Karácsonyi ajánlatok: céges karácsonyi vacsora Budapesten, a legjobb éttermekben

Karácsonyi ajánlatok: céges karácsonyi vacsora Budapesten, a legjobb éttermekben

Fedezd fel céges karácsonyi vacsora ajánlatainkat Budapesten, és lepd meg őket egy csapatépítővel egybekötött céges vacsorával az ünnepek alkalmából, az év lezárását ünnepelve!

Sajnos ez az év is egy bonyodalmakkal teli, nehéz év volt sokunk számára. Munkatársaid, lojális kollégáid megérdemlik a törődést! Fedezd fel céges karácsonyi vacsora ajánlatainkat Budapesten, és lepd meg őket egy csapatépítővel egybekötött céges vacsorával az ünnepek alkalmából, az év lezárását ünnepelve! 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten, mert megérdemlitek!

Akár van kinevezett HR-es a csapatodban (esetleg Te magad vagy az? :) ), akár a munka ezen részét cégvezetőként végzed, fontos tudnod, hogy mekkora szerepe van az együtt töltött minőségi időnek a kollégák körében is.

 

A különböző összejövetelek, az irodán kívüli tevékenységek és a közös ünneplések, évzárók és karácsonyi vacsorák sokat segíthetnek abban, hogy kollégáid jobban összecsiszolódjanak. Kiszakadva a hétköznapok malmából, a munka világából egy céges karácsonyi vacsora alkalmával egy kicsit egymásra találhatnak, közös élményeket szerezhetnek a kollégák, amely rendkívül fontos eleme a sikeres csapatmunkának is. Teremtsd meg hát számukra ezt a lehetőséget, és jutalmazd meg őket egy kellemes karácsonyi ünnepléssel, egy vidám együtt töltött estével! 

 

A munka oroszlánrészét mi átvállaljuk, hiszen budapesti éttermeinkben rengeteg szuper karácsonyi vacsora ajánlattal várunk. Neked csupán annyi a dolgod, hogy az alábbi form kitöltésével felvedd a kapcsolatot kollégáinkkal, és együtt megszervezzétek az összejövetelt!

 

2021-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten: íme a legjobb ajánlataink!

A tökéletes étterem megtalálása a céges karácsonyi vacsorának Budapesten az első feladat, amelyen túl kell lépnünk. Ha van már elképzelésed, szívesen segítünk! Kollégáink mindig az igényeidnek leginkább megfelelő éttermet ajánlják majd, de az alábbiakban röviden összefoglaltuk a legjobban menő éttermeinket és karácsonyi ajánlatainkat, amelyek között biztosan Te is megtalálod majd a kollégáid számára tökéletes helyszínt!


A helyszíneinket a céges karácsonyi vacsora ajánlatokat minden esetben egyedileg állítjuk össze, ezért ha felkeltette érdeklődésed valamely éttermünk, vedd fel velünk a kapcsolatot bizalommal!

 

Spíler Buda: céges karácsonyi vacsora Budapesten, modern, vagány környezetben

Egy vagány csapatnak vagány céges karácsonyi vacsora jár! A Spíler Buda pedig éppen ezt kínálja: a Rock’n’Roll, a sztárok fényűző élete, ínycsiklandó koktélok, finom borok és steak ételek egy helyen, a MOM Park bejáratánál. 


Ha egy központi helyen lévő éttermet, egy igazán vagány, stílusos karácsonyi vacsorát képzeltél el kollégáid számára, fedezd fel a Spíler Budát IDE kattintva

 

Spíler Shanghai Secret Bar: céges karácsonyi vacsora Budapesten, ha zártkörűen buliznátok!

Szeretnétek, ha a céges karácsonyi vacsora Budapesten inkább buliba torkollona, és zártkörűen, akár táncos, zenés csapatépítő esttel zárhatnátok az évet? A Spíler Shanghai Secret Bar éppen ezt kínálja: a Gozsdu udvarban különteremként várja szeretettel kedves vendégeit ez a rendezvényterem, ahol a céges karácsonyi vacsora pont olyan lehet, amilyet csak szeretnétek! 

 

Fedezd fel ezt a stílusos termet mint céges karácsonyi vacsora vagy buli helyszínt, IDE kattintva.

 

21 Magyar Vendéglő: elegáns, kellemes hangulatú céges karácsonyi vacsora Budapesten

Kollégáid inkább egy kellemes hangulatú, csendesebb céges karácsonyi vacsorának örülnének Budapesten? A 21 Magyar Vendéglőben erre is van lehetőségetek. Vérbeli magyar ételek, minden túlzás nélkül: ahol egy kicsit többet ehettek, és egy kicsit többet nevethettek, mint máshol.


Ismerd meg jobban a 21 Magyar Vendéglőt mint céges karácsonyi vacsorahelyszínt IDE kattintva!

 

Jamie’s Italian: vérbeli olasz, élettel teli céges karácsonyi vacsora Budapesten

Olasz ételek, olasz hangulattal – ahol a minőségről Jamie Oliver maga gondoskodik. Szívvel lélekkel készült tészták, superfood saláták a lehető legjobb alapanyagokból a Budai Várban, ahol a céges karácsonyi vacsora felejthetetlen élmény lesz a kollégák számára! 


Ismerd meg a Jamie’s Italiant, Jamie Oliver első budapesti éttermét mint karácsonyi vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Céges karácsonyi vacsora az irodában? Lehetséges!

Ha idén az év végi zárást és a céges karácsonyi vacsorát is szűkebb körben, az irodában szeretnétek megoldani, ebben is tudunk segíteni. A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül stílusos, éttermi minőségű ételeket tálalhattok pár perc alatt, akár az irodában! Az ételek 95%-os készültségben érkeznek, és természetesen a tőlünk megszokott minőséget képviselik. Kattints az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café