Rendezvény ajánlatkérés

Céges évzáró buli helyszín Budapesten - ismerje meg exkluzív helyszíneinket!

Céges évzáró buli helyszín Budapesten - ismerje meg exkluzív helyszíneinket!

Egy ✅céges évzáró buli helyszín Budapesten✅ jólehetőségeket kínál arra, hogy munkatársai egy kötetlen hangulatú esemény keretein belül értékeljék az elmúlt évet, készüljenek fel a újabb évre.

Rohamosan közeledik az év vége, ami tudjuk, hogy minden ember számára milyen sok eseménnyel jár. Hiszen az otthoni karácsonyi készülődés mellett a legtöbb vállalat egy céges évzáró buli keretein belül búcsúztatja az elmúlt évet. Ez az esemény jó lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai és a vezetők együtt értékeljék az évek, rávilágítsanak a problémákra, és közösen örüljenek az eddigi sikereknek.

 

A helyszín kiemelten fontos az ilyen események alatt, hiszen a legtöbb esetben a céges évzáró buli helyszíne meghatározó lehet a hangulat szempontjából. A Zsidai Csoportnál változatos helyszínek közül választhatja ki azt a helyszínt, ami a leginkább passzol elképzeléseihez!

Minden dolgozó megérdemli a különleges bánásmódot, hogy azt érezze, fontos a cég számára, ezzel motiválva őt a további sikerekre. Így tehát szükséges megállni egy percre az év vége eljövetelével, és megköszönni az egész éves munkát a cég dolgozóinak. Keresve sem találhatnánk jobb programot ehhez egy céges évzáró bulinál. Egy ilyen fontos esemény megszervezése azonban felelősségteljes feladat, aminek legfőbb pontja a tökéletes céges évzáró buli helyszín megtalálása.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál több éves rendezvényszervezési tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy mindenki más igényekkel vág neki egy tökéletes céges évzáró buli helyszín keresésének, éppen ezért több lehetőséget is kínálunk leendő vendégeink számára. Vannak, akik számára fontos a klasszikus elegancia a rendezvények esetében, ám akadnak olyan cégvezetők, akiknél az ételek minősége a legfőbb szempont az adott helyen.

 

Rendezvényhelyszínein között mindenki megtalálja a megfelelőt, hiszen az elegáns helyszíntől kezdve a modern stílusú helyen át az igazi bulis rendezvényhelyszínig minden megtalálható! Engedje meg, hogy levegyünk egy terhet a válláról, kérjen ajánlatot a lenti form kitöltésével munkatársainktól!  

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

A modern, fiatalos, laza céges évzáró buli helyszín Budapesten - Baltazár Grill

céges évzáró buli helyszín Budapesten

A barátságos hangulatú Baltazár Grill megalapozza a kellemes légkört a céges évzáró buli számára. Éttermünk a vagány, fiatalos design mellett gasztronómiai élményeket kínál.

 

Az étterem négy fő egységre tagolható – a téli időszakban a terasz kivételével mindegyik igénybe vehető. Ültetett fogadás esetén az első terem 25 fő, a kandallós terem 30 fő, míg a borospince 40 fő befogadására alkalmas. Az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így garantáltan zavartalanul telhet a céges évzáró buli. Igény szerint projektort, vásznat és flipchart-ot is biztosítunk az esemény alatt.

 

További információk a Baltazár Grillről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva!

 

A céges évzáró buli helyszín Budapesten, ahol a gasztronómiáé a főszerep – 21 Magyar Vendéglő

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Szinte lehetetlen lenyűgözőbb helyszín találni Budapesten a Budai Várnál – miért érné be kevesebbel, ha a tökéletes céges évzáró buli helyszínt keresi a fővárosban? Éttermünk, a 21 Magyar Vendéglő a Budai Várban található, ezzel garantáltan egy impozáns környezetet biztosít bármilyen jellegű rendezvény számára.

 

Már maga a festő helyszín is elvarázsolja a vendégeket, azonban itt még nincs vége a különlegességeknek. Éttermünk kialakításakor egy olyan helyszínt álmodtunk meg, ahol a gasztronómiáé a főszerep: magyaros ízvilágú ételek, igazi magyar borok varázsolják különlegessé az estét.

 

Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, elrendezése variálható, így rendezvényhelyszínnek kiváló.

 

További információk a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva!

 

Családias hangulatú céges évzáró buli helyszín Budapesten - Pest-Buda Vendéglő

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Az év vége közeledtével sok cég időzíti a céges évzáró bulit a karácsonyi időszakra, ennek a meghitt ünnepnek a közelében pedig remek választás egy családias hangulatú helyszín a céges évzáróhoz. A Pest-Buda Vendéglőben igazi otthonos ízekre lelhetnek vendégeink, ami különleges emlékeket ébreszthet fel bennük. 

 

Ez a helyszín leginkább kis létszámú, családias rendezvényeknek adhat tökéletes otthont. A Pest-Buda Vendéglő két teremből áll: az első terem befogadóképessége 30 fő, míg a hátsó teremben 24 fő ültetett fogadására van lehetőség. A termek, de akár az egész étterem igény szerint zártkörűsíthető. 

 

További információk a Pest-Buda Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva! 

 

Egy olasz stílusú céges évzáró buli helyszín Budapesten – Jamie’s Italian

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Mint már említettük, fontos, hogy a cég munkatársai érezzék a törődést, ezáltal sokkal motiváltabbak lesznek, illetve lojálisak is a cégükhöz. Ezért tehát mindenből a legjobb jár nekik, amire a garancia Jamie Oliver első közép-európai étterme a Budai Várban! A Jamie’s Italian olaszos ízvilágú különlegességekkel várja vendégeit, melyek minőségi alapanyagból készülnek. 

 

Az étteremben emellett egy bérelhető különterem is helyet kapott, ami tökéletes választás, ha a céges évzáró bulit egy zavartalan környezetben képzeli el. A Private Dining Room 27 fő befogadására képes.

 

További információk a Jamie’s Italian-ről, mint rendezvényhelyszínről, ide kattintva!

 

Kötetlen hangulatú céges évzáró buli helyszín Budapesten – Spíler Original

Amennyiben a céges évzáró buli helyszínnek egy kicsit kötetlenebb, igazi bulizós hangulatú helyszínt képzelt el, a legjobb választás a Spíler Original. A Gozsdu negyed az egyik lekedveltebb része Budapestnek, ahol biztosan ki tudják engedni a fáradt gőzt a kollégák.

 

További információk a Spílet Original-ról, mint rendezvényhelyszínről, ide kattintva!Kapcsolódó

Legénybúcsú helyszínek

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára! Ne aggódj, mindenben segítünk – de először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez. 

Tovább
Lánybúcsú helyszínek

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria