Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

✅Céges karácsonyi vacsora ✅ szervezésében van, és Budapesten keres rendezvényhelyszínt? A Zsidai Csoport számos változatos helyszínnel, éttermekkel és akár boutique hotelekkel is várja eseményét!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.

 

Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám – vagy épp egy hivatalos jellegű céges karácsonyi vacsoráról Budapesten!

Egy céges karácsonyi vacsora megszervezésének a rendezvényszervezés egyik legfontosabb lépése, a létszám felmérése általában adott, ha minden kolléga részt vesz az eseményen. Ezt követően érdemes meghatározni a vacsora jellegét és a tervezett programokat.

 

Fontos kérdés, hogy mennyire szeretnék a céges karácsonyi vacsorát egy komoly, ünnepélyes, kötött hangulatú eseményre tervezni? A cégen belüli hangulat, a kollégák kapcsolata és a cég mérete is segít ennek meghatározásában, így a legtöbb esetben ez az információ is adott. Kérdés azonban még, hogy milyen programokra lehet számítani: lesz például évértékelő prezentáció, vagy épp csapatépítő jellegű játékok? Záródhat a céges vacsora vidám, esetleg iszogatós beszélgetéssel? Ezek nagyban befolyásolják a helyszínválasztást is!

 

 

Akár tisztázva vannak ezek a kérdések, akár nem, az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérhet kollégáinktól, akik a rendezvényszervezés minden lépésében szívesen segítenek!

 

2022-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

 

Pierrot – céges karácsonyi vacsora Budapesten, ünnepi hangulatban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Pierrot éttermünk közkedvelt rendezvényhelyszín: egyedi, kifinomult, elegáns hangulata kiváló keretet biztosít a céges karácsonyi vacsorák számára is. Az étterem a Budai Várban található, amely a téli időszakban kiemelten csodás látványt nyújt, így a környezetre biztosan nem lesz panasz.

 

Az Ön kéréseitől függően az étterem akár teljesen zártkörűsíthető – de kisebb létszámú céges karácsonyi vacsorák szervezésére is alkalmas akár ültetett céges karácsonyi vacsora, akár állófogadás keretén belül. Az étkeztetés szempontjából ez a helyszínünk igen rugalmas: az a la carte, a szűkített a la carte, a fingerfood és a kanapés fogadás is lehetséges, de amennyiben  mást álmodott meg is bátran keresse kollégáinkat, nincs olyan, amit ne tudnánk megoldani!

 

A Pierrot étterem összesen 4 területből áll, amelynek kerthelyisége a téli időszakban kevésbé érdekes – de a termek jól elszeparáltságának köszönhetően akár részleges teremfoglalásra is van lehetőség céges karácsonyi vacsorák alkalmával: a kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első terembe pedig további 10-40 fő ültetésére van lehetőség.

 

A Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről itt kaphat további információkat!

 

 

 

21 Magyar Vendéglő – a 21. századi hangulatú, magyar étterem mint a céges karácsonyi vacsora helyszíne, Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A modern magyar hangulat, a 21. századi magyar konyha és a kötetlen, laza stílus a 21 Magyar Vendéglőt is kiváló választássá teszik, ha céges karácsonyi vacsorának keres helyszínt Budapesten.  A terasszal és belső térrel rendelkező étterem összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas, és igény esetén teljesen zártkörűsíthető is – így amennyiben szeretné, hogy a többi vendég ne zavarja meg a céges eseményt, javasoljuk a helyszín bérlését.

 

A 21 Magyar Vendéglő egy rendkívül jól alakítható, klasszikus étterem, amelyet külön dekorációval szabhat személyre igény szerint, de természetesen önmagában is rendkívül jó helyszíne lehet a céges vacsorának. Elrendezése miatt programokkal dúsított, prezentációkkal övezett eseményeknek kevésbé javasoljuk, de természetesen rugalmasak vagyunk – igyekszünk minden kérésnek eleget tenni.

 

További részleteket itt talál a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről.

 

 

Baltazár Grill – egy igazán karakteres, fiatalos céges karácsonyi vacsora Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A Baltazár Grill egyedülálló, fiatalos megjelenése és elrendezése, a különleges dekoráció első sorban a kötetlen hangulatú céges karácsonyi vacsoráknak kedvez. Az étterem nem alkalmas, és nem is célja az lenni olyan klasszikus, ünnepélyes és csendes rendezvényeknek, ahol az elegancia és az üzleti megbeszélések a legfontosabbak.

 

Kiválóan alkalmas azonban arra, hogy a cég munkatársai csapatként kikapcsolódjanak: a grillételek, a több, mint 150 tételt magába foglaló borospince és a hatalmas terasz tökéletes céges karácsonyi vacsorahelyszínné teszi, amennyiben ilyen típusú vidám rendezvényre vágynak! Az első terem 25 fő befogadására, a kandallós terem pedig további 30 fő ültetett fogadására alkalmas – amelyek mellett a borospince és a terasz emeli az est fényét.

 

Ismerje meg a Baltazár Grillt- mint rendezvényhelyszínt ide kattintva!

 

 

Spíler Shanghai Secret Bar – céges karácsonyi vacsora Budapesten, bulival és iszogatással

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

A Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás, ha a céges karácsonyi vacsorát nem egy hivatalos, kötött hangulatú rendezvénynek képzelik el. Az étterem Secret Bar-ja és Hidden Room-ja zártkörűsíthető, és ezen helyeken projektort, vásznat és DJ pultot is rendelkezésükre tudunk bocsátani, amely gyakorlatilag minden, ami egy céges karácsonyi eseményhez kell. Emellett az ételről és az italról is a bar gondoskodik!

 

A két különterem összesen 120 fő befogadására képes, de külön-külön is bérelhetőek: a Secret bar 40 főt, a Hidden room pedig további 80 főt tud ültetetten elhelyezni. Amennyiben tehát akár kis, akár nagy létszámban – de egy koktélozós, bulis céges karácsonyi vacsorára vágyik, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás!

 

Ismerje meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint rendezvényhelyszínt ide kattintva!

 

 

 

Jamie Oliver’s Italian – az olaszos céges karácsonyi vacsora Budapesten

Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Amennyiben szeretné elkápráztatni kollégáit egy világhírű séf nevével fémjelzett étteremben, erre is van lehetőség. A Jamie Oliver’s Italian bár önmagában nem zártkörűsíthető, de a Private Dining Room éppen ezt a célt szolgálja: kibérelve a terem összesen 27 fő ültetett fogadására alkalmas, és igény szerint projektort és vásznat is tudunk biztosítani az évzáró, évértékelő beszédekhez.

 

Kifejezetten ajánljuk ezt a rendezvényhelyszínünket akkor is, ha kicsit komolyabb jellegű mégis kötetlen céges vacsorahelyszínt keres Budapesten, de akkor is, ha egy laza, valódi olaszos hangulatú eseményt szervezne!

 

Ismerje meg részletesebben a Jamie Oliver’s Italian-t mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges karácsonyi vacsora az irodában? Az ételekről mi gondoskodunk!

Idén a céges karácsonyi vacsorát külső helyszín helyett az irodában, zárt körben rendeznék meg? Az éttermi minőségű ételekről így sem kell lemondaniuk! A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül megrendelésre 95%-os készültségű ételeket szállítunk ki Önnek, amelyet néhány perc alatt, akár egy mikró segítségével is elkészíthet. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 Kapcsolódócéges csapatépítő ötletek Budapesten

Céges csapatépítő ötletek Budapesten – Válaszd ki a tökéletes...

Sok szervezet manapság sokféle csapatot alkalmaz, és a csapattagok együttműködésére támaszkodik az üzleti célok elérése érdekében. Rendkívül fontos, hogy a menedzserek csökkentsék a csapattagok közötti konfliktusokat, és biztosítsák, hogy csapataik teljes potenciáljukat kihasználják. A csapatépítő tevékenységek nagyszerű módja annak, hogy összehozzuk a csapat tagjait, és megismerkedjenek munkatársaikkal és az egyes erősségeikkel és gyengeségeikkel. Ha tanácstalanok vagytok céges csapatépítő ötletek terén, akkor tekerj lejjebb, mutatunk néhányat! 

Tovább
legjobb csapatépítő tréning helyszínek Budapesten

A legjobb csapatépítő tréning helyszínek - Csapatépítő tréning...

Egy hatékony csapatépítő program több fontos üzleti célt is megvalósíthat: többek között javítja az alkalmazottak kommunikációját, elkötelezettségét, együttműködését, problémamegoldó képességeit és vezetői készségeit. A legjobb csapatépítő tréning helyszínek, pedig kihozzák a csapatból a maximumot!

Tovább
Céges karácsony

Céges karácsony: tippek a szervezéshez, hogy fergeteges karácsonyi bulitok...

A céges karácsony megrendezése ma már szinte minden vállalkozásban ’divat’, legyen szó akár egy pár fős kis irodáról, akár egy nagyobb kkv-ról vagy multiról. A céges karácsony nem csupán nagyszerű apropó az évértékelésre, az esetleges prémiumok kiosztására és a jövő évi tervek átbeszélésére, de kiváló csapatépítő program is, amelyet érdemes nektek is kihasználni. De hogyan szervezz céges karácsonyt? Mi a tökéletes helyszín egy céges karácsonyra? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café