cateringre!

Ha mégis inkább úgy döntenek, hogy idén a céges családi napot az irodában, otthonos környezetben szervezik meg, az éttermi minőségű ételekről itt sem kell lemondaniuk. A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül az irodába olyan 95%-os készültségű ételeket szállítunk, amelyeket pár perc alatt összeállíthatnak, és kezdődhet is a vacsora! Kattintson az alábbi képre a részletekért!

 Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évzáró vacsora Budapesten, a belvárosban

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna.    Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria