Csapatépítő helyszínek Budapesten – íme a legjobb helyszíneink csapatépítésre!

Csapatépítő helyszínek Budapesten – íme a legjobb helyszíneink csapatépítésre!

Alkosson csapatot, alkosson csodát! ✅A legjobb céges csapatépítő helyszíneinket✅ gyűjtöttük össze, hogy könnyebb legyen a szervezés. Fedezze fel éttermeinket és különtermeinket!

Minden csapatépítő program esetében – legyen szó akár egy vidám, kötetlen együtt töltött estéről, akár egy programokkal dúsított, vicces; vagy épp kick-off, esetleg brainstorming jellegű különleges munkanapról – kiemelt szempont, hogy az igényeknek leginkább megfelelő csapatépítő helyszín kerüljön kiválasztásra akár Budapesten, akár más régiókban. Ahhoz, hogy a tökéletes helyszínt tudja kiválasztani, néhány szempontot mindenképp figyelembe kell venni – mi pedig boldogan segítünk megtalálni a megfelelő éttermet, különtermet vagy akár szabadtéri helyszínt is a programra!

Mire érdemes ügyelni a csapatépítő helyszín kiválasztásakor Budapesten?

Amennyiben vidéki, esetleg ottalvós csapatépítő program kerül megrendezésre, az egészen más feltételeket igényel mint egy sokkal könnyebben – és költséghatékonyabban – kivitelezhető budapesti, egynapos csapatépítő program. Az első és legfontosabb dolgunk meghatározni, hogy milyen célt szeretnénk elérni a csapatépítéssel. Egy ilyen esemény lehet szakmai jellegű, vagy éppen kötetlen ismerkedős – nem ritkán akár iszogatós, bulizós este is, de természetesen a tényleges stílust a cég munkatársai és az alapvető hangulat határozza meg. Természetesen számos más tényező is szerepet játszik a tökéletes csapatépítő helyszín kiválasztásakor Budapesten: ilyen a létszám, a közlekedési lehetőségek, a költségvetés és még sok egyéb, ám az emlékezetes estéhez a legfontosabb jól meghatározni a kívánt stílust.

 

Amennyiben szeretné, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes csapatépítő helyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat. Amennyiben szeretne további információkat szerezni változatos rendezvényhelyszíneinkről, a form alatt talál további információkat.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Trendi, mégis kifinomult – mindenre alkalmas csapatépítő helyszín Budapesten: a Jamie Oliver’s Italian és annak Private Dining Room-ja

csapatépítő helyszínek Budapesten

Jamie Oliver első budapesti étterme rendkívüli hangulatával, pezsgő életével és friss, olasz ételeivel egy olyan univerzális választás, amelyet minden munkatársa imádni fog kortól, nemtől és stílustól függetlenül.


Amennyiben kisebb – maximum 27 fő – létszámmal szeretnék megrendezni a csapatépítő programokat, az étterem zártkörűsíthető különterme, a Private Dining Room tökéletes választás: itt teljes mértékben megvalósítható, hogy a csapatépítő programokat ne zavarja meg a többi vendég és a Budai Vár forgataga – és természetesen ez fordítva is igaz.
A Jamie Oliver’s Italian mint csapatépítő helyszín Budapesten attól függetlenül jó választás, hogy milyen típusú eseményt képzelnek el. Itt lehetőség van akár party-hangulat megteremtésére is, de a rendezvényterem felszereltsége (projektor és vászon), szakmai jellegű elfoglaltságokra is alkalmas.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a Jamie Oliver’s Italian-ról mint csapatépítő helyszínről Budapesten, IDE kattintva olvashat többet!

 

Vérbeli belvárosi bulizós csapatépítő helyszín Budapesten – a Spíler Original

csapatépítő helyszínek Budapesten

A közlekedés szempontjából, amennyiben a munkatársak többsége a pesti oldalt népesíti, célszerű lehet egy ide közel eső helyet választani függetlenül attól, hogy a budai oldal közlekedése is kiváló. És hol lehetne emlékezetesebb, fiatalosabb csapatépítőt tartani, mint a Gozsdu negyedben? Szerintünk sehol, így bátran ajánljuk csapatépítő helyszínként Budapesten a Spíler Originalt is.


Borok széles választékával, kézműves sörökkel és rendkívüli koktélokkal várjuk munkatársait, amely kiválóan társítható modern konyhánkban készülő ételkülönlegességeinkkel is. Az étterem 80 fő befogadására képes, a teraszon pedig további 50 fő foglalhat helyet, így akár nagyobb cégek csapatépítő helyszíneként is kiváló választás.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a Spíler Original-ról, mint a legbulisabb csapatépítő helyszínünkről Budapesten, IDE kattintva tájékozódhat.

 

A kifinomult, 21. századi magyar csapatépítő helyszín Budapesten: a 21 Magyar Vendéglő

csapatépítő helyszínek Budapesten

Egy rég elfeledett, hiányzó gasztronómiai élmény. Egy kifinomult, mégis gyönyörűen egyszerű – kliséket mellőző étterem, amely kiváló választás csapatépítő helyszínként is, ha szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és egy kellemes vacsora mellett ismerkedni az új kollégákkal, vagy mélyebb kapcsolatot kötni a veterán tagokkal.

 

Ez az étterem az egyik kedvenc helyünk, és Önöknek is az lesz, ha egy csendesebb, visszafogott csapatépítő vacsorára vágynak. Az étterem belső tere 60, a terasz pedig további 40 fő befogadására képes, és igény szerint akár zártkörű használatra is lehetőség van – így meleg szívvel ajánljuk nagyobb vállalatok számára is csapatépítő helyszínként Budapesten.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a 21 Magyar Vendéglő mint budapesti csapatépítő helyszín, IDE kattintva olvashat róla többet!Kapcsolódócéges csapatépítő ötletek Budapesten

Céges csapatépítő ötletek Budapesten – Válaszd ki a tökéletes...

Sok szervezet manapság sokféle csapatot alkalmaz, és a csapattagok együttműködésére támaszkodik az üzleti célok elérése érdekében. Rendkívül fontos, hogy a menedzserek csökkentsék a csapattagok közötti konfliktusokat, és biztosítsák, hogy csapataik teljes potenciáljukat kihasználják. A csapatépítő tevékenységek nagyszerű módja annak, hogy összehozzuk a csapat tagjait, és megismerkedjenek munkatársaikkal és az egyes erősségeikkel és gyengeségeikkel. Ha tanácstalanok vagytok céges csapatépítő ötletek terén, akkor tekerj lejjebb, mutatunk néhányat! 

Tovább
legjobb csapatépítő tréning helyszínek Budapesten

A legjobb csapatépítő tréning helyszínek - Csapatépítő tréning...

Egy hatékony csapatépítő program több fontos üzleti célt is megvalósíthat: többek között javítja az alkalmazottak kommunikációját, elkötelezettségét, együttműködését, problémamegoldó képességeit és vezetői készségeit. A legjobb csapatépítő tréning helyszínek, pedig kihozzák a csapatból a maximumot!

Tovább
Céges csapatépítő

Céges csapatépítő: a legjobb helyszínek egy fővárosi csapatépítő rendezvényre

A céges csapatépítő rendezvények rendkívül fontos szerepet töltenek be egy sikeres vállalkozás életében. A munkatársak lojalitása, az irodai hétköznapok jó hangulata is függhet tőle, hogy a csapat valóban csapatként működjön, és a kollégák jó viszonyt ápoljanak – akár a munkahelyen kívül is. Ehhez nagyban hozzásegítheti céged évente néhány ilyen céges csapatépítő, amely hosszú távon egy nagyon is megtérülő befektetés! Ha már felismertétek ennek a jelentőségét, és szeretnétek egy fantasztikus hangulatú céges csapatépítőt szervezni Budapesten, segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café