Rendezvény ajánlatkérés

Céges karácsonyi buli helyszín Budapesten - változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket

Céges karácsonyi buli helyszín Budapesten - változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket

A céges karácsonyi bulik kiemelten fontos helyet töltenek be a vállalat életében. Ha a tökéletes helyszínt keresi Budapesten jó helyen jár, hiszen a Zsidai csoport helyszínei között biztosan megtalálja a megfelelő céges karácsonyi buli helyszínt!


Egy céges évzáró buli lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai együtt értékeljék az elmúlt évet, és közösen készüljenek fel az újra. Ilyenkor egy kicsit ki tudják adni a fáradt gőzt, hogy újult erővel vághassanak neki az új év új feladatainak. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen esemény zavartalanul működjön, egy megfelelő helyszínre van szükség hozzá. A következőkben bemutatjuk a legjobb helyszíneinket, így Ön könnyedén kiválaszthatja azt, ami a céghez, és az eseményhez leginkább passzol! 

A legjobb céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

Egész évben keményen dolgozunk, mindenki küzd az elismerésért, néhány jó szóért a feletteseitől. De vajon hogyan lehetne meghálálni a befektetett energiát, a túlórákat, a dolgozónak? Egy céges karácsonyi buli tökéletes esemény erre! Érdemes időközönként mindenkinek egy kicsit kiszakadni az irodai környezetből, hiszen a stresszes, rohanó életmód mellett szükségünk van arra, hogy megpihenjünk. Az év vége felé közeledve érdemes leülni egy kicsit a kollégákkal és átbeszélni az elmúlt év sikereit, kudarcait, és a jövőbeli terveket. Ezt egy finom vacsora társaságában, egy különleges helyen a legjobb megtenni. 

 

 

Az együtt töltött idő közelebb hozhatja egymáshoz a kollégákat, a karácsony, a szeretet ünnepe pedig igazi meghitt pillanatokkal fűszerezheti meg az eseményt. Azonban ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen történjen, szükség van egy olyan helyszínre, ami kifejezetten alkalmas egy ilyen esemény otthonának. Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy milyen fontos egy jó helyszín az esemény számára, ezért változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket, melyek között biztosan megtalálják a megfelelőt. 

 

Első körben érdemes letisztázni azt, hogy kiket hívunk meg a céges karácsonyi buliba, majd érdemes azt is előre eldönteni, hogy milyen jellegű esemény lenne a legideálisabb. Ha ezek a kérdések megválaszolásra kerültek, nincs más hátra, mint a tökéletes céges karácsonyi buli helyszín megtalálása. 

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Jamie’s Italian: egy világhírű séf étterme, mint céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

karácsonyi buli helyszín Budapesten

Jamie Oliver, a világhírű séf már Magyarországot is meghódította, a Jamie’s Italian étteremben pedig a tőle megszokott minőségű gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak a vendégek. A Jamie’s Italian egy igazi olaszos hangulatú étterem, tágas belső tere jól alakítható. Az ételek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, amelyeket helyi és olasz beszállítóktól szerzünk be. Kápráztassa el vendégeit a sztárséf nevével fémjelzett étteremmel, és tartsa a Jamie’s Italian különtermében a céges karácsonyi bulit!

 

A Private Dining Room remek választás egy ilyen eseményre, hiszen összesen 27 fő ültetett fogadására alkalmas, igény szerint pedig projektort és vetítővásznat is biztosítunk az évértékelő előadásokhoz! 

 

További információ a Jamie’s Italian étteremről ide kattintva!

 

21 Magyar Vendéglő: céges karácsonyi buli helyszín Budapesten 

céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő a hagyományos, magyar stílusú ételekkel igyekszik feleleveníteni a régi kedvenc ízeinket. Egy kötetlen, kellemes hangulatú étterem, variálható elrendezésének, nagyméretű belső terének köszönhetően kiváló rendezvényhelyszín. Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, a helyszín igény esetén zártkörűsíthető, így exkluzív használat lehetséges.

 

További információ a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva! 

 

Spíler Shanghai: laza, fiatalos céges karácsonyi buli helyszín Budapesten 

céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

Ha egy kifejezetten laza, vagány és fiatalos helyszínt keres a céges karácsonyi buli számára, a Spíler Shanghai a legjobb választás! Elsősorban ez a helyszín privát, baráti eseményekre alkalmas, de ajánljuk igazi vagány cégek számára is, akik a céges karácsonyi bulit egy stílusos, mégis laza helyszíne képzelik el. 

 

A Spíler Hidden Room-ja és Secret Bar-ja zártközű rendezvényhelyszínként is működik, így a zavartalan környezet garantált. A „titkos bár” akár 140 fő számára is tökéletes bulihelyszínt biztosít, de két külön teremmé is alakítható, így privát bulikra is tökéletes. Ha a beszédeken túljutottak, indulhat a buli a zártkörű helyszínen, de az étterem területén is mindig jó a hangulat. 

 

További információ a Spíler Shanghai-ról ide kattintva!

 

Pierrot: a legelegánsabb céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

céges karácsonyi buli helyszín Budapesten

A Pierrot éttermünk a Budai Várban egy népszerű, kedvelt rendezvényhelyszín, elegáns, kifinomult stílusának, szeparált elrendezésének köszönhetően. Az éttermet 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

A Pierrot étteremben lehetőség van kizárólagos teremhasználatra, illetve a kerthelyiség bérlésére is. Az étterem 4 területből áll, bár a kerthelyiség a karácsonyi időszakban nem áll rendezvények rendelkezésére. A kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első teremben pedig 10-40 fő ültetésére van lehetőség. Lehetőség van egy kicsit különlegesebbé tenni a hangulatot élő zongora zenével.

 

További információ a Pierrot étteremről ide kattintva!Kapcsolódó

Üzleti éttermek, rendezvényhelyszínek

Üzleti éttermek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket üzleti...

Legyen szó akár egy új üzlet megkötéséről, akár egy régi kapcsolat ápolásáról… akár egy két személyes üzleti találkozóról, vagy egy nagyobb céges összejövetelről, a megfelelő üzleti étterem megtalálása Budapesten embert próbáló feladat lehet, hiszen számtalan feltételnek kell megfelelnie a helyszínnek. 

Tovább
Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Egy cég sikereinek érdekében kiemelt fontosságú feladata a cégvezetőknek és HR-es kollégáknak, hogy a munkatársakat időről időre egy csapatépítő jellegű eseményre hívja össze. Ez lehet akár egy több napos program, vagy éppen egy egy estés buli is attól függően, hogy milyen a csapat összetétele, ám abban szinte minden vállalat egyetért, hogy a karácsony közeledtével egy kiadós lakmározás, karácsonyi céges rendezvény szinte kötelező eleme az évnek.

Tovább
Céges karácsonyi ünnepség akció

Céges karácsonyi ünnepségek akció

A céges karácsonyi ünnepség tökéletes alkalom az év lezárására, egy kis közös ünneplésre, akár egy csapatépítő est rendezésére. Hogy könnyebb legyen a szervezés, most egy kis kedvezménnyel kedveskedünk a minket választó cégek számára!

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria