Családi kikapcsolódás

Családi kikapcsolódás

Foglalj most két egybenyitható szobát és ha gyerekkel utazol, a második szobát 50%-os áron kapod meg. Fedezzétek fel a Budai Vár rejtett kincseit a gyerekekkel, nagyszerű családi kikapcsolódás!

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK!

Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Érezd magad otthon! Akkor sem kell kényelmetlenül éjszakáznod, ha a gyerekekkel utazol.

FOGLALJ NÁLUNK KÉT EGYBENYITHATÓ SZOBÁT ÉS A MÁSODIKAT MOST 50%-OS ÁRON KAPOD. 

A foglalás tartalmazza a Frenchy reggelit két felnőtt és két gyerek részére, ha ennél több gyerekkel utazol, a reggeliért felárat kell fizetned. A Frenchy reggeli laktatóbb Power reggelire váltható, ennek felára 7 euro / fő. Ha több, mint két gyerekkel utazol, a pótágy vagy a gyerekágy ingyenesen biztosított. 

A foglaláshoz közvetlenül kell felvenned velünk a kapcsolatot, hogy az összenyitható szobák elérhetőségét ellenőrizzük. Kérünk, írj nekünk emailt a hello@zsidai.com email címre. 

 

Foglalási feltételek:

A csomagot csak és kizárólag családok vehetik igénybe, az egyik szoba felnőtteknek, a másik gyerekeknek foglalható. 

 

Foglald le szobádat most kockázat nélkül, utazásod előtt 14 nappal még visszamondhatod!Kapcsolódó

Borkóstoló

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

Tovább
Gellért Fürdő

Fürdőzz a városban!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

Tovább
Pest-Buda hotelszoba

Romantikus egyéjszakás kaland a Budai Várban

Szakadj ki a mindennapi pörgésből, a Budai Vár csodálatos hangulata, macskaköves utcái és műemlék épületei igazán pihentető élményt nyújtanak, most valóban egyedül, csendben lehetsz a város szerintünk leggyönyörűbb részén. 

Tovább
X