A legjobb céges csapatépítő helyszínek

A legjobb céges csapatépítő helyszínek

A ✅céges csapatépítő helyszínek✅ iránt egyre nagyobb a kereslet az utóbbi időben, hiszen a csapatépítő programok népszerűsége is növekszik. Egy ilyen esemény számos lehetőséget tartogat a munkatársak és a vállalat fejlődésének szempontjából is.

A csapatépítő tréning manapság egyre elterjedtebb eseménynek számít, hiszen számos előnye van annak, ha a cégtulajdonosok egy csapatépítő esemény szervezése mellett döntenek a cég munkatársai számára. Ahhoz azonban, hogy valóban sikeres legyen ez az esemény, érdemes egy kicsit jobban beleásni magunkat a céges csapatépítő helyszínek rengetegébe, ugyanis köztudott, hogy a helyszín nagyban befolyásolja az esemény sikerességét.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy mi a titka a tökéletes csapatépítő rendezvényeknek, így változatos stílusú céges csapatépítő helyszíneinken gasztronómiai különlegességekkel, finom borokkal, valamint remek hangulattal várjuk a cégvezetőket és a munkatársakat.

A legfontosabb szervezési pont: a tökéletes céges csapatépítő helyszín megtalálása

A jó céges csapatépítő helyszín mindennek az alapja, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egy rosszul megválasztott helyszín rossz hangulatot is eredményezhet, azonban ha körültekintően választjuk ki a helyszínt, garantáltan eredményes, sikeres, lesz a csapatépítés, valamint a cég munkatársai élményekkel gazdagon fognak távozni a helyszínről.

 

Kötetlen hangulatú céges csapatépítő helyszín: Baltazár Grill

A Baltazár Grill egy kellemes, barátságos hangulatú céges csapatépítő helyszín, amit fiatalos design jellemez. Az eredeti borospince, a hangulatos terasz, és az étterem többi része kiváló rendezvényhelyszínné varázsolja a Baltazár Grill éttermet. 

 

A különleges helyszín azonban önmagába nem elég, így annak érdekében, hogy egy jó hangulatú csapatépítő kerüljön megrendezésre a Baltazár Grillben, kiváló ételekkel, finom borokkal színesítjük az estét. Borkínálatunkban több, mint 150 tétel közül választhatnak a csapatépítő résztvevői. 

 

Az Baltazár Grill területe négy egységre osztható: az első terem, a kandallós terem, a borospince, illetve a terasz. Ültetett fogadás esetén az első teremben 25 fő, a kandallós teremben 30 fő, a borospincében 40 fő, míg a teraszon 60 fő helyét tudjuk biztosítani. Mivel az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, igény szerint egy privát céges csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani a zavartalan hangulat érdekében. 

 

További információkat a Baltazár Grillről ide kattintva kaphat!

 

Olaszos hangulatú céges csapatépítő helyszín: Jamie Oliver’s Italian

Az olaszok igazán tudják élvezni az életét és természetesen az ízeket is. A hamisítatlan olasz hangulat elevenedik meg Jamie Oliver budapesti éttermében, ami kiváló céges csapatépítő helyszín lehet. Az étterem egy különleges környezetben, a Budai Várban kapott helyet.

 

A Jamie Oliver’s Italian-t olyan céges számára ajánljuk, akik szeretnek együtt finomakat enni, kalandozni a gasztronómia világában, és átadnák magukat az olasz életérzésnek. Az étteremben a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a fogások. Az ételek a modern stílus jegyében készülnek, hagyományos ízekkel ötvözve – természetesen egy kis Jamie-csavarral.

 

Az étterem nem zártkörűsíthető, azonban egy különteremet magába foglal, ami bérelhető – így egy exkluzív helyszínen, zavartalan környezetben kerülhet megrendezésre a csapatépítő esemény. A Private Dining Room 27 fő befogadására alkalmas.

 

További információkat a Jamie’s Italian-ről ide kattintva kaphat! 

 

Egy bulis céges csapatépítő helyszín a belvárosban: Spíler Shanghai Secret Bar

A céges csapatépítő helyszíneink közül a Spíler Shanghai Secret Bar-t olyan vagány cégeknek ajánljuk, akik nem riadnak vissza a hajnalig tartó buliktól sem. A belvárosban található éttermünk az évek során az egyik legkedveltebb helyszíne lett a szórakozni vágyóknak, így aki a Godzsu udvarban betér hozzánk, mind tudja, hogy felejthetetlen élményekkel fog távozni.

 

A Spíler Shanghai Secret Bar remek otthona lehet egy kötetlen hangulatú céges csapatépítő eseménynek, ahol a szórakozásé a főszerep.

 

További információkat a Spíler Shanghai Secret Bar-ról ide kattintva kaphat! 

 

A céges csapatépítő helyszínek esetében az egyik legfontosabb szempont a keresésnél az elhelyezkedés, hiszen fontos, hogy a munkatársak számára ne okozzon gondot a helyszín megközelítése.

 

A legjobb céges csapatépítő helyszínek Budapesten, a belváros szívében

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenki más igényeket állít fel a céges csapatépítő helyszínekkel szemben, éppen ezért több helyszín is a szervezők rendelkezésére áll, melyek stílusban és méretben is különböznek egymástól. Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink garantáltan megtalálják a legjobb céges csapatépítő helyszínt az Ön igényei alapján. Azonban, ha szeretne egy kicsit jobban megismerkedni a csapatépítő helyszíneinkkel, kattintson a lenti képre, ahol egy galéria nyílik meg, ahol fotókat talál céges csapatépítő helyszíneinkről, illetve a galéria alatt részletesebb leírást is olvashat azokról a helyszínekről, melyeket kifejezetten jónak találunk egy csapatépítő számára. 

 

 

Útmutató a céges csapatépítő helyszínek kiválasztásához

 

A vállalati rendezvények kulcsfontosságúak lehetnek a fontos üzleti és ügyfélkapcsolatok kialakításában. Kezdje a tervezési folyamatot azzal, hogy tudja, mik a céljai, kit próbál elérni, és milyen erőforrásokkal rendelkezik. Ha már jobban megérti, hogy mivel dolgozik, győződjön meg róla, hogy a tervét tökéletesen hajtja végre.

Ezzel a pár tippel segíteni szeretnénk abban, hogyan válasszon a céges csapatépítő helyszínek közül megfelelően, úgy hogy az esemény biztosan sikeres legyen!

 


A megfelelő céges csapatépítő helyszínek fontossága

 

Minden olyan vállalkozásnak, amely tartós kapcsolatokat szeretne építeni, ami kulcsfontosságú a vállalata növekedéséhez, tudnia kell, hogyan kell szakmai rendezvényeket lebonyolítani az erre megfelelő céges csapatépítő helyszíneken. A vállalati ügyek lebonyolítása lehetővé teszi a kapcsolatok megerősítését cégen belül, miközben valódi kapcsolatokat alakíthatunk ki, amivel vonzó munkahellyé is válunk.

 

Legyen szó akár 300 fős multi cég céges csapatépítő helyszínek megtalálásáról, vagy akár egy 15 fős alkalmazotti buliról, kulcsfontosságú, hogy minden összejövetelnél megismerjük a rendezvényszervezés alapvető elemeit: kutatás, tervezés, koordináció és értékelés. Ez alapján érdemes a céges csapatépítő helyszínek közül is választani. Ha egy eseményt ezekre a kezelhető szakaszokra bontottunk, sokkal könnyebb elképzelni, és összeszedni az életre keltéshez szükséges sok mozgó alkatrészt. Íme 3 tipp egy olyan esemény megtervezéséhez, amelyet a résztvevők nem felejtenek el egyhamar.

 

 

1. Céges csapatépítő helyszínek – Rendezvény célja szerint

 

Miután eldöntötte, hogy rendezni szeretne egy eseményt, az első lépés az, hogy meghatározza, mit szeretne elérni a csapatépítéssel. Céges csapatépítő helyszínek több típusával is találkozhat, akár étterembe, akár sportrendezvényre, akár más szórakoztató jellegű bulit szeretne szervezni. Éppen ezért, miután meghatározta céljait és elvárásait, meghatározhatja, hogy milyen esemény fog rezonálni a csapat számára.

 

Válasszon a Zsidai Csoport céges csapatépítő helyszínek közül és kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy a céges csapatépítő még egyedibb legyen! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café


 

 

2. Céges csapatépítő helyszínek kis és nagy létszámra is

 

A tervezési folyamat és a céges csapatépítő helyszínek kiválasztásának fontos része a létszám meghatározása. A cég vezetői és felső vezetése, és az alkalmazottak minden csoportja részt vegyen? Vagy legyen szekciókra bontott csapatépítők? Miután kitaláltuk kik vegyenek részt, a programot az ő igényeiknek és érdeklődési körüknek megfelelően tudjuk kielégíteni.
Amellett, hogy mi meghatároztuk a csapatépítő pontos felépítését, kérjünk a résztvevőktől is visszajelzést, hogy valóban el tudnak-e jönni, ugyanis a céges csapatépítő helyszínek nagy mértékben a létszámtól függnek. Legyen szó egy étteremről, vagy egy aktív foglalkozásról, minden céges csapatépítő helyszín lefoglalása előtt tudnunk kell a pontos létszámot, maximum 1-2 plusz mínusz embert számítsunk mindig hozzá.

 

 

3. Céges csapatépítő helyszínek reális költségvetésből

 

A céges csapatépítő helyszínek kiválasztása előtt tudnia kell, hogy mennyi pénzzel kell dolgoznia, hogy meghatározza, milyen eseményt tud produkálni. Már a tervezési folyamat első lépéseként döntse el, mennyit szeretne költeni a helyszínre, majd tervezze hozzá, egy plusz legalább 10%-kal többletköltséget.

 

Ha már megvan a költségvetés, nagyon fontos tudni, hogy hová kell elosztani a legtöbb erőforrást. Ha például többet költünk díszes dekorációra, mint egy képzett technikai csapatra vagy tetszetős hangszórókra, előfordulhat, hogy a rendezvénynek nem lesz jó a hangulata.

 

Ezenkívül ne spóroljon az ételekkel vagy italokkal, és vegye figyelembe az étkezési korlátozásokkal rendelkező résztvevőket. Bár ez nem tűnik olyan fontosnak, mint a rendezvényszervezés más szempontjai, a közönség elnézőbb a félrelépésekkel szemben, ha nem éhes vagy szomjas.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café