Céges karácsonyi rendezvény Budapesten - ismerje meg a helyszíneinkben rejlő lehetőségeket!

Céges karácsonyi rendezvény Budapesten - ismerje meg a helyszíneinkben rejlő lehetőségeket!

Változatos rendezvényhelyszíneink között biztosan megtalálja majd a ✅céges karácsonyi rendezvény✅ stílusához, céljához leginkább passzoló éttermet, különtermet!

A karácsony az egyik legcsodálatosabb időszak az évben, amit a legtöbben már tűkön ülve várnak. A szeretet ünnepén hagyománnyá vált, hogy a cégek is összehívják a dolgozókat, és együtt ünneplik meg ezt a szép eseményt, illetve közösen értékelik az elmúlt év kudarcait, együtt örülnek a sikereknek és készülnek fel az új év kihívásaira.

 

A felsoroltakon kívül azonban számos előnye van annak, ha egy céges karácsonyi rendezvény keretein belül ünnepelnek a kollégák. A következőkben ennek járunk utána egy kicsit, illetve bemutatjuk a legjobb helyszíneket is az eseményhez! 

A céges karácsonyi rendezvény jelentősége a vállalat életében

A céges karácsonyi rendezvény az egyik legfontosabb esemény az évben, hiszen nem minden vállalatnál van lehetőség arra, hogy a dolgozók együtt töltsenek el néhány kellemes órát az iroda falain kívül. Ez egy jó alkalom arra, hogy a cég munkatársai egy kötetlenebb hangulatú esemény keretein belül ismerjék meg egymást. A céges rendezvények nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a dolgozók között jobb legyen a kommunikáció, hogy gördülékenyebben menjen a későbbiekben a csapatmunka, és megértsék egymás motivációját, megismerjék a szokásaikat. Az otthonunkon kívül a legtöbb időnket a munkahelyünkön töltjük, így fontos, hogy jó viszonyt ápoljuk a kollégákkal, hiszen sokkal jobb egy olyan munkahelyre bemenni reggelente, ahol jó a hangulat, és a csapat összeszokott.

 

2023-ban is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

 

Céges karácsonyi rendezvény Budapesten számos előnnyel

Összességében egy céges karácsonyi rendezvény Budapesten vagy akár egy vidéki helyszínen is rengeteg előnnyel járhat mind a vállalat, mind az alkalmazottak számára. Ahogyan már említettük ez az esemény az egyik legfontosabb egy vállalat életében, de azonkívül, hogy összekovácsolja a munkatársakat, további előnyök is származhatnak egy karácsonyi buliból. Néhány ilyen előny:

1.    Motiváció és elismerés: A karácsonyi ünnepek ideálisak arra, hogy elismerjék az alkalmazottak erőfeszítéseit és hozzájárulását. Ajándékok, elismerések, díjak vagy akár bónuszok által az alkalmazottak további motivációt kaphatnak a munkájukhoz. Ehhez persze a megfelelő helyszínre is szükségünk lesz, egy céges karácsonyi rendezvény Budapesten rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy megfelelő elismerésben részesítsük alkalmazottjainkat!


2.    Stresszoldás: A céges karácsonyi ünnepek ideje lehetőséget ad az alkalmazottaknak arra, hogy kikapcsolódjanak és lazuljanak. Az év végére az emberek általában elég fáradtak és stresszesek, így az ünnepség jó alkalom a kikapcsolódásra. A céges karácsonyi rendezvény Budapesten lehet meghitt hangulatú, családias, de akár egy pörgős bulit is lehet szervezni, ahol mindenki önfeledten mulathat!


3.    Belső kommunikáció javítása: A céges karácsonyi rendezvények ideálisak a vezetőség és a munkatársak közötti kommunikáció javítására is. Nem csak az alkalmazottakat leget összekovácsolni egy céges karácsonyi rendezvényen, de jobb kapcsolatot alakíthat ki a felettes is a munkatársaival. A kötetlen beszélgetések és az informális találkozások segíthetik a jobb kapcsolatot a szervezet különböző szintjein. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy kerüljétek a formaiságot, egy olyan helyszínt keressetek, ahol a céges karácsonyi rendezvény Budapesten fesztelen hangulatban telhet és mindenki elengedi magát.


4.    Céges kultúra és értékek: A karácsonyi ünnepségek és hagyományok megerősítik a vállalat kultúráját és értékeit. Ezek az események lehetőséget nyújtanak azoknak, akik még nem részei a vállalatnak, hogy jobban megismerjék azt. Egy olyan helyen, ahol akár még csapatépítő játékokat is tudtok játszani a céges karácsonyi rendezvény Budapesten megkönnyíti az új munkatársaknak is a beilleszkedést.


5.    Vállalatnév és imázs: A céges karácsony pozitív képet festhet a vállalatról és az imázsára is jó hatással lehet. Az alkalmazottak elégedettsége és büszkesége a cégükről az ügyfelek és partnerek számára is vonzó lehet. A céges karácsonyi rendezvény Budapesten első számú feladata, hogy a cég munkatársai jól érezzék magukat, így a helyszín választás során, vedd figyelembe, hogy olyan hely mellett dönts, amely illik a cég alkalmazottjainak stílusához is.


6.    Üzleti kapcsolatok: A céges karácsonyi rendezvények kiváló lehetőséget kínálhatnak az üzleti partnerekkel való kapcsolatok erősítésére és az új kapcsolatok kialakítására. Rendezhetünk olyan eseményt is, amelyre minden ügyfelet és potenciális ügyfelet elhívunk, ezzel is növelve az együttműködésüket és a szimpátiát. Céges karácsonyi rendezvény Budapesten éttermeinkben megfelelő helyszínéül szolgálnak vállalatotok számára!
 

 

 

A tökéletes céges karácsonyi rendezvény Budapesten

 

Az, hogy milyen a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhelyszín nehéz kérdés, hiszen ez függ a cég szellemiségétől, az évzáró program jellegétől, illetve az eseményre szánt költségkerettől is. Összességében azonban elmondható, hogy ha a tökéletes helyszínt keressük, körültekintőnek kell lenni, hiszen egy jól megválasztott helyszín felejthetetlen élményt nyújt a cég munkatársainak, azonban az is előfordulhat, hogy rosszul választ helyszínt, ebben az esetben akár az egész eseményt tönkreteheti.

 

A Zsidai Csoport változatos helyszínei számos jól sikerült céges karácsonyi rendezvény helyszínéül szolgáltak. Többéves rendezvényszervezési tapasztalatunknak, illetve helyszíneink adottságainak köszönhetően garantáltan megtaláljuk azt a helyszínt a céges karácsonyi rendezvény számára, ami passzol az Ön elképzeléseihez, a cég szellemiségéhez, valamint a rendezvény tematikájához. Amennyiben szeretne további információkat helyszíneinkről, töltse ki az alábbi formot! A form alatt néhány ajánlást is találsz céges karácsonyi rendezvény Budapesten való megrendezéséhez!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

 

Pierrot – céges karácsonyi rendezvény Budapesten, egy elegáns, kifinomult helyszínen

Az elegancia és a kifinomultság a legjellemzőbb a Pierrot étteremre, ami igazán méltó helyszíne lehet egy céges karácsonyi rendezvénynek Budapesten. Amennyiben egy igazán különleges helyszínen képzelné el a céges karácsonyi rendezvényt, akkor a Pierrot biztosan jó döntés lesz! A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, hiszen egy igazi élményt nyújt nem csupán az ételeknek, a környezetnek is köszönhetően. 

 

Az étterem több részre osztott, így kiváló rendezvényhelyszín, hiszen szinte bármilyen lehetőség megvalósítható itt. Az első teremben 10-40 fő befogadására van lehetőség, míg a hátsó terem 10-30 fő befogadására alkalmas. 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Pierrot étterem, további információkért a helyszínről kattintson ide!

 

Egy vagány céges karácsonyi rendezvény Budapesten, a Baltazár Grillben

A Baltazár Grill a Budai Várban található, egy igazán mesés környezetben várja vendégeit. Egyedi stílusának köszönhetően egy vagány, kötetlen hangulatú rendezvénynek tökéletes otthont adhat. Az étterem első terme, kandallós terme és borospincéje elkülöníthető, illetve – igény szerint - zártkörűsíthető, ennek köszönhetően akár 55-95 fő befogadására is alkalmas. 

 

A vagány design mellett az ételek is különlegesek, hiszen a kézzel készítetett Josper faszén grillben készíti őket a Baltazár csapata. A finom ételek, a különleges helyszín mellé pedig már csak egy pohár borra lesz szükség, ami megalapozza a hangulatot. Borkínálatunkba a legfigyelemre méltóbb borokat szereztük be, elsősorban a Kárpát-medence régióiból. 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Baltazár Grill, további információkért a helyszínről kattintson ide!

 

 

21 Magyar Vendéglő – egy kifinomult, mégis egyszerű céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten

Ha a 21 Magyar Vendéglőt jellemeznünk kellene, azt mondanánk: egy stílusos, mégis egyszerű, helyszín, ahol a gasztronómiáé a főszerep. Éttermünket azoknak ajánljuk, akiknek nem fontos az elegancia, amikor céges karácsonyi rendezvényhelyszínt keresnek, és inkább egy olyan helyszínt választanánk, ahol a letisztultság érvényesül. Az étterem kialakításakor egy elegáns, de mégis kötötlen hangulatú helyet szerettünk volna létrehozni, ahol mindenki jól érezheti magát. 

 

Éttermünk jól alakítható, összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas. A teljes helyszín bérlésére is van lehetőség, ha szeretné, hogy a céges karácsonyi rendezvény Budapesten, egy zavartalak környezetben kerüljön megrendezésre. Az a la carte étkeztetés mellett lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni. 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a 21 Magyar Vendéglő, további információkért a helyszínről kattintson ide!

 

Egy igazi olaszos céges karácsonyi rendezvény Budapesten? A Jamie Oliver’s Italian a legjobb választás! 

Amennyiben egy igazán különleges helyszínnel kápráztatná el a céges karácsonyi rendezvény meghívottjait, a Jamie Oliver’s Italian remek választás lehet! Jamie Oliver budapesti éttermét a tőle megszokott minőség jellemzi. Egy igazi olaszos hangulatú hely, tágas belső térrel, így rendezvényhelyszínnek kiváló. Kápráztassa el vendégeit a sztárséf nevével fémjelzett étteremmel, és tartsa a Jamie’s Italian különtermében a céges karácsonyi rendezvényt! 

 

A Private Dining Room tökéletes egy ilyen eseményre, hiszen összesen 27 fő ültetett fogadására alkalmas, igény szerint pedig projektort és vetítővásznat is biztosítunk az évértékelő előadásokhoz! 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Jamie , további információkért a helyszínről kattintson ide!

 

 

Céges karácsonyi rendezvény az irodában? Az ételekről mi gondoskodunk!

Ha idén külsős helyszín helyett az irodában tartanák meg a céges karácsonyi rendezvényt, az éttermi minőségű ételekről most sem kell lemondaniuk. Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül a tőlünk megszokott magas minőséget szállítjuk házhoz 95%-os készültségben, amelyet pár perc alatt elkészíthetnek, akár egy mikró segítségével is! Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café