Rendezvény ajánlatkérés

Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten, hogy kollégáid, munkatársaid összerázódjanak? A szervezés egyik legfontosabb eleme a tökéletes helyszín megtalálása! Mutatjuk a legjobb lehetőségeket Budapesten!

A csapatépítő tréning szervezése több tényezős feladat, amely komoly odafigyelést igényel. Az első lépés minden esetben a csapatépítő tréning céljának meghatározása, amely sokszor már nulladik lépésként lép fel: az igény felmerülésével döntötök úgy, hogy a cégnek egy szervezett programra van szüksége. A második lépés a csapatépítő tréning létszámának, főbb adatainak és pontos eszközparkjának megtalálása, amely sokszor szintén adott. 

Ha ezekkel az adatokkal tisztában vagy, most következhet a csapatépítő tréning helyszínének megtalálása! Ez egy izgalmas és összetett feladat, hiszen a csapatépítő tréning nem csak a fő céljának kell, hogy megfeleljen – de a kollégák számára emlékezetesnek, élvezetesnek is kell lennie ahhoz, hogy valódi sikereket érhess el. Ilyen módon nem csak egy újabb, unalmas oktatással, tréninggel rukkolhatsz elő, de egyben csapatépítő jellegű mulatságra, vacsorára, koktélozásra… stb. is sort keríthetsz! 

 

Még nem találtad meg a tökéletes csapatépítő tréning helyszínt Budapesten? Az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhetsz kollégáinktól, akik pontosan fogják tudni, hogy változatos helyszíneink közül melyik a Nektek való!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagy még kutatnál egy picit? Engedd meg, hogy röviden bemutassuk a legnépszerűbb csapatépítő tréning helyszíneinket Budapesten!

 

Csapatépítő tréning Budapesten, vagány környezetben: a Spíler Budában

A Te csapatod egy igazi sztárcsapat? Meg is érdemlik a csillogást! A Spíler Buda vagány környezetben, ínycsiklandó ételekkel és italokkal, a MOM Park bejáratánál vár Titeket is egy hatékony, és nem utolsó sorban emlékezetes csapatépítő tréningre! 


A tréning mellett teremtsd meg a jó hangulatot, építsd a kollégák kapcsolatait némi szórakozási, kikapcsolódási lehetőséggel éttermünkben.

 

Ismerd meg a Spíler Budát, az egyik legjobb csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, stílusosan: a Baltazár Grillben

Ne feledd! Az igazán kreatív ötletek kreatív környezetben születnek! A csapatépítő tréning igazi kikapcsolódás, produktív elfoglaltság lehet amellett, hogy a kollégák jól is érzik magukat – ha egy olyan stílusos és kreatív környezetben tartjátok meg, mint a Baltazár Grill. A tréninget belső termeink egyikében rendezhetitek meg, az utána lévő kikapcsolódást, evés-ivást pedig akár a macskaköves teraszon, akár a borospincében is tarthatjátok!

 

Ismerd meg a Baltazár Grill-t, mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, olaszos hangulatban: a Jamie’s Italian különtermében

Ha a csapatépítő hangulatát lazára, de a várt eredményeket magasra tervezted, a Jamie’s Italian különterme tökéletes választás. Kisebb létszámú, kb. 20 fős csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne ez – a többi vendégtől egy üvegajtóval elválasztva – ahol összedughatjátok a fejeteket, betaníthatjátok az új kollégákat, vagy éppen fejleszthetitek az eddigi munkafolyamatokat.

 

Fedezd fel a Jamie’s Italian-t mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva
 Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább
workshop helyszín

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria