Rendezvény ajánlatkérés

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság! 

Elegáns étteremben enni különleges élmény, amelyet egy-egy különleges alkalom meg is követel magának. Lehet az alkalom akár egy randevú, ahol szeretnéd lenyűgözni szíved választottját, akár egy házassági évforduló megünneplése, ahol már az együtt eltöltött éveket ünnepelitek… de elegáns éttermet érdemes akkor is választani, ha üzleti partnered szeretnéd lenyűgözni, vagy éppen kollégáidat jutalmaznád meg egy kellemes vacsorával!

 

De milyen elegáns éttermeket tudunk ajánlani Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes asztalt foglalnod, ha valami különlegesre vágysz! 

 

 Elegáns étterem Budapesten, kifinomult stílusban: Pierrot

A már-már legendássá vált Pierrot étterem minden kétséget kizáróan a Budai Várnegyed egyik fénypontja a gasztronómiában. A varázslatos, több teremből álló elegáns étterem Budapesten a romantikus programok, randevúk és évfordulók, esküvők egyik kedvelt helyszíne is, hiszen megjelenésében tökéletes hátteret biztosít az ilyen fennköltebb jellegű eseményeknek.


Az elegáns étterem varázslatos boltívekkel több részre tagolt, és egy gyönyörű, zöld kerttel is rendelkezik a hátsó udvarban, amely a tavaszi-nyári időszakokban Vendégeink kedvencévé vált. Az étteremben esténként lágy, élő zongoraszó biztosítja a tökéletes hangulatot a vacsorához, amelyet elkölthetsz kedveseddel, családoddal, vagy épp üzleti partnereiddel is! 
A Pierrot varázsa azonban nem csak ennyiben áll. Megálmodásakor célunk egy „lezseren elegáns” étterem létrehozása volt, amelyben az elegancia nem követeli meg a kényelmetlenséget, a kötöttséget! 


Természetesen az elegáns étteremhez hasonló fogások is dukálnak: éppen ezért a Pierrot-ban a magyar konyha remekeit ízlelhetitek meg fine dining fogások formájában – hogy az ételek, italok is az eleganciát, a kifinomultságot sugározzák. 


Ismerd meg a Pierrot-t, egyik elegáns éttermünket Budapesten, és foglalj asztalt IDE kattintva! 
 

 

Elegáns étterem Budapesten, 21. századi magyar stílusban: 21 Magyar Vendéglő

A 21 Magyar Vendéglő a Budai Várnegyed turistaközpontjában egy olyan kis sziget, ahol a magyar célközönség is otthon érzheti magát. Az elegáns étterem létrehozásakor ugyanis elsődlegesen saját magunkat, magyarokat tartottuk szem előtt: a 21. századi magyar konyha, a rég elfeledett „Szidbádos” gasztronómiai élmény új formát ölt éttermünkben, egy vérbeli magyar vendéglő formájában. Elegáns éttermünk kényelmes, a kliséket mellőző módon teremti meg azt az éttermi hangulatot, amitől az étterembe járás már nem csak az ételekért történik, de az élményért is, amivel távozol tőlünk! 


A 21 Magyar Vendéglőben célunk, hogy merjetek egy kicsit többet enni, egy kicsit hangosabban nevetni  - és persze pár pohár borral többet megkóstolni, mint máshol. Mindezt olyan lezser eleganciával kínáljuk, ahol otthon érezheted magad! 


Ismerd meg a 21 Magyar Vendéglő varázslatos hangulatát, és foglalj asztalt elegáns éttermünkbe Budapesten IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

étterem buda

Étterem Buda: íme a legjobb éttermeink a budai oldalon!

Fővárosunk budai oldala megannyi izgalmat, látnivalót és gasztronómiai csodát tartogat az ide látogató turisták, és az élményeket kutató helyiek számára. Nem is csoda, hogy kis hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé vált a Budai Várnegyednek is otthont adó terület. Ha éppen erre jártok – legyen szó akár egy családi programról, akár egy üzleti megbeszélésről vagy csak éppen egy bevásárlókörútról – érdemes felfedezni a környéken lévő megannyi nagyszerű éttermet és vendéglátóipari egyéget. Mutatjuk a legjobb éttermeket Budán, ahol érdemes megpihenni! 

Tovább
Meglepetés születésnap szervezése

Meglepetés születésnap szervezése: tippek és ötletek

A meglepetés születésnap szervezése komoly feladattá is válhat, ha egy igazán emlékezetes, nagyszabású eseményt tervezel. Persze nem feltétlen szükséges fényűző party-ra gondolni ezestben sem, egy egyszerű meglepetés születésnapi buli megszervezése esetében is hasznodra válhatnak az alábbi ötletek, amelyekkel az évek során találkoztunk! Hiszen éttermek üzemeltetőiként, rendezvényhelyszínént megannyi szuper születésnapi és más családi, céges rendezvénynek adtunk már otthont, és vettünk részt a megszervezésében. De lássuk a legjobb ötleteket, amikkel találkoztunk, és amit Neked is javasolni tudunk! 

Tovább
Szülinapi ötletek

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria