Céges karácsonyi party helyszín Budapesten | Mutatjuk a legjobb éttermeket!

Céges karácsonyi party helyszín Budapesten | Mutatjuk a legjobb éttermeket!

Zárják az évet kollégáival stílusosan! Ismerje meg ✅a legjobb céges karácsonyi party helyszíneinket Budapesten✅, és ünnepeljék együtt az újabb sikeres esztendőt.

Cégvezetőként vagy HR-esként valószínűleg Ön is pontosan tisztában van azzal, hogy a különböző céges csapatépítő tevékenységek, a rendszeres céges party-k milyen fontos szerepet játszanak a munkatársak lojalitásában, a csapat összekovácsolásában, és ilyen módon egyértelműen egy vállalat sikerében is.


Az év vége közeledtével pedig – az ünnepi hangulat megteremtése mellett – a céges karácsonyi party-k a visszacsatolásra, a lezárásra, a jutalmazásra is tökéletes apropót nyújtanak. Az évértékelő beszédek, az eredményes kollégák kiemelése mellett ilyenkor a csapat egy kicsit összeverődhet, és egy finom karácsonyi vacsora, esetleg néhány korty bor, pezsgő, vagy koktél mellett együtt ünnepelhetik az újabb eltelt év sikereit, gondolhatják újra az esetleges kudarcokat. 
 

2021-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

Mi kell a jó céges karácsonyi party-hoz?

Egy jó csapat

Természetesen mindennél fontosabb egy jó csapat, egy olyan kollegiális kör, akik informális környezetben, a munkahelyen kívül is jól megértik egymást. Persze ez sem jön ingyen, a legtöbb esetben meg kell dolgozni érte, és ez az alkalom kiváló lehetőséget is biztosít. 

 

Egy megfelelő időpont

Fontos találni egy jó időpontot a céges karácsonyi party-nak. Az év ezen szakaszában nem csak a party helyszínek, éttermek telítettek, de azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a munkatársak naptára is valószínűleg zsúfoltabb, mint az év többi napján. A jó hangulat, a „kötelező program” kerülése érdekében pedig érdemes ezt is figyelembe venni. A családosok, a fiatalok – de tulajdonképpen senki nem örül neki feltétlen, ha az „erősen ajánlott” céges karácsonyi party éppen hétvégére, vagy péntek estére esik – amikor ügyes bajos dolgaikat is intézhetnék. Ráadásul, ahogy arra már céloztunk, a helyszínek is telítettek ilyenkor! Éppen ezért, ha éttermeink közül választ céges karácsonyi party helyszínt és a keddi napon tartanák az eseményt, a welcome drinket most mi álljuk! A részletekért kattintson az alábbi bannerre.

 

 

Egy jó céges karácsonyi party helyszín Budapesten

Ha már van egy jó csapat és az időpont is körvonalazódik, a másik fontos tényező természetesen a céges karácsonyi party helyszín. Sokan gondolják úgy, hogy a költségek csökkentése érdekében az iroda falai között is megfelelő lesz a céges karácsonyi buli, ez azonban nem feltétlen igaz.


Akár milyen lazára is vesszük a figurát, az iroda mégis csak iroda marad. Egy formális környezet, ahol a megszokott szabályok érvényesek, ahol minden nap dolgozunk. Egy külsős, jól megválasztott céges karácsonyi party helyszín ezt a kötöttséget hivatott feloldani a munkatársakban, melynek köszönhetően akár egészen „más” embereket ismerhetünk meg személyükben! 

 

Amennyiben még nem találta meg a céges karácsonyi party-hoz a megfelelő helyszínt, az alábbi form kitöltésével kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal – akik készséggel állnak rendelkezésére a kiválasztásban és a szervezésben! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

A legjobb céges karácsonyi party helyszínek Budapesten a Zsidai csoport kínálatában

Gasztronómiai cégcsoportként számos éttermet üzemeltetünk amellett, hogy az elmúlt években a rendezvények szervezésére is kiterjesztettük tevékenységi körünket. Ezek az éttermek egyedi hangulattal, különleges légkörrel igyekeznek minél szélesebb célközönséget megszólítani: a vagány és trendi helyszíntől a romantikus és meghitten át a családiasig minden megtalálható kínálatunkban.


Éppen ezért úgy gondoljuk, a legtöbb cég biztosan megtalálja nálunk számításait, ha céges karácsonyi party helyszínt keres Budapesten. Amennyiben szeretne tovább tájékozódni ezekről az éttermekről, az alábbiakban néhány sorban ismertetjük őket.

 

Vagány, laza és bulis céges karácsonyi party helyszín Budán, a Spíler Budában

Vagány, laza és bulis céges karácsonyi party helyszín Budán, a Spíler Budában

Egy hely, amiben benne van a Rock! A MOM Parkban, a Budai-hegység lábánál található a Spílerek legújabbika, amely a megszokott egyedi hangulattal, új helyszínen is várja vendégeit, rendezvényeit. A kézműves sörök, a nagyszerű pezsgők, az egyedi, újvilági borok és természetesen a fantasztikus koktélok mellett a város talán legjobb hamburgerével, superfood-okkal, rusztikus pizzákkal és felejthetetlen steak kínálatunkkal tesszük még különlegesebbé a helyet.


Céges karácsonyi party helyszínként akár zártkörűsíthető is, így biztosan nem fogja megzavarni  rendezvényüket semmi! 
A Spíler Budában számunkra természetes a rugalmasság: gyakorlatilag minden megoldható. Álmodja meg a céges karácsonyi party-t ahogy szeretné: a la carte étkezéssel, svédasztallal, shared plate-tel vagy éppen kanapés fogadással, és mi megoldjuk! 

 

További információkat a Spíler Budáról mint céges karácsonyi party helyszínről IDE kattintva olvashat.

 

A Jamie’s Italian Private Dining Room-ja, mint céges karácsonyi party helyszín Budapesten

A Jamie’s Italian Private Dining Room-ja, mint céges karácsonyi party helyszín Budapesten

Az olasz életérzés, a nagyszerű ételek, pizzák és tészták, superfood saláták világában a céges karácsonyi party éppen azt kínálja, amire szüksége lehet egy kisvállalkozásnak. A Private Dining Room-ot ráadásul éppen az ilyen ünnepi eseményekre tartjuk fenn: a teljesen elkülönített, zártkörűsíthető terem összesen 27 fő befogadására képes, amely kisvállalkozások számára tökéletes céges karácsonyi party helyszínt biztosít. 


Természetesen az ide érkező vendégek számára is számos lehetőséget kínálunk: a la carte, szűkített a la carte vagy előre egyeztetett menü, esetleg shared plate megoldásra is van lehetőség. 

 

További információkat a Jamie’s Italian-ról mint céges karácsonyi party helyszínről IDE kattintva olvashat.

 

Céges karácsonyi party helyszín családias környezetben a Pest-Buda Vendéglőben

Céges karácsonyi party helyszín családias környezetben a Pest-Buda Vendéglőben

Természetesen a céges karácsonyi party kimenetele a leginkább attól függ, hogy milyen kollégákkal dolgoznak együtt. Míg vannak, akik a féktelen party-ra esküsznek, addig más cégek esetében a karácsonyi party inkább egy visszafogott borozást, vacsorát és beszélgetést, esetleg évértékelést jelent.


Amennyiben az Ön munkatársai is csendesebb, nyugodalmasabb rendezvényt preferálnak, a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás lehet. Ez a magyar éttermünk családias, meghitt hangulatáról híres: a nagymama házias ízvilága, a „kockás terítős” hangulat az otthoni, vasárnapi ebédek hangulatát idézik, amelybe tökéletesen belefér egy évzáró beszélgetés is.


További információkat a Pest-Buda Vendéglőről mint céges karácsonyi party helyszínről IDE kattintva olvashat.
 

 

Céges karácsonyi party az irodában? A legjobb fogások akkor is járnak!

Ha idén a külsős rendezvényhelyszínek helyett inkább az irodában ünnepelnének a kollégákkal, ott sem kell lemondaniuk az éttermi minőségű ételekről. A Zsidai Home szolgáltatásunk ugyanis éppen ezért van! 95%-os készültségű, éttermi minőségű ételeket szállítunk akár otthonába, akár az irodába – amelyet pár perc alatt elkészíthet. Természetesen az éttermi díjak töredékéért! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 

 

 

8 TIPP EGY CÉGES KARÁCSONYI PARTY HELYSZÍN BUDAPESTEN MEGTALÁLÁSÁHOZ

 

Halászlé, túl sok forralt bor és fagyöngy mindenhol, idén korán beköszöntött a karácsony, ami azt jelenti, hogy a céges karácsonyi party helyszín Budapesten megtalálása és a buli megszervezése egyre sürgősebb. a partyért felelős személyek eszeveszettül keresik a helyszínek crème de la crème-jét, DJ-ket, és esti szórakoztató programok egy felejthetetlen szezonális mulatságért.

 

A céges karácsonyi party helyszín Budapesten a legjobb választás lehet számotokra, bármit is terveztek az estére. A fővárosban fel vannak készülve és várják a cégek minden dolgozóját az év végén, de előfordulhat, hogy már a céges karácsonyi party helyszín Budapesten kiválasztása is nagy terheket nyom a válladra. A Zsidai Csoport már évek óta vállal céges karácsonyi bulikat a budapesti éttermeiben, és kérés esetén a kollégáink a szervezésben is segítségeitekre lehetnek! A következőkben adunk néhány tippet, hogyan tudsz a céges karácsonyi party helyszínek Budapesten közül választani! 

 

Ha pedig már tudod, mi az elképzelésed, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, és kérj egyedi ajánlatot!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

 

Céges karácsonyi party helyszín Budapesten a költségkeretedhez igazítva

 


A céges karácsonyi party helyszín Budapesten megtervezésének első lépése a költségvetés meghatározása. Most fontos emlékeznünk arra, hogy ha többet költünk, az még nem jelent jobb estét. Ehelyett maradj reális, és kövesd nyomon a költségeket a kezdetektől fogva. Ezzel biztosíthatod, hogy a legjobb ár-érték arányt kapod, és a költségvetésen belül maradhass a céges karácsonyi party helyszín Budapesten megtalálása közben.

 

 

Céges karácsonyi party helyszín Budapesten fix létszámmal

 

 

Ha tudod, hány vendéget vársz a céges karácsonyi bulira, ez a következő lépés, amely nemcsak a költségvetést segíti, hanem megadja az est alaplépését is a céges karácsonyi party helyszín Budapesten megtalálásához. Plusz egyeken gondolkozol? Felkerülnek a listára a partnerek és az ügyfelek? Vagy csak az alkalmazottakhoz fogtok ragaszkodni? Ezen forgatókönyvek mindegyike nagyon eltérő hangulatot és elvárásokat teremt az éjszakával kapcsolatban, ezért fontos, hogy alaposan gondoljátok át, hogyan teljen az este, amikor vendégeket hívtok majd a céges karácsonyi party helyszín Budapesten ehhez igazodjon.

 

 

Céges karácsonyi party helyszín Budapesten fix időpontokban

 

A céges karácsonyi party helyszín Budapesten megtalálásához fontos a pontos dátum és időpont kiválasztása is. Ehhez ne felejtsd el figyelembe venni az alkalmazottak menetrendjét. Az ünnepi szezon az év nagyon mozgalmas időszaka, amelyet gyakran hónapokkal előre lefoglalnak, ezért a teljes vendéglista biztosítása érdekében jó előre válaszd ki a pontos dátumokat és az időt.

 

 

Céges karácsonyi party helyszín Budapesten – Így válassz!


Legyen szó kis csoportról, meghitt ünneplésről vagy több mint 100 fős buliról, a helyszínnek ki kell elégítenie az igényeket. Ez a fontos kérdések befolyásolhatnak a tökéletes céges karácsonyi party helyszín Budapesten kiválasztásában:

 

Mennyit kérnek?
Milyen elérhetőségük van?
A helyszín megfelelő helyen van a személyzet számára?
A helyszín alakíthat-e a rendezvénytermen, vagy dekoráción?
Van belső vendéglátó csapatuk?
Mi a kapacitás? (Állva és ülve)
Van a közelben parkoló?
Ki tudja elégíteni a zenei és egyéb műszaki követelményeket?

 

Ezeket a kérdéseket sose felejtsd el megkérdezni foglalás előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb helyszínt és szolgáltatást kapd és a z esetleges félreértések elkerülése végett is, ami a céges karácsonyi party helyszín Budapesten kiválasztása során felmerülhetnek! Ha ehhez hasonló kérdéseidet feltennéd nekünk, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café