Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Csapatépítő tréning Budapesten, hogy kollégáid, munkatársaid összerázódjanak? A szervezés egyik legfontosabb eleme a tökéletes helyszín megtalálása! Mutatjuk a legjobb lehetőségeket Budapesten!

A csapatépítő tréning szervezése több tényezős feladat, amely komoly odafigyelést igényel. Az első lépés minden esetben a csapatépítő tréning céljának meghatározása, amely sokszor már nulladik lépésként lép fel: az igény felmerülésével döntötök úgy, hogy a cégnek egy szervezett programra van szüksége. A második lépés a csapatépítő tréning létszámának, főbb adatainak és pontos eszközparkjának megtalálása, amely sokszor szintén adott. 

Ha ezekkel az adatokkal tisztában vagy, most következhet a csapatépítő tréning helyszínének megtalálása! Ez egy izgalmas és összetett feladat, hiszen a csapatépítő tréning nem csak a fő céljának kell, hogy megfeleljen – de a kollégák számára emlékezetesnek, élvezetesnek is kell lennie ahhoz, hogy valódi sikereket érhess el. Ilyen módon nem csak egy újabb, unalmas oktatással, tréninggel rukkolhatsz elő, de egyben csapatépítő jellegű mulatságra, vacsorára, koktélozásra… stb. is sort keríthetsz! 

 

Még nem találtad meg a tökéletes csapatépítő tréning helyszínt Budapesten? Az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhetsz kollégáinktól, akik pontosan fogják tudni, hogy változatos helyszíneink közül melyik a Nektek való!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Vagy még kutatnál egy picit? Engedd meg, hogy röviden bemutassuk a legnépszerűbb csapatépítő tréning helyszíneinket Budapesten!

 

Csapatépítő tréning Budapesten, vagány környezetben: a Spíler Budában

A Te csapatod egy igazi sztárcsapat? Meg is érdemlik a csillogást! A Spíler Buda vagány környezetben, ínycsiklandó ételekkel és italokkal, a MOM Park bejáratánál vár Titeket is egy hatékony, és nem utolsó sorban emlékezetes csapatépítő tréningre! 


A tréning mellett teremtsd meg a jó hangulatot, építsd a kollégák kapcsolatait némi szórakozási, kikapcsolódási lehetőséggel éttermünkben.

 

Ismerd meg a Spíler Budát, az egyik legjobb csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, stílusosan: a Baltazár Grillben

Ne feledd! Az igazán kreatív ötletek kreatív környezetben születnek! A csapatépítő tréning igazi kikapcsolódás, produktív elfoglaltság lehet amellett, hogy a kollégák jól is érzik magukat – ha egy olyan stílusos és kreatív környezetben tartjátok meg, mint a Baltazár Grill. A tréninget belső termeink egyikében rendezhetitek meg, az utána lévő kikapcsolódást, evés-ivást pedig akár a macskaköves teraszon, akár a borospincében is tarthatjátok!

 

Ismerd meg a Baltazár Grill-t, mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Csapatépítő tréning Budapesten, olaszos hangulatban: a Jamie’s Italian különtermében

Ha a csapatépítő hangulatát lazára, de a várt eredményeket magasra tervezted, a Jamie’s Italian különterme tökéletes választás. Kisebb létszámú, kb. 20 fős csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne ez – a többi vendégtől egy üvegajtóval elválasztva – ahol összedughatjátok a fejeteket, betaníthatjátok az új kollégákat, vagy éppen fejleszthetitek az eddigi munkafolyamatokat.

 

Fedezd fel a Jamie’s Italian-t mint csapatépítő tréning helyszínt Budapesten IDE kattintva
 

 

Csapatépítő az irodában? A Zsidai Home-mal a finom fogásokról így sem kell lemondanotok!

Bár egy-egy nagyobb szabású csapatépítő programért érdemes kirobbantani a kollégákat a megszokott környezetből, ha év közben több, kisebb rendezvényt is tartanátok azt az irodában is megtehetitek. Persze a kollégáknak ekkor is jár egy kis kényeztetés: a megszokott, szomszéd pékségből áthurcolt pogácsa helyett kínálj nekik éttermi minőségű ételeket, az éttermi ár töredékéért! Zsidai Home szolgáltatásunkkal 95%-os készültségű ételeket rendelhettek, amelyet akár az irodában is összeállíthattok. Kattints az alábbi képre a részletekért! 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café