Családi rendezvényhelyszínek Budapesten: ha valami különlegesre vágytok…

Családi rendezvényhelyszínek Budapesten: ha valami különlegesre vágytok…

A családi rendezvények sokszor otthon a négy fal között kapnak helyet, ám ha idén valami különlegesre vágytok, érdemes lehet kimozdulni a megszokott környezetből! Mutatjuk a legnépszerűbb családi rendezvényhelyszíneinket, amelyeket érdemes meglátogatnotok!

Egy család életében számos különleges alkalom nyílik arra, hogy találkozzunk. Akár a messzi rokonokkal, akár csak a szűk családi körrel ülnétek össze egy különleges alkalomra  - néha nem árt kimozdulni a megszokott környezetből! Mindegy, hogy egy nagyobb születésnapi meglepetés party-ról, egy esküvői vacsoráról vagy éppen egy házassági évfordulóról van szó, a tökéletes családi rendezvényhelyszín megtalálása alapvetően határozza meg a rendezvény kimenetelét. 

Ha úgy gondolod hogy tudunk segíteni, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes családi rendezvényhelyszín megtalálásában! 


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café


Ha pedig még kutatnál egy picit, az alábbiakban összefoglaljuk a legjobb családi rendezvényhelyszíneinket, amelyeket Ti is szeretni fogtok! 

 

Pest-Buda Bistro: meghitt hangulatú családi rendezvényhelyszín Budapesten

A nagymama főztjének házias ízvilága, az otthon meleg, barátságos hangulata ebben az éttermünkben tökéletes hátteret biztosít egy családi rendezvény számára. A fényűzés, a luxus életérzése itt nem annyira fontos mint az, hogy végre együtt lehessetek egy kellemes környezetben, jó ételekkel, finom italokkal! 


Kifejezetten ajánljuk házassági évfordulókra, nyugodtabb hangvételű családi eseményekre. IDE kattintva bővebben is megismerheted a Pest-Buda Bistro-t mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten! 

 

Jamie’s Italian: olaszos hangulatú családi rendezvényhelyszín Budapesten

Mindenki ismeri ezt a család-típust. Vidámak, hangosak, rengeteget nevetnek! Épp, mint egy olasz család… Ha a Te családod is imád élni, imád jókat enni és hangosakat nevetni, a Jamie’s italian tökéletes családi rendezvényhelyszín lesz számotokra! Az étteremben található, kb. 20 fő befogadására képes különterem akár privát szférát is biztosít, ráadásul gyermekek számára is tökéletes ez a helyszín.


Ismerd meg jobban a Jamie’s Italian-t mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva. 

 

Baltazár Grill: vagány és stílusos családi rendezvényhelyszín Budapesten

Vagány, stílusos és modern családoddal érkeznél egy étterembe? Szeretitek a grill ételeket és a legjobb borokat? Akkor a Baltazár Grill a tökéletes családi rendezvényhelyszín számotokra a fővárosban. a Budai Várnegyed egy eldugott kis sarkában vár Titeket a macskaköves terasz, a legjobb grill ételek és a hangulatos borospince: ahol végre együtt koccinthat a család minden tagja! 


Ismerd meg a Baltazár Grill-t mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Spíler Shanghai Secret Bar: valódi vagány, bulis családi rendezvényhelyszín Budapesten

Van, ahol a nagymama mesél a családi vacsoránál, és van, ahol a bulié, a táncé a főszerep. Ha a Te családi rendezvényed is inkább egy vadulós, vérbeli vagány esemény lesz, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes választás számotokra! A Gozsdu udvarban zártkörű rendezvényhelyszínként persze azok számára is jó választás lehet ez a helyszín, akik inkább csak visszafogottan ünnepelne – de itt mindenre lehetőség van.


Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-ját mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Jamie’s Pizzeria: kifejezetten gyerekbarát családi rendezvényhelyszín Budapesten

Szintén a Gozsdu udvar egyik üdvöskéje a Jamie’s Pizzeria, amelyet kifejezetten mint gyerekbarát éttermet említünk ebben a listában. Ha gyermekednek szerveznél gyerekzsúrt, vagy csak éppen a család több tagja is hozná a legkisebbeket is, ez az étterem tökéletes választás lesz számotokra. 


Ismerd meg a Jamie’s Pizzeriát mint családi rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva! 
 KapcsolódóCsaládi nap étteremben

Családi nap étteremben? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

A céges családi napok rendkívül jó alkalmat biztosítanak a kollégák számára, hogy az irodai környezettől távol, magánemberként is megismerkedhessenek egymással, egymás családjával. Ezek az események egy új, privátabb közös valóságot teremtenek a munkatársak között: együtt szerzett élmények, közös ismeretségek köttetnek itt, amely végső soron kiváló csapatépítő elemként is funkcionál.  De hova érdemes menni, ahol a gyerekek is jól érzik magukat, és a kollégák is jót mulathatnak? Íme néhány szuper lehetőség, ha a családi napot étteremben tartanátok!   

Tovább
Családi vacsora Budapesten

Családi vacsora Budapesten: mutatjuk, hova érdemes menni, ha a családdal...

Nincs is nagyszerűbb érzés annál, mint amikor újra együtt a család… Sajnos rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut szeretteinkre, éppen ezért fontos, hogy megragadjunk minden alkalmat, amikor végre együtt lehetünk, és szeretteink körében ünnepelhetjük meg a neves alkalmakat, vagy ha úgy hozza a sors, csupán azt hogy együtt lehetünk velük! 

Tovább
Családi rendezvény Budapesten

Családi rendezvény Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes vinni a családot, ha...

A családdal, szeretteink eltöltött minden perc hatalmas érték, amelyet meg kell becsülnünk. Sok esetben csak egy-egy nagyobb esemény, születésnap, évforduló vagy más jeles alkalom ad lehetőséget arra, hogy összerántsuk a rokonokat és egy kellemes, együtt elköltött ebéddel vagy vacsorával ünnepeljünk, így ezeknek az alkalmaknak érdemes megadni a módját! Ha családi rendezvényt szerveznél Budapesten, és ezúttal valami különlegessel rukkolnál elő, látogassatok el egyik nagyszerű éttermünkbe együtt – és kíméljétek meg a nagymamát a sütés-főzés okozta fáradalmaktól!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café