Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

✅Céges karácsonyi vacsora ✅ szervezésében van, és Budapesten keres rendezvényhelyszínt? A Zsidai Csoport számos változatos helyszínnel, éttermekkel és akár boutique hotelekkel is várja eseményét!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.

 

Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám – vagy épp egy hivatalos jellegű céges karácsonyi vacsoráról Budapesten!

Egy céges karácsonyi vacsora megszervezésének a rendezvényszervezés egyik legfontosabb lépése, a létszám felmérése általában adott, ha minden kolléga részt vesz az eseményen. Ezt követően érdemes meghatározni a vacsora jellegét és a tervezett programokat.

 

Fontos kérdés, hogy mennyire szeretnék a céges karácsonyi vacsorát egy komoly, ünnepélyes, kötött hangulatú eseményre tervezni? A cégen belüli hangulat, a kollégák kapcsolata és a cég mérete is segít ennek meghatározásában, így a legtöbb esetben ez az információ is adott. Kérdés azonban még, hogy milyen programokra lehet számítani: lesz például évértékelő prezentáció, vagy épp csapatépítő jellegű játékok? Záródhat a céges vacsora vidám, esetleg iszogatós beszélgetéssel? Ezek nagyban befolyásolják a helyszínválasztást is!

 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Akár tisztázva vannak ezek a kérdések, akár nem, az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérhet kollégáinktól, akik a rendezvényszervezés minden lépésében szívesen segítenek! 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

Pierrot – céges karácsonyi vacsora Budapesten, ünnepi hangulatban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Pierrot éttermünk közkedvelt rendezvényhelyszín: egyedi, kifinomult, elegáns hangulata kiváló keretet biztosít a céges karácsonyi vacsorák számára is. Az étterem a Budai Várban található, amely a téli időszakban kiemelten csodás látványt nyújt, így a környezetre biztosan nem lesz panasz.

 

Az Ön kéréseitől függően az étterem akár teljesen zártkörűsíthető – de kisebb létszámú céges karácsonyi vacsorák szervezésére is alkalmas akár ültetett céges karácsonyi vacsora, akár állófogadás keretén belül. Az étkeztetés szempontjából ez a helyszínünk igen rugalmas: az a la carte, a szűkített a la carte, a fingerfood és a kanapés fogadás is lehetséges, de amennyiben  mást álmodott meg is bátran keresse kollégáinkat, nincs olyan, amit ne tudnánk megoldani!

 

A Pierrot étterem összesen 4 területből áll, amelynek kerthelyisége a téli időszakban kevésbé érdekes – de a termek jól elszeparáltságának köszönhetően akár részleges teremfoglalásra is van lehetőség céges karácsonyi vacsorák alkalmával: a kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első terembe pedig további 10-40 fő ültetésére van lehetőség.

 

A Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről itt kaphat további információkat!

 

21 Magyar Vendéglő – a 21. századi hangulatú, magyar étterem mint a céges karácsonyi vacsora helyszíne, Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A modern magyar hangulat, a 21. századi magyar konyha és a kötetlen, laza stílus a 21 Magyar Vendéglőt is kiváló választássá teszik, ha céges karácsonyi vacsorának keres helyszínt Budapesten.  A terasszal és belső térrel rendelkező étterem összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas, és igény esetén teljesen zártkörűsíthető is – így amennyiben szeretné, hogy a többi vendég ne zavarja meg a céges eseményt, javasoljuk a helyszín bérlését.

 

A 21 Magyar Vendéglő egy rendkívül jól alakítható, klasszikus étterem, amelyet külön dekorációval szabhat személyre igény szerint, de természetesen önmagában is rendkívül jó helyszíne lehet a céges vacsorának. Elrendezése miatt programokkal dúsított, prezentációkkal övezett eseményeknek kevésbé javasoljuk, de természetesen rugalmasak vagyunk – igyekszünk minden kérésnek eleget tenni.

 

További részleteket itt talál a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről.

 

Baltazár Grill – egy igazán karakteres, fiatalos céges karácsonyi vacsora Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A Baltazár Grill egyedülálló, fiatalos megjelenése és elrendezése, a különleges dekoráció első sorban a kötetlen hangulatú céges karácsonyi vacsoráknak kedvez. Az étterem nem alkalmas, és nem is célja az lenni olyan klasszikus, ünnepélyes és csendes rendezvényeknek, ahol az elegancia és az üzleti megbeszélések a legfontosabbak.

 

Kiválóan alkalmas azonban arra, hogy a cég munkatársai csapatként kikapcsolódjanak: a grillételek, a több, mint 150 tételt magába foglaló borospince és a hatalmas terasz tökéletes céges karácsonyi vacsorahelyszínné teszi, amennyiben ilyen típusú vidám rendezvényre vágynak! Az első terem 25 fő befogadására, a kandallós terem pedig további 30 fő ültetett fogadására alkalmas – amelyek mellett a borospince és a terasz emeli az est fényét.

 

Ismerje meg a Baltazár Grillt- mint rendezvényhelyszínt ide kattintva!

 

Spíler Shanghai Secret Bar – céges karácsonyi vacsora Budapesten, bulival és iszogatással

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás, ha a céges karácsonyi vacsorát nem egy hivatalos, kötött hangulatú rendezvénynek képzelik el. Az étterem Secret Bar-ja és Hidden Room-ja zártkörűsíthető, és ezen helyeken projektort, vásznat és DJ pultot is rendelkezésükre tudunk bocsátani, amely gyakorlatilag minden, ami egy céges karácsonyi eseményhez kell. Emellett az ételről és az italról is a bar gondoskodik!

 

A két különterem összesen 120 fő befogadására képes, de külön-külön is bérelhetőek: a Secret bar 40 főt, a Hidden room pedig további 80 főt tud ültetetten elhelyezni. Amennyiben tehát akár kis, akár nagy létszámban – de egy koktélozós, bulis céges karácsonyi vacsorára vágyik, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás!

 

Ismerje meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint rendezvényhelyszínt ide kattintva!

 

Jamie Oliver’s Italian – az olaszos céges karácsonyi vacsora Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Amennyiben szeretné elkápráztatni kollégáit egy világhírű séf nevével fémjelzett étteremben, erre is van lehetőség. A Jamie Oliver’s Italian bár önmagában nem zártkörűsíthető, de a Private Dining Room éppen ezt a célt szolgálja: kibérelve a terem összesen 27 fő ültetett fogadására alkalmas, és igény szerint projektort és vásznat is tudunk biztosítani az évzáró, évértékelő beszédekhez.

 

Kifejezetten ajánljuk ezt a rendezvényhelyszínünket akkor is, ha kicsit komolyabb jellegű mégis kötetlen céges vacsorahelyszínt keres Budapesten, de akkor is, ha egy laza, valódi olaszos hangulatú eseményt szervezne!

 

Ismerje meg részletesebben a Jamie Oliver’s Italian-t mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges karácsonyi vacsora az irodában? Az ételekről mi gondoskodunk!

Idén a céges karácsonyi vacsorát külső helyszín helyett az irodában, zárt körben rendeznék meg? Az éttermi minőségű ételekről így sem kell lemondaniuk! A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül megrendelésre 95%-os készültségű ételeket szállítunk ki Önnek, amelyet néhány perc alatt, akár egy mikró segítségével is elkészíthet. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 

 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – Így válassz éttermet!


A céges karácsonyi vacsora Budapesten megszervezése során az étterem kiválasztása kulcsfontosságú szerepet játszik a rendezvény sikerében. Most segítünk, hogyan válassz megfelelő éttermet, ha céges karácsonyi vacsora Budapesten való megszervezése a Te feladatod, hogy az esemény emlékezetes legyen mindenkinek.

 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – Ezt vedd figyelembe a szervezés során

 

1.    Menü és ételallergiák

Az első és talán legfontosabb szempont az étel. Gondoljuk át, milyen típusú ételt szeretnénk kínálni a vendégeknek. Lehet, hogy valaki vegetáriánus vagy vegán, mások húst vagy halat preferálnak. Ne felejtsük el figyelembe venni az ételallergiákat és az ételintoleranciákat is. Válasszunk olyan éttermet, ahol rugalmasak a menüsorral, és hajlandóak módosítani az ételeket az egyedi igényeknek megfelelően.


2.    Méret és befogadóképesség

Az étterem mérete és befogadóképessége az elsődleges szempontok közé tartozik. Győződjünk meg róla, hogy az étterem elég nagy ahhoz, hogy befogadhassa az összes meghívottat kényelmesen. Ne felejtsük el az asztalok elrendezését is megfontolni, hogy az emberek könnyen tudjanak beszélgetni és kötetlenül mozogni.


3.    Elhelyezkedés és közlekedés

Az étterem elhelyezkedése is fontos. Győződjünk meg róla, hogy könnyen megközelíthető és elérhető a vendégek számára. Figyeljünk arra is, hogy legyen elegendő parkolóhely vagy jó közlekedési lehetőség a közelben.


4.    Hangulat és dekoráció

A karácsonyi vacsora hangulata alapvető fontosságú. Válasszunk olyan éttermet, amelynek a dekorációja és hangulata illeszkedik az eseményhez. A karácsonyi díszek és világítás hozzájárulhatnak az ünnepi hangulathoz.


5.    Ár és költségvetés

Fontos szempont a költségvetés. Határozzuk meg, mennyit tudunk elkölteni az ételre és italra egy főre, és keressünk olyan éttermet, amely megfelel ennek a költségvetésnek. Ne feledjük figyelembe venni az előleget, az italfogyasztást és az evőeszközöket is.


6.    Vélemények és ajánlások

Böngésszünk online véleményeket az étteremről, és kérjünk ajánlásokat azoktól, akik már itt voltak céges rendezvényeken. Az emberek tapasztalatai és véleményei segíthetnek abban, hogy megtudjuk, milyen minőségre és szolgáltatásra számíthatunk.


7.    Próbavacsora

Amennyiben lehetséges, érdemes lehet előre egy probavacsorát egyeztetni az étteremmel. Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljuk az ételeket, és megbizonyosodjunk arról, hogy minden megfelel az elvárásainknak.


8.    Foglalás és szerződés

Amikor már megtaláltuk az ideális éttermet, készítsünk szerződést, amely rögzíti az összes részletet, beleértve az időpontot, az árat és az ételt. Győződjünk meg róla, hogy minden fontos részlet benne van a szerződésben, és mindkét fél aláírja azt.


9.    Kiszolgálás és személyzet

Az étterem kiszolgálásának és személyzetének minősége szintén kulcsfontosságú. Győződjünk meg róla, hogy az étterem rendelkezik tapasztalt és profi személyzettel, akik gondoskodnak a vendégek kényelméről és elégedettségéről.


10.    Szórakoztatás és programok

Végezetül gondoljunk a szórakoztatásra és programokra is. Lehet, hogy élő zene, DJ vagy egyéb szórakoztató tevékenységek szükségesek az esemény sikeréhez. Győződjünk meg róla, hogy az étterem képes biztosítani ezeket a szolgáltatásokat.
 Kapcsolódólegjobb éttermek a Budai Várnál

Legjobb éttermek a Budai Várnál - Kedvenc Zsidai éttermeink a Várnegyedben

Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várnál a Zsidai család kiváló vendéglátóhelyein, ahol a hagyományos és modern ízek találkoznak egyedülálló gasztronómiai élményekkel!

Tovább
Magyaros éttermek

Magyaros éttermek - Próbáld ki a legfinomabb magyaros ízeket a Zsidai...

Fedezd fel Budapest legfinomabb magyaros ízeit a Zsidai család éttermeiben, ahol a hagyományos receptek és modern konyhatechnológiák találkozása egyedülálló gasztronómiai élményt kínál!

Tovább
Látogatás a Budai Várba

Látogatás a Budai Várba

A Budai Vár és a Várnegyed Budapest egyik legjelentősebb és legszebb területe, amely gazdag történelmével, lenyűgöző építészetével és kulturális látnivalóival elvarázsolja a látogatókat.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café