Családi rendezvény Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes vinni a családot, ha kiruccannátok kicsit!

Családi rendezvény Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes vinni a családot, ha kiruccannátok kicsit!

Ha családi rendezvényt tartanátok Budapesten, és ezúttal a nagymamát is megkímélnétek a sütés-főzés gondjaitól, érdemes egy nagyszerű helyet keresni erre az alkalomra!

A családdal, szeretteink eltöltött minden perc hatalmas érték, amelyet meg kell becsülnünk. Sok esetben csak egy-egy nagyobb esemény, születésnap, évforduló vagy más jeles alkalom ad lehetőséget arra, hogy összerántsuk a rokonokat és egy kellemes, együtt elköltött ebéddel vagy vacsorával ünnepeljünk, így ezeknek az alkalmaknak érdemes megadni a módját! Ha családi rendezvényt szerveznél Budapesten, és ezúttal valami különlegessel rukkolnál elő, látogassatok el egyik nagyszerű éttermünkbe együtt – és kíméljétek meg a nagymamát a sütés-főzés okozta fáradalmaktól!

De hol érdemes családi rendezvényt tartani Budapesten? Mutatjuk a legnépszerűbb éttermeinket és rendezvényhelyszíneinket a legkülönfélébb stílusban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő helyet eseményének. 

 

Családi rendezvény Budapesten, meghitt hangulatban | Pest-Buda Bistro

A legtöbb családi rendezvény során a résztvevők stílusa és kora széles skálán mozog, ezért érdemes olyan helyszínt választani, ahol mindenki otthonosan érezheti magát. Ha a családi ebédek nálatok is a hagyományos keretek között mozogtak, és vágytok a nagymama főztjének házias ízvilágára – de az már sajnos nem elérhető, vagy csak kímélnétek a család legidősebb tagját – a Pest-Buda Bistro tökéletes választást nyújt számotokra is családi rendezvényhelyszínként. 


Hangulatos, meghitt és csendes, minden túlzást és fényűzést nélkülöző éttermünk otthonos világot teremt, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat! 


Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Családi rendezvény Budapesten, zárt körűen akár bulival | Spíler Shanghai Secret Bar

Bizonyos családi rendezvények megkövetelik, hogy csak magatok lehessetek! Legyen szó akár egy születésnapi buliról, vagy éppen egy új jövevény érkezésének megünnepléséről – ha úgy gondoljátok, hogy az esemény ezúttal egy picit hangosabb lesz, hogy csak magatoknak szeretnétek az est minden percét, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás! 


A Gozsdu udvarban lévő bérelhető különtermünk rugalmasan alkalmazkodik hozzátok: akár egy kellemes vacsorát is elkölthettek itt együtt, de zenére, bulizásra is lehetőségetek van attól függően, hogy mi a tervetek a családi rendezvény alkalmával.


Fedezd fel a Spíler Shanghai Secret Bar-ját mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Családi rendezvény Budapesten, kis létszámmal zárt körben | a Jamie Oliver’s Italian különtermében

Persze egy teljes rendezvényterem kibérlésére csak az igazán nagy családoknak lehet szüksége… Azonban nekünk akkor is van egy nagyszerű ajánlatunk, ha Ti csak kisebb létszámmal érkeznétek, mégis szeretnétek zárt körben, együtt ünnepelni a családi rendezvény alkalmával! A Jamie Oliver’s Italian éttermünkben egy körülbelül 20 fő befogadására képes különtermet tartunk fenn az ilyen eseményeknek, amely számotokra is elérhető! 


Ismerd meg a Jamie Oliver’s Italian-t mint családi rendezvényhelyszínt IDE kattintva! 

 

Családi rendezvény Budapesten, borospincével és grillezős hangulattal | Baltazár Grill

Kinek, mi jut eszébe a családi rendezvényekről? Sokan a nagymama főztjét keresik, néhányan elegáns programra vágynak, és vannak, akik a kerti grillezések, sütögetések hangulatát keresik. Ezutóbbiak számára a Baltazár Grill éttermünket ajánljuk a Budai Várban. A macskaköves teraszon, de akár a borospincében is szórakozhattok míg elkészülnek a legjobb grill ételek világhírű Josper faszén grillünkön! 


Fedezd fel a Baltazár Grill varázslatos hangulatát családi rendezvényhelyszínként is IDE kattintva! 

 

Családi rendezvény Budapesten, elegáns köntösben | Pierrot

A legtöbb családi rendezvényre a laza, kötetlen hangulat jellemző, azonban bizonyos fontosabb események alkalmával sokak szomjazhatnak egy csipetnyi eleganciára, kifinomultságra. Akár egy kisebb létszámú esküvőről, akár egy eljegyzési vacsoráról is ez a stílus jut a legtöbbek eszébe, és a Pierrot étterem gyakran is ad helyet ilyen családi rendezvényeknek! A fine dining fogások, a varázslatos, zöld kerthelyiség és az étterem lezser eleganciája tökéletes helyszínné teszi ezt a helyet az elegánsabb családi rendezvények számára.


Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva.
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café