Rendezvény ajánlatkérés

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság! 

Elegáns étteremben enni különleges élmény, amelyet egy-egy különleges alkalom meg is követel magának. Lehet az alkalom akár egy randevú, ahol szeretnéd lenyűgözni szíved választottját, akár egy házassági évforduló megünneplése, ahol már az együtt eltöltött éveket ünnepelitek… de elegáns éttermet érdemes akkor is választani, ha üzleti partnered szeretnéd lenyűgözni, vagy éppen kollégáidat jutalmaznád meg egy kellemes vacsorával!

 

De milyen elegáns éttermeket tudunk ajánlani Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes asztalt foglalnod, ha valami különlegesre vágysz! 

 

 Elegáns étterem Budapesten, kifinomult stílusban: Pierrot

A már-már legendássá vált Pierrot étterem minden kétséget kizáróan a Budai Várnegyed egyik fénypontja a gasztronómiában. A varázslatos, több teremből álló elegáns étterem Budapesten a romantikus programok, randevúk és évfordulók, esküvők egyik kedvelt helyszíne is, hiszen megjelenésében tökéletes hátteret biztosít az ilyen fennköltebb jellegű eseményeknek.


Az elegáns étterem varázslatos boltívekkel több részre tagolt, és egy gyönyörű, zöld kerttel is rendelkezik a hátsó udvarban, amely a tavaszi-nyári időszakokban Vendégeink kedvencévé vált. Az étteremben esténként lágy, élő zongoraszó biztosítja a tökéletes hangulatot a vacsorához, amelyet elkölthetsz kedveseddel, családoddal, vagy épp üzleti partnereiddel is! 
A Pierrot varázsa azonban nem csak ennyiben áll. Megálmodásakor célunk egy „lezseren elegáns” étterem létrehozása volt, amelyben az elegancia nem követeli meg a kényelmetlenséget, a kötöttséget! 


Természetesen az elegáns étteremhez hasonló fogások is dukálnak: éppen ezért a Pierrot-ban a magyar konyha remekeit ízlelhetitek meg fine dining fogások formájában – hogy az ételek, italok is az eleganciát, a kifinomultságot sugározzák. 


Ismerd meg a Pierrot-t, egyik elegáns éttermünket Budapesten, és foglalj asztalt IDE kattintva! 
 

 

Elegáns étterem Budapesten, 21. századi magyar stílusban: 21 Magyar Vendéglő

A 21 Magyar Vendéglő a Budai Várnegyed turistaközpontjában egy olyan kis sziget, ahol a magyar célközönség is otthon érzheti magát. Az elegáns étterem létrehozásakor ugyanis elsődlegesen saját magunkat, magyarokat tartottuk szem előtt: a 21. századi magyar konyha, a rég elfeledett „Szidbádos” gasztronómiai élmény új formát ölt éttermünkben, egy vérbeli magyar vendéglő formájában. Elegáns éttermünk kényelmes, a kliséket mellőző módon teremti meg azt az éttermi hangulatot, amitől az étterembe járás már nem csak az ételekért történik, de az élményért is, amivel távozol tőlünk! 


A 21 Magyar Vendéglőben célunk, hogy merjetek egy kicsit többet enni, egy kicsit hangosabban nevetni  - és persze pár pohár borral többet megkóstolni, mint máshol. Mindezt olyan lezser eleganciával kínáljuk, ahol otthon érezheted magad! 


Ismerd meg a 21 Magyar Vendéglő varázslatos hangulatát, és foglalj asztalt elegáns éttermünkbe Budapesten IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

Magyar étterem Budapesten

Magyar étterem Budapesten: ismerd meg a 21 Magyar Vendéglőt, autentikus...

A Budai Várnegyed minden kétséget kizáróan a turisták egyik kedvenc kirándulóhelye. Évről évre több ezren csodálják meg a Várfalak nyújtotta hangulatos utcákat, a megannyi látnivalót és látogatnak ide a világ minden tájáról… Úgy véljük azonban, hogy ez a különleges hely Neked, magyarnak is nagyszerű lehetőségeket tartogat! Éppen ezért a megannyi turistáknak szóló étterem mellé megálmodtuk a 21 Magyar Vendéglőt, ami kifejezetten a hazai célközönséget szólítja meg. Magyar étterem, klisék és túlzások nélkül, pont, ahogy mi szeretjük! 

Tovább
Teraszos étterem Budapesten

Teraszos étterem Budapesten: mutatjuk, hova érdemes kiülni idén nyáron!

Legyen szó akár egy baráti beszélgetésről, akár egy családi összejövetelről vagy egy kettesben elköltött romantikus ebédről vagy vacsoráról, a nyári hónapokban egy teraszos étterem a legjobb választás Budapesten. A szikrázó napsütésben, vagy a lemenő nap aranyló fényében és a friss levegőn minden falat jobban esik, és minden ital frissítőbbnek hat. Ha Ti is éppen egy ilyen eseményre készültök és beülnétek egy teraszos étterembe Budapesten, érdemes megismernetek a legjobb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
szülinapra nőknek

Meglepetés buli szülinapra nőknek: íme a legjobb a tippek a szervezéshez!

Szülinapra, nőknek meglepetés party-t szervezni kiváló ötlet: akár a családdal, akár a baráti körrel vagy csak a csajokkal összeülni és együtt ünnepelni mindenki számára emlékezetes alkalom lesz, és ha a meglepetés tökéletesen sikerül, azt bizony életetek végéig emlegetni fogjátok majd. De hogyan állj neki a szervezésnek, ha még nem csináltál ilyet? Mutatjuk a legfontosabb lépéseket! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria