Rendezvény ajánlatkérés

Céges rendezvény? Mutatjuk a legjobb éttermeket!

Céges rendezvény? Mutatjuk a legjobb éttermeket!

Céges rendezvényt szervezel? Megajándékoznád kollégáid év végén, vagy akár év közben egy kellemes vacsorával, vagy éppen csapatépítő programot terveztek? Egy emlékezetes helyszínre szükségetek lesz!

Egy cég sikere akkora, amekkora a kollégái lelkesedése, lojalitása… Ám ez nem egy egyoldalú folyamat: Te is sokat tehetsz azért, hogy a munkatársak jobban érezzék magukat a vállalatban. Ez persze a legapróbb dolgoknál kezdődik: a megbecsülés, a visszajelzések, a jó hangulat és a transzparens működés alapvető elemei az elégedett kollégáknak, de tényleg elég lenne ennyi? Hiszen a közös emlékek, az élmények összekovácsolják a csapatot – és az könnyen belátható, hogy egy összetartó csapat jóval sikeresebb lehet néhány egy irodában üldögélő idegennél! 


Éppen ezért a nagyobb vállalatok, HR-re időt és energiát fordító cégek már mind tudják: a különböző céges rendezvények elengedhetetlenek a jó hangulathoz és az összecsiszolódó csapathoz. Ha nálatok is megszületett már a döntés hogy céges rendezvényt tartsatok, ideje megtalálni a tökéletes helyszínt! Ebben segítünk most az alábbiakkal…

 

Ha úgy érzed szakértői segítséget kérnél, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a legjobb ötletekkel és felejthetetlen helyszínekkel.

 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


Vagy még nézelődnél egy kicsit? Semmi probléma, az alábbiakban röviden bemutatjuk legnépszerűbb céges rendezvény helyszíneinket! 

 

Céges rendezvény – Budán vagy Pesten?

A tökéletes céges rendezvény helyszín megtalálásához először is határozd meg, hogy pontosan hova szeretnétek menni a kollégákkal. Budapest mely területe könnyebben megközelíthető számotokra – Buda, vagy Pest? Fontos, hogy a kollégák hazajutásában is segíts – hiszen senki nem akar olyan céges rendezvényre menni, ahonnan kitudja, hogy jut haza… 


Budán szeretettel vár Titeket a MOM Park bejáratánál lévő, stílusos és laza Spíler Buda, vagy látogassatok el a Budai Várnegyedben található népszerű éttermeink egyikébe: az olasz hangulatú Jamie’s Italian-ba, a vagány Baltazár Grill-be, a családias hangulatú Pest-Buda Bistro-ba vagy a modern magyar 21 Magyar Vendéglőbe.

 
A pesti oldalon főként a bulisabb helyszíneké a főszerep: a Spíler Original ikonikus bárként várja a szórakozni vágyó kollégákat, de ha zártkörű céges rendezvényt szeretnétek, a Spíler Shanghai-ban erre is van lehetőségetek! 
 

 

Céges rendezvény: vacsora, felejthetetlen buli, vagy épp egy vidám beszélgetős, koktélozós este? 

Céges rendezvényt sokféleképpen szervezhetsz. Figyelembe véve a kollégák szokásait, életkorát és stílusát lehetőséged van akár egy felejthetetlen céges bulit szervezni: tánccal, zenével és akár shot-okkal, játékokkal is sok-sok nevetéssel… a Spíler Original és a Spíler Shanghai tökéletes helyszín az ilyen típusú céges rendezvényekre.


Ha ennél egy picit visszafogottabb mulatozásra vágytok, de néhány finom koktél, a legjobb street food és a hangos nevetés még bőven belefér, a Spíler Buda a tökéletes választás, vagy látogassatok el a Baltazár Grill-be, ahol a teraszon a legjobb grill ételek, a borospincében pedig a legfinomabb borok várnak. 


Persze az is lehet, hogy céges rendezvényként egy nyugodalmas, ámde annál emlékezetesebb céges vacsorát álmodtatok meg: A 21 Magyar Vendéglő, a Jamie’s Italian és a Pest-Buda Bistro ezekre az eseményekre ad tökéletes helyszínt! 

 

Céges rendezvény az irodában? Az éttermi minőségű ételeket mi garantáljuk!

Bár kétség sem férhet hozzá, hogy egy céges rendezvénynek jót tesz ha külsős helyszínen tartjátok meg, azért gyakran előfordul, hogy mégis az irodában jönnétek össze egy-egy kisebb eseményre, ünnepségre. Erre is van megoldásunk! A Zsidai Home 95%-os készültségű, éttermi minőségű ételeit az irodában is elkészíthetitek, így a finom falatokról ott sem kell lemondanotok! 

 

Kattints az alábbi képre a részletekért! 

 Kapcsolódó

Étterem születésnapra

Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi...

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Ha Te is születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához, az alábbiakban megtalálod a legjobb szülinapi éttermeinket és rendezvényeket. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín: mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó...

Az osztálytalálkozó szervezése nem könnyű feladat, hiszen akár 30-40 emberrel is kalkulálnod kell. Mindenki igényeire ügyelni, mindenki stílusához, étkezési szokásaihoz alkalmazkodni – de egyáltalán, mindenkit felkutatni is kihívást jelentő feladat lehet! Ha mégis elvállaltad ezt a hálás feladatot, egy biztos: az egyik legfontosabb lépés, hogy megtaláld a megfelelő osztálytalálkozó helyszínt. Ha pedig Budapesten tartanátok ezt az eseményt, jó hírünk van! Számos éttermünk és rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésedre különböző stílusban, és még a választásban is segítünk, ha szeretnéd!

Tovább
Szülinapi buli Budapesten

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit...

A szülinap minden ember életében évről évre az a nap, ami csak róla szól: összegyűlnek a barátok, a rokonok és szeretteink, akikkel együtt ünnepelhetjük meg, hogy ismét eltelt egy év. Az ilyen fordulók különleges alkalmak, és nagyon fontos, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk: már pedig mi lehet emlékezetesebb, mint egy meglepetés szülinap Budapesten, egy szuper helyen, szuper emberekkel és programokkal? 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria