Rendezvény ajánlatkérés

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Céges karácsonyi ünnepség helyszíneket keresel Budapesten? Ha együtt ünnepelnétek a csapattal, és méltóképpen zárnátok le ezt az évet közösen, fedezzétek fel változatos céges karácsonyi ünnepségre alkalmas helyszíneinket, éttermeinket és különtermeinket!

A munkamorál, a csapatmunka fenntartása érdekében egy cégvezető – vagy éppen HR munkatárs – számára fontos gondoskodni arról is, hogy a munkatársak néha összeverődjenek. A különböző csapatépítő jellegű tevékenységek rendkívül hatékonyan segítik elő a kollégák kapcsolati rendszerének kialakulását, így hosszú távon nagyszerű befektetésnek is minősülnek – hiszen ha egy munkatárs szereti a kollégáit, főnökségét és munkahelyét, ha számos közös emlék fűzi őt a vállalathoz, úgy sokkal lojálisabbá válik és teljesítménye is nagyban megnőhet.

Az ilyen típusú csapatépítő tevékenységek sok vállalatnál kötődnek a különböző ünnepekhez. A karácsony közeledtével sok vezető kezd szervezésbe – hiszen mi lenne jobb alkalom az év lezárására, értékelésér mint egy céges karácsonyi ünnepség Budapesten? Ha Ti is ilyesmit szerveztek, de  még nem találtátok meg a tökéletes karácsonyi ünnepség helyszínt, az alábbiakban bemutatjuk a legjobb, változatos éttermeinket és különtermeinket erre az alkalomra. 

 

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten, ha csak buliznátok egy jót… Spíler Shanghai

Ha a vállalatban dolgozók zömével fiatalok, és szeretik a fiatalos, bulisabb jellegű eseményeket, a Gozsdu udvar szívében található rendezvényhelyszínünk, a Spíler Shanghai kiváló választás! A nagy létszámot is befogadni képes különteremben akár vetíthettek is, majd étkezés után kedvetekre alakíthatjuk ezt a céges karácsonyi ünnepség helyszínt: táncos mulatság, csapatépítő játékok, vagy csak egy kellemes koktélozás? Nem jelent problémát!

 

Ismerd meg a Spíler Shanghait, a legjobb zártkörű céges karácsonyi ünnepség helyszínünket Budapest belvárosában IDE kattintva! 

 

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten, ha egy vagány, laza estére vágytok a kollégákkal… Spíler Buda

A céges karácsonyi ünnepség nálatok sokkal inkább egy kellemes beszélgetésben, egy közös koktélozásban merül ki? A MOM Park bejáratánál lévő vagány, stílusos éttermünk tökéletes választás egy ilyen típusú eseményre! Egyetek, igyatok és foglaljátok el saját asztalatokat úgy, ahogy Nektek megfelel – kollégáink rugalmasan várják kéréseiteket. 

 

Ismerd meg a Spíler Budát, az egyik legstílusosabb céges karácsonyi ünnepség helyszínünket Budapesten a MOM Park bejáratánál IDE kattintva.

 

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten, ha egy családias, meghitt hangulatú helyet kerestek… Pest-Buda Bistro

Ha a cég kollégái kevésbé hajlamosak kirúgni a hámból, és inkább egy beszélgetéssel egybekötött, kellemes hagnulatú családias vacsorát terveztek, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár Titeket! Ez a céges karácsonyi ünnepség helyszínünk a Budai Várnegyed egyik gyönyörű utcájában foglal helyet, így akár egy kellemes séta is belefér a varázslatos téli tájon. Az étteremben házias ízekkel, a nagymama konyhájának hangulatával várunk, szeretettel!

 

Fedezd fel a Pest-Buda Bistro-t, meghitt hangulatú céges karácsonyi ünnepség helyszínünket a Budai Várban IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Karácsonyi ajánlatok: céges karácsonyi vacsora Budapesten, a legjobb...

2020 egy bonyodalmakkal teli, nehéz év volt sokunk számára. Munkatársaid, lojális kollégáid megérdemlik a törődést! Fedezd fel céges karácsonyi vacsora ajánlatainkat Budapesten, és lepd meg őket egy csapatépítővel egybekötött céges vacsorával az ünnepek alkalmából, az év lezárását ünnepelve! 

Tovább
Rendezvényhelyszínek Budapest

Rendezvényhelyszínek Budapest: mutatjuk a legjobb helyszíneket minden...

Rendezvényhelyszínt keresel Budapesten? Akár privát, akár céges party a cél: változatos stílusú éttermeink és rendezvénytermeink között biztosan megtalálod, amit keresel!

Tovább
Könyvbemutató helyszínek Budapesten

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és...

Fedezd fel a legjobb könyvbemutató helyszíneinket, vagy ismerd meg a Festy in Style  könyvbemutatójának részleteit. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria