Céges karácsonyi buli helyszín Budapesten - változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket

Céges karácsonyi buli helyszín Budapesten - változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket

A ✅céges karácsonyi bulik✅ kiemelten fontos helyet töltenek be a vállalat életében. Ha a tökéletes helyszínt keresi Budapesten jó helyen jár, hiszen a Zsidai csoport helyszínei között biztosan megtalálja a megfelelő céges karácsonyi buli helyszínt!

Egy céges évzáró buli lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai együtt értékeljék az elmúlt évet, és közösen készüljenek fel az újra. Ilyenkor egy kicsit ki tudják adni a fáradt gőzt, hogy újult erővel vághassanak neki az új év új feladatainak. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen esemény zavartalanul működjön, egy megfelelő helyszínre van szükség hozzá. A következőkben bemutatjuk a legjobb helyszíneinket, így Ön könnyedén kiválaszthatja azt, ami a céghez, és az eseményhez leginkább passzol! 

Egész évben keményen dolgozunk, mindenki küzd az elismerésért, néhány jó szóért a feletteseitől. De vajon hogyan lehetne meghálálni a befektetett energiát, a túlórákat, a dolgozónak? Egy céges karácsonyi buli tökéletes esemény erre! Érdemes időközönként mindenkinek egy kicsit kiszakadni az irodai környezetből, hiszen a stresszes, rohanó életmód mellett szükségünk van arra, hogy megpihenjünk. Az év vége felé közeledve érdemes leülni egy kicsit a kollégákkal és átbeszélni az elmúlt év sikereit, kudarcait, és a jövőbeli terveket. Ezt egy finom vacsora társaságában, egy különleges helyen a legjobb megtenni. 

 

2023-ban is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

 

Az együtt töltött idő közelebb hozhatja egymáshoz a kollégákat, a karácsony, a szeretet ünnepe pedig igazi meghitt pillanatokkal fűszerezheti meg az eseményt. Azonban ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen történjen, szükség van egy olyan helyszínre, ami kifejezetten alkalmas egy ilyen esemény otthonának. Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy milyen fontos egy jó helyszín az esemény számára, ezért változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket, melyek között biztosan megtalálják a megfelelőt. 

 

Első körben érdemes letisztázni azt, hogy kiket hívunk meg a céges karácsonyi buliba, majd érdemes azt is előre eldönteni, hogy milyen jellegű esemény lenne a legideálisabb. Ha ezek a kérdések megválaszolásra kerültek, nincs más hátra, mint a tökéletes céges karácsonyi buli helyszín megtalálása. 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Jamie Oliver’s Italian: egy világhírű séf étterme, mint céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

karácsonyi buli helyszín Budapesten

Jamie Oliver, a világhírű séf már Magyarországot is meghódította, a Jamie Oliver’s Italian étteremben pedig a tőle megszokott minőségű gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak a vendégek. A Jamie Oliver’s Italian egy igazi olaszos hangulatú étterem, tágas belső tere jól alakítható. Az ételek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, amelyeket helyi és olasz beszállítóktól szerzünk be. Kápráztassa el vendégeit a sztárséf nevével fémjelzett étteremmel, és tartsa a Jamie Oliver’s Italian különtermében a céges karácsonyi bulit!

 

A Private Dining Room remek választás egy ilyen eseményre, hiszen összesen 27 fő ültetett fogadására alkalmas, igény szerint pedig projektort és vetítővásznat is biztosítunk az évértékelő előadásokhoz! 

 

További információ a Jamie Oliver’s Italian étteremről ide kattintva!

 

21 Magyar Vendéglő: céges karácsonyi buli helyszín Budapesten 

A 21 Magyar Vendéglő a hagyományos, magyar stílusú ételekkel igyekszik feleleveníteni a régi kedvenc ízeinket. Egy kötetlen, kellemes hangulatú étterem, variálható elrendezésének, nagyméretű belső terének köszönhetően kiváló rendezvényhelyszín. Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, a helyszín igény esetén zártkörűsíthető, így exkluzív használat lehetséges.

 

További információ a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva! 

 

Spíler Shanghai Secret Bar: laza, fiatalos céges karácsonyi buli helyszín Budapesten 

Ha egy kifejezetten laza, vagány és fiatalos helyszínt keres a céges karácsonyi buli számára, a Spíler Shanghai Secret Bar a legjobb választás! Elsősorban ez a helyszín privát, baráti eseményekre alkalmas, de ajánljuk igazi vagány cégek számára is, akik a céges karácsonyi bulit egy stílusos, mégis laza helyszíne képzelik el. 

 

A Spíler Hidden Room-ja és Secret Bar-ja zártközű rendezvényhelyszínként is működik, így a zavartalan környezet garantált. A „titkos bár” akár 140 fő számára is tökéletes bulihelyszínt biztosít, de két külön teremmé is alakítható, így privát bulikra is tökéletes. Ha a beszédeken túljutottak, indulhat a buli a zártkörű helyszínen, de az étterem területén is mindig jó a hangulat. 

 

További információ a Spíler Shanghai Secret Bar-ról ide kattintva!

 

Pierrot: a legelegánsabb céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

A Pierrot éttermünk a Budai Várban egy népszerű, kedvelt rendezvényhelyszín, elegáns, kifinomult stílusának, szeparált elrendezésének köszönhetően. Az éttermet 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

A Pierrot étteremben lehetőség van kizárólagos teremhasználatra, illetve a kerthelyiség bérlésére is. Az étterem 4 területből áll, bár a kerthelyiség a karácsonyi időszakban nem áll rendezvények rendelkezésére. A kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első teremben pedig 10-40 fő ültetésére van lehetőség. Lehetőség van egy kicsit különlegesebbé tenni a hangulatot élő zongora zenével.

 

További információ a Pierrot étteremről ide kattintva!

 

Amennyiben még mindig nem tudtál választani céges karácsonyi buli helyszíneink közül, adunk néhány tippet, amiket figyelembe kell venned a helyszín kiválasztása során, hogy megkönnyítsük a tervezési folyamatot!

 

Hogyan válassz céges karácsonyi buli helyszínt?

A céges karácsonyi buli helyszínének kiválasztása fontos lépés, hiszen ez nagyban meghatározza az esemény sikerét és hangulatát. Íme néhány fontos szempont, amiket érdemes figyelembe venni, ha céges karácsonyi buli helyszínt keresel:
 

1.    Céges karácsonyi buli helyszín kis vagy nagy létszámban?

Először is fontos meghatározni, hány embert szeretnénk meghívni a céges karácsonyi bulira. Ennek ismeretében tudod keresni a megfelelő helyszínt, mivel a befogadóképesség nagyban eltérhet az egyes helyszíneinken.


2.    Céges karácsonyi buli helyszín könnyű megközelíthetőséggel

Győződj meg arról, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen az alkalmazottak és a vendégek számára. Ha autóval érkeznek, legyen elegendő parkolóhely vagy jó közlekedési kapcsolatok a tömegközlekedésben.


3.    Céges karácsonyi buli helyszín választás hangulathoz igazítva

Válaszd a helyszínt az esemény stílusához és hangulatához illően. Például egy elegáns étterem vagy szálloda megfelelő lehet egy hivatalosabb és elegáns bulihoz, míg egy kocsmában vagy szórakoztató központban a laza és bulis hangulathoz jobban passzol.


4.    Céges karácsonyi buli helyszín étkezési lehetőséggel és italokkal

Gondold át, hogy milyen étel- és italopciókat szeretnétek igénybe venni a céges karácsonyi buli helyszín kiválasztása során. Fontos, hogy érdeklődj a vegetáriánus, vegán és egyéb toleránciákhoz étel lehetőségekről is, hogy minden alkalmazottad számára tud garantálni az étkezési lehetőséget.


5.    Céges karácsonyi buli helyszín nem lehet zene nélkül

Győződj meg arról, hogy a helyszín alkalmas-e zenei és egyéb szórakoztató programok lebonyolítására. Zenekar, DJ vagy más szórakoztató lehetőségek segíthetik a jó hangulat kialakítását.


6.    Céges karácsonyi buli helyszín és ünnepi dekoráció

A helyszín dekorációja és általános atmoszférája fontos a karácsonyi hangulat megteremtéséhez. Győződj meg róla, hogy a helyszín karácsonyi dekorációval is rendelkezik, vagy hogy lehetőséged van saját dekorációval feldobni.


7.    Vedd figyelembe a költségvetést céges karácsonyi buli helyszín választásához

Fontos, hogy a kiválasztott helyszín megfeleljen a költségvetésednek. Ne felejtsd el figyelembe venni a teremhasználati díjat, az étel- és italfogyasztást, valamint az esetleges szórakoztató programok költségeit.


8.    Foglalj időben céges karácsonyi buli helyszínt!

A népszerű helyszínek hamar betelnek, különösen a karácsonyi szezonban. Ezért érdemes időben lefoglalni a helyszínt, és gondoskodni arról, hogy az időpont megfelelő legyen az alkalmazottak és a vendégek számára.


9.    Válasszatok karácsonyi buli helyszínt a stílusotok alapján!

Végül ismerd meg az alkalmazottak preferenciáit és igényeit, és próbálj olyan helyszínt választani, amely a legtöbb embernek megfelelő és kellemes élményt nyújt. A helyszín kiválasztása után már csak az apróbb részletekkel kell foglalkozni, hogy a céges karácsonyi buli felejthetetlen legyen.
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café