Rendezvény ajánlatkérés

Csapatépítő helyszínek Budapesten – íme a legjobb helyszíneink csapatépítésre!

Csapatépítő helyszínek Budapesten – íme a legjobb helyszíneink csapatépítésre!

Alkosson csapatot, alkosson csodát! ✅A legjobb céges csapatépítő helyszíneinket✅ gyűjtöttük össze, hogy könnyebb legyen a szervezés. Fedezze fel éttermeinket és különtermeinket!

Minden csapatépítő program esetében – legyen szó akár egy vidám, kötetlen együtt töltött estéről, akár egy programokkal dúsított, vicces; vagy épp kick-off, esetleg brainstorming jellegű különleges munkanapról – kiemelt szempont, hogy az igényeknek leginkább megfelelő csapatépítő helyszín kerüljön kiválasztásra akár Budapesten, akár más régiókban. Ahhoz, hogy a tökéletes helyszínt tudja kiválasztani, néhány szempontot mindenképp figyelembe kell venni – mi pedig boldogan segítünk megtalálni a megfelelő éttermet, különtermet vagy akár szabadtéri helyszínt is a programra!

Mire érdemes ügyelni a csapatépítő helyszín kiválasztásakor Budapesten?

Amennyiben vidéki, esetleg ott alvós csapatépítő program kerül megrendezésre, az egészen más feltételeket igényel mint egy sokkal könnyebben – és költséghatékonyabban – kivitelezhető budapesti, egynapos csapatépítő program. Az első és legfontosabb dolgunk meghatározni, hogy milyen célt szeretnénk elérni a csapatépítéssel. Egy ilyen esemény lehet szakmai jellegű, vagy éppen kötetlen ismerkedős – nem ritkán akár iszogatós, bulizós este is, de természetesen a tényleges stílust a cég munkatársai és az alapvető hangulat határozza meg. Természetesen számos más tényező is szerepet játszik a tökéletes csapatépítő helyszín kiválasztásakor Budapesten: ilyen a létszám, a közlekedési lehetőségek, a költségvetés és még sok egyéb, ám az emlékezetes estéhez a legfontosabb jól meghatározni a kívánt stílust.

 

Amennyiben szeretné, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes csapatépítő helyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat. Amennyiben szeretne további információkat szerezni változatos rendezvényhelyszíneinkről, a form alatt talál további információkat.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Trendi, mégis kifinomult – mindenre alkalmas csapatépítő helyszín Budapesten: a Jamie Oliver’s Italian és annak Private Dining Room-ja

csapatépítő helyszínek Budapesten

Jamie Oliver első budapesti étterme rendkívüli hangulatával, pezsgő életével és friss, olasz ételeivel egy olyan univerzális választás, amelyet minden munkatársa imádni fog kortól, nemtől és stílustól függetlenül.


Amennyiben kisebb – maximum 27 fő – létszámmal szeretnék megrendezni a csapatépítő programokat, az étterem zártkörűsíthető különterme, a Private Dining Room tökéletes választás: itt teljes mértékben megvalósítható, hogy a csapatépítő programokat ne zavarja meg a többi vendég és a Budai Vár forgataga – és természetesen ez fordítva is igaz.
A Jamie Oliver’s Italian mint csapatépítő helyszín Budapesten attól függetlenül jó választás, hogy milyen típusú eseményt képzelnek el. Itt lehetőség van akár party-hangulat megteremtésére is, de a rendezvényterem felszereltsége (projektor és vászon), szakmai jellegű elfoglaltságokra is alkalmas.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a Jamie Oliver’s Italian-ról mint csapatépítő helyszínről Budapesten, IDE kattintva olvashat többet!

 

Vérbeli belvárosi bulizós csapatépítő helyszín Budapesten – a Spíler Original

csapatépítő helyszínek Budapesten

A közlekedés szempontjából, amennyiben a munkatársak többsége a pesti oldalt népesíti, célszerű lehet egy ide közel eső helyet választani függetlenül attól, hogy a budai oldal közlekedése is kiváló. És hol lehetne emlékezetesebb, fiatalosabb csapatépítőt tartani, mint a Gozsdu negyedben? Szerintünk sehol, így bátran ajánljuk csapatépítő helyszínként Budapesten a Spíler Originalt is.


Borok széles választékával, kézműves sörökkel és rendkívüli koktélokkal várjuk munkatársait, amely kiválóan társítható modern konyhánkban készülő ételkülönlegességeinkkel is. Az étterem 80 fő befogadására képes, a teraszon pedig további 50 fő foglalhat helyet, így akár nagyobb cégek csapatépítő helyszíneként is kiváló választás.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a Spíler Original-ról, mint a legbulisabb csapatépítő helyszínünkről Budapesten, IDE kattintva tájékozódhat.

 

A kifinomult, 21. századi magyar csapatépítő helyszín Budapesten: a 21 Magyar Vendéglő

csapatépítő helyszínek Budapesten

Egy rég elfeledett, hiányzó gasztronómiai élmény. Egy kifinomult, mégis gyönyörűen egyszerű – kliséket mellőző étterem, amely kiváló választás csapatépítő helyszínként is, ha szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és egy kellemes vacsora mellett ismerkedni az új kollégákkal, vagy mélyebb kapcsolatot kötni a veterán tagokkal.

 

Ez az étterem az egyik kedvenc helyünk, és Önöknek is az lesz, ha egy csendesebb, visszafogott csapatépítő vacsorára vágynak. Az étterem belső tere 60, a terasz pedig további 40 fő befogadására képes, és igény szerint akár zártkörű használatra is lehetőség van – így meleg szívvel ajánljuk nagyobb vállalatok számára is csapatépítő helyszínként Budapesten.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a 21 Magyar Vendéglő mint budapesti csapatépítő helyszín, IDE kattintva olvashat róla többet!Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évzáró vacsora Budapesten, a belvárosban

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna.    Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner