Rendezvény ajánlatkérés

Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten, hogy kollégáid, munkatársaid összerázódjanak? A szervezés egyik legfontosabb eleme a tökéletes helyszín megtalálása! Mutatjuk a legjobb lehetőségeket Budapesten!

A csapatépítő tréning szervezése több tényezős feladat, amely komoly odafigyelést igényel. Az első lépés minden esetben a csapatépítő tréning céljának meghatározása, amely sokszor már nulladik lépésként lép fel: az igény felmerülésével döntötök úgy, hogy a cégnek egy szervezett programra van szüksége. A második lépés a csapatépítő tréning létszámának, főbb adatainak és pontos eszközparkjának megtalálása, amely sokszor szintén adott. 

Ha ezekkel az adatokkal tisztában vagy, most következhet a csapatépítő tréning helyszínének megtalálása! Ez egy izgalmas és összetett feladat, hiszen a csapatépítő tréning nem csak a fő céljának kell, hogy megfeleljen – de a kollégák számára emlékezetesnek, élvezetesnek is kell lennie ahhoz, hogy valódi sikereket érhess el. Ilyen módon nem csak egy újabb, unalmas oktatással, tréninggel rukkolhatsz elő, de egyben csapatépítő jellegű mulatságra, vacsorára, koktélozásra… stb. is sort keríthetsz! 

 

Még nem találtad meg a tökéletes csapatépítő tréning helyszínt Budapesten? Az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhetsz kollégáinktól, akik pontosan fogják tudni, hogy változatos helyszíneink közül melyik a Nektek való!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagy még kutatnál egy picit? Engedd meg, hogy röviden bemutassuk a legnépszerűbb csapatépítő tréning helyszíneinket Budapesten!

 

Csapatépítő tréning Budapesten, vagány környezetben: a Spíler Budában

A Te csapatod egy igazi sztárcsapat? Meg is érdemlik a csillogást! A Spíler Buda vagány környezetben, ínycsiklandó ételekkel és italokkal, a MOM Park bejáratánál vár Titeket is egy hatékony, és nem utolsó sorban emlékezetes csapatépítő tréningre! 


A tréning mellett teremtsd meg a jó hangulatot, építsd a kollégák kapcsolatait némi szórakozási, kikapcsolódási lehetőséggel éttermünkben.

 

Ismerd meg a Spíler Budát, az egyik legjobb csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, stílusosan: a Baltazár Grillben

Ne feledd! Az igazán kreatív ötletek kreatív környezetben születnek! A csapatépítő tréning igazi kikapcsolódás, produktív elfoglaltság lehet amellett, hogy a kollégák jól is érzik magukat – ha egy olyan stílusos és kreatív környezetben tartjátok meg, mint a Baltazár Grill. A tréninget belső termeink egyikében rendezhetitek meg, az utána lévő kikapcsolódást, evés-ivást pedig akár a macskaköves teraszon, akár a borospincében is tarthatjátok!

 

Ismerd meg a Baltazár Grill-t, mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, olaszos hangulatban: a Jamie’s Italian különtermében

Ha a csapatépítő hangulatát lazára, de a várt eredményeket magasra tervezted, a Jamie’s Italian különterme tökéletes választás. Kisebb létszámú, kb. 20 fős csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne ez – a többi vendégtől egy üvegajtóval elválasztva – ahol összedughatjátok a fejeteket, betaníthatjátok az új kollégákat, vagy éppen fejleszthetitek az eddigi munkafolyamatokat.

 

Fedezd fel a Jamie’s Italian-t mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva
 

 

Csapatépítő az irodában? A Zsidai Home-mal a finom fogásokról így sem kell lemondanotok!

Bár egy-egy nagyobb szabású csapatépítő programért érdemes kirobbantani a kollégákat a megszokott környezetből, ha év közben több, kisebb rendezvényt is tartanátok azt az irodában is megtehetitek. Persze a kollégáknak ekkor is jár egy kis kényeztetés: a megszokott, szomszéd pékségből áthurcolt pogácsa helyett kínálj nekik éttermi minőségű ételeket, az éttermi ár töredékéért! Zsidai Home szolgáltatásunkkal 95%-os készültségű ételeket rendelhettek, amelyet akár az irodában is összeállíthattok. Kattints az alábbi képre a részletekért! 

 

 Kapcsolódó

Legénybúcsú helyszínek

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára! Ne aggódj, mindenben segítünk – de először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez. 

Tovább
Lánybúcsú helyszínek

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria