Rendezvény ajánlatkérés

Céges évzáró buli helyszín Budapesten - ismerje meg exkluzív helyszíneinket!

Céges évzáró buli helyszín Budapesten - ismerje meg exkluzív helyszíneinket!

Egy céges évzáró buli helyszín Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a cég munkatársai és a vezetők egy kötetlen hangulatú esemény keretein belül értékeljék az elmúlt évet, illetve készüljenek fel a újabb év kihívásaira. A Zsidai Csoport helyszínei között biztosan megtalálja a tökéletes helyszínt az esemény számára!


Rohamosan közeledik az év vége, ami tudjuk, hogy minden ember számára milyen sok eseménnyel jár. Hiszen az otthoni karácsonyi készülődés mellett a legtöbb vállalat egy céges évzáró buli keretein belül búcsúztatja az elmúlt évet. Ez az esemény jó lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai és a vezetők együtt értékeljék az évek, rávilágítsanak a problémákra, és közösen örüljenek az eddigi sikereknek.

 

A helyszín kiemelten fontos az ilyen események alatt, hiszen a legtöbb esetben a céges évzáró buli helyszíne meghatározó lehet a hangulat szempontjából. A Zsidai Csoportnál változatos helyszínek közül választhatja ki azt a helyszínt, ami a leginkább passzol elképzeléseihez!

Minden dolgozó megérdemli a különleges bánásmódot, hogy azt érezze, fontos a cég számára, ezzel motiválva őt a további sikerekre. Így tehát szükséges megállni egy percre az év vége eljövetelével, és megköszönni az egész éves munkát a cég dolgozóinak. Keresve sem találhatnánk jobb programot ehhez egy céges évzáró bulinál. Egy ilyen fontos esemény megszervezése azonban felelősségteljes feladat, aminek legfőbb pontja a tökéletes céges évzáró buli helyszín megtalálása.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál több éves rendezvényszervezési tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy mindenki más igényekkel vág neki egy tökéletes céges évzáró buli helyszín keresésének, éppen ezért több lehetőséget is kínálunk leendő vendégeink számára. Vannak, akik számára fontos a klasszikus elegancia a rendezvények esetében, ám akadnak olyan cégvezetők, akiknél az ételek minősége a legfőbb szempont az adott helyen.

 

Rendezvényhelyszínein között mindenki megtalálja a megfelelőt, hiszen az elegáns helyszíntől kezdve a modern stílusú helyen át az igazi bulis rendezvényhelyszínig minden megtalálható! Engedje meg, hogy levegyünk egy terhet a válláról, kérjen ajánlatot a lenti form kitöltésével munkatársainktól!  

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

A modern, fiatalos, laza céges évzáró buli helyszín Budapesten - Baltazár Grill

céges évzáró buli helyszín Budapesten

A barátságos hangulatú Baltazár Grill megalapozza a kellemes légkört a céges évzáró buli számára. Éttermünk a vagány, fiatalos design mellett gasztronómiai élményeket kínál.

 

Az étterem négy fő egységre tagolható – a téli időszakban a terasz kivételével mindegyik igénybe vehető. Ültetett fogadás esetén az első terem 25 fő, a kandallós terem 30 fő, míg a borospince 40 fő befogadására alkalmas. Az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így garantáltan zavartalanul telhet a céges évzáró buli. Igény szerint projektort, vásznat és flipchart-ot is biztosítunk az esemény alatt.

 

További információk a Baltazár Grillről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva!

 

A céges évzáró buli helyszín Budapesten, ahol a gasztronómiáé a főszerep – 21 Magyar Vendéglő

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Szinte lehetetlen lenyűgözőbb helyszín találni Budapesten a Budai Várnál – miért érné be kevesebbel, ha a tökéletes céges évzáró buli helyszínt keresi a fővárosban? Éttermünk, a 21 Magyar Vendéglő a Budai Várban található, ezzel garantáltan egy impozáns környezetet biztosít bármilyen jellegű rendezvény számára.

 

Már maga a festő helyszín is elvarázsolja a vendégeket, azonban itt még nincs vége a különlegességeknek. Éttermünk kialakításakor egy olyan helyszínt álmodtunk meg, ahol a gasztronómiáé a főszerep: magyaros ízvilágú ételek, igazi magyar borok varázsolják különlegessé az estét.

 

Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, elrendezése variálható, így rendezvényhelyszínnek kiváló.

 

További információk a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva!

 

Családias hangulatú céges évzáró buli helyszín Budapesten - Pest-Buda Vendéglő

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Az év vége közeledtével sok cég időzíti a céges évzáró bulit a karácsonyi időszakra, ennek a meghitt ünnepnek a közelében pedig remek választás egy családias hangulatú helyszín a céges évzáróhoz. A Pest-Buda Vendéglőben igazi otthonos ízekre lelhetnek vendégeink, ami különleges emlékeket ébreszthet fel bennük. 

 

Ez a helyszín leginkább kis létszámú, családias rendezvényeknek adhat tökéletes otthont. A Pest-Buda Vendéglő két teremből áll: az első terem befogadóképessége 30 fő, míg a hátsó teremben 24 fő ültetett fogadására van lehetőség. A termek, de akár az egész étterem igény szerint zártkörűsíthető. 

 

További információk a Pest-Buda Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről ide kattintva! 

 

Egy olasz stílusú céges évzáró buli helyszín Budapesten – Jamie’s Italian

céges évzáró buli helyszín Budapesten

Mint már említettük, fontos, hogy a cég munkatársai érezzék a törődést, ezáltal sokkal motiváltabbak lesznek, illetve lojálisak is a cégükhöz. Ezért tehát mindenből a legjobb jár nekik, amire a garancia Jamie Oliver első közép-európai étterme a Budai Várban! A Jamie’s Italian olaszos ízvilágú különlegességekkel várja vendégeit, melyek minőségi alapanyagból készülnek. 

 

Az étteremben emellett egy bérelhető különterem is helyet kapott, ami tökéletes választás, ha a céges évzáró bulit egy zavartalan környezetben képzeli el. A Private Dining Room 27 fő befogadására képes.

 

További információk a Jamie’s Italian-ről, mint rendezvényhelyszínről, ide kattintva!

 

Kötetlen hangulatú céges évzáró buli helyszín Budapesten – Spíler Original

Amennyiben a céges évzáró buli helyszínnek egy kicsit kötetlenebb, igazi bulizós hangulatú helyszínt képzelt el, a legjobb választás a Spíler Original. A Gozsdu negyed az egyik lekedveltebb része Budapestnek, ahol biztosan ki tudják engedni a fáradt gőzt a kollégák.

 

További információk a Spílet Original-ról, mint rendezvényhelyszínről, ide kattintva!Kapcsolódó

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Legyen szó akár egy születésnap megünnepléséről, akár egy céges meeting megtartásáról vagy éppen egy leány-/legénybúcsúról, évzáró partyról, a belváros kedvenc központja, a Gozsdu udvar tökéletes választás, ha rendezvényhelyszínt keres. 

Tovább
Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Tovább
Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Az új esztendő új kihívásokkal vár, és ez minden cég életében lehetőséget biztosít az áttekintésre. Sokan már év végén megkezdik a tervezést, a stratégiák újra alkotását, az óév eredményeinek elemzését és a következtetések levonását, azonban nem árt, ha a kollégákban is tudatosítjuk az új „időszámítás” kezdetét.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria