Rendezvény ajánlatkérés

Céges családi napot szervezne? Mutatjuk a tökéletes helyszíneket!

Céges családi napot szervezne? Mutatjuk a tökéletes helyszíneket!

A ✅céges családi napok✅ jó lehetőséget adnakarra, hogy a munkatársak egy jobban megismerjék egymást, közös élményeket szerezzenek. Ismerje meg ✅a legjobb helyszíneinket!✅

Egy vállalat életében rendkívül fontos a hatékony munkavégzés szempontjából, hogy a munkavállalók egymással és a vezetőséggel is jó kapcsolatot ápoljanak, rendszeresen kommunikáljanak és szívesen dolgozzanak együtt egy-egy megvalósítandó projekten, vagy akár a mindennapokban is. A céges csapatépítő rendezvények rendkívül jó lehetőséget biztosítanak erre, azonban ezekkel az eseményekkel is csínján kell bánni, hiszen a szabadidőre szervezett vállalati tevékenységek könnyen a család-munka egyensúly rovására mehetnek, amely bizony nagy fokú elégedetlenségre adhat okot.

Éppen ezért, ha van rá lehetőség, a céges csapatépítőket, egyéb corporate event-eket hétköznapra, vagy hétvégi munkanapra érdemes szervezni – a céges családi nap lehetőségét pedig mindenképp érdemes észben tartani! 


Ezek előnye, hogy a munkatárs nem érzi úgy, hogy elveszik a családjával töltött idejét, mégis építheti kapcsolatait a cégen belül is – ráadásul azon vállalatoknál, ahol a munkatársak nagyrésze családos, ezek az elfoglaltságok akár sokkal erősebb kapcsokat, akár családi barátságokat is köthetnek a munkatársak között.


Szervezőként a programkínálat és az étkeztetés mellett a tökéletes családi nap helyszín megtalálása is rendkívül fontos feladat, amelyhez most egy kis segítséget is szeretnénk nyújtani. Amennyiben szeretné, hogy kollégáink szakértelmüket felhasználva személyre szabott ajánlattal keressék meg Önt, kérjük, töltse ki az alábbi formot – és felvesszük Önnel a kapcsolatot! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


Amennyiben először szeretne tájékozódni rendelkezésére álló lehetőségeinkről, az alábbiakban ismertetjük azon rendezvényhelyszíneinket, amelyek családi nap helyszíneként is tökéletesen megállják a helyüket.

 

Céges családi nap helyszín – a Baltazár Grillben, a Budai Várban

Céges családi nap helyszín

Baltazár éttermünk kötetlen hangulata, kellemes atmoszférája és elrendezése is tökéletes lehetőséget biztosít a céges családi napok helyszínéül. 

 

Javasolt helyszín céges családi naphoz: a Borospince

Hangulatos borospincénk nem csupán borkóstoló eseményekre, borvacsorákra alkalmas, de zárt tere miatt akár a családi nap megrendezését is vállaljuk ezen a helyen! 


Az alagsorban elhelyezett hangulatos pincehelyiség valójában nem is pince, mint egy kellemes búvóhely. Nagy előnye, hogy a többi teremtől teljesen zárt, az utcát pedig két ajtó és egy lépcső is elválasztja – így a családi nap alkalmával a gyerekeket is bátran szabadon lehet engedni. 


A helység összesen 40 fő befogadására képes, és akár családi programok szervezésére is kiválóan alkalmas.

 

Családi nap a Baltazár hátsó termében

Amennyiben a borospince gondolata nem nyűgözte le, és kuckós családi nap helyett egy világos, modern és vagány hangulatú helyen szervezné meg ezt a céges eseményt, a Baltazár egyediségétől akkor sem kell eltekintenie. Hátsó termünk ugyanis hasonlóan a borospincéhez teljesen elzárt, önmagában is zártkörűsíthető – így kiválóan alkalmas helyszínül szolgálhat a céges családi nap számára. 

 

A Baltazárról mint rendezvényhelyszínről ide kattintva olvashat bővebben: céges családi nap helyszín – Baltazár Grill
 

Céges családi nap helyszín a Jamie Oliver’s Pizzeriában

Jamie Oliver méltán híres Pizzériájában a családok, a gyerekek a mindennapok során is állandó vendégek. Jamie ugyanis tudja és vallja, hogy a gyermekeknek más „elvárásaik” vannak az ebéddel szemben, mint a felnőtteknek. Míg a tudatos táplálkozás hullámán ülve mi az egészséget, a változatos táplálkozást és a minőségi alapanyagokat részesítjük előnyben, addig a gyermekeknek egy a fontos: hogy az finom legyen. És a Jamie Oliver’s Pizzeriában szerencsére nem kell kompromisszumot kötni – hiszen kifejezetten a gyerekek számára is készülnek itt ételek, amelyekben egyesülnek ezek az elvárások!


Ez a hozzáállás pedig akkor is igaz, ha a céges családi nap helyszíneként választja a Pizzeriát – ahol a kifejezetten kisebb rendezvények számára fenntartott különtermünk tökéletes választás a családi napra is! 

 

A Jamie Oliver’s Pizzeriáról mint családi nap helyszínről ide kattinva olvashat: Jamie Oliver’s Pizzeria mint rendezvényhelyszín
 

A Jamie’s Italian mint családi nap helyszín

Céges családi nap helyszín

És ha már Jamie-t emlegettük, nem felejthetjük ki a felsorolásból a Jamie’s Italian-t is, amely szintén kiváló választás, ha a céges családi napnak keres helyszínt. A Budai Várban elhelyezkedő éttermünk Private Dining Roomja összesen 27 fő befogadására képes, és teljes egészében zártkörűsíthető, elszeparált elhelyezkedése pedig tökéletes alkalmat biztosít a családok számára, hogy együtt lazítsanak kicsit.


 A Jamie’s Italian-ról mint rendezvényhelyszínről ide kattintva olvashat többet: Jamie’s Italian családi nap helyszín.
 Kapcsolódó

Partnertalálkozó Budapesten

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

A partnertalálkozó szervezése nagy felelősséggel jár, hiszen az esemény végkimenetele sokban múlik az emlékezetessé tett esten. Az első benyomás pedig néhány perc alatt kialakul: ha egy felejthetetlen, élményekben gazdag partnertalálkozót szervezel, nagyobb esélyed van a sikerre is! Azt, hogy milyen benyomást keltesz partnereidben pedig nagyban meghatározza a kiválasztott partnertalálkozó helyszín is… Éppen ezért, engedd meg hogy bemutassuk a legnépszerűbb partnertalálkozó helyszíneinket, éttermeinket szerte Budapesten! 

Tovább
Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria