Elegáns étterem Budapesten? Fedezd fel elegáns helyeinket a fővárosban!

Elegáns étterem Budapesten? Fedezd fel elegáns helyeinket a fővárosban!

Ha elegáns éttermet keresel Budapesten, minden bizonnyal valamilyen különleges alkalmat szeretnél megünnepelni, vagy éppen üzleti partnered szeretnéd elkápráztatni. Mutatjuk, hova érdemes menned ilyen céllal!

Az étterembe járás nem csak az étkezésről szól, ezt mindig is mondtuk. Bár a minőségi alapanyagokból előállított friss, ínycsiklandó ételek és a szemet gyönyörködtető tálalás is kétség kívül hozzá tartozik egy-egy ilyen programhoz, azonban az étterem hangulata és jellege az, amelyre akár évek múlva is emlékezni fogsz. Egy étterem lehet vagány (lásd a Spíler Budát), lehet stílusos (mint a Baltazár Grill), de sokan egy-egy alkalom kapcsán az eleganciát keresik első sorban. 

Ha Te is egy elegáns éttermet keresel Budapesten, ahova elviheted kedvesed, családod, vagy épp üzleti partnereidet, az alábbiakban bemutatjuk a legjobb helyeinket erre az alkalomra! 

 

Modern magyar, elegáns étterem Budapesten: a 21 Magyar Vendéglő

A 21 Magyar Vendéglő megálmodásakor elsődleges célunk volt, hogy visszahozzuk a fővárosba az oly régen elfeledett „Szindbádos” gasztronómiai élményt. Magyar éttermünk a Budai Várnegyed varázslatos környezetében foglal helyet, de kifejezetten a hazai célközönség kiszolgálására teremtetett: elegáns, mégis kényelmes étteremként vár Titeket is.


Magyar étteremként – és nem magyaros étteremként - szeretünk rá hivatkozni, hiszen a magyar konyha remekeit szolgáljuk fel, ám azokat új köntösbe bújtatjuk és legújabb technikákat, eljárásokat alkalmazva készítjük. Elegáns éttermünkben ennek köszönhetően a magyar ételek eredeti, hagyományos ízét koncentráltan őrizzük meg, míg biztos lehetsz abban, hogy mindig felfedezel valami újat is fogásainkban! A fogások mellé gyakran változó borlapunkról is választhatsz frissítőt, amelyen ritka, máshol nem hozzáférhető magyar remekeket kínálunk Vendégeink számára.


 Az elegáns étterem Budapesten kötetlen hangulattal, mégis elegáns megjelenéssel vár, így olyan módon élvezheted az elegáns éttermek nyújtotta hangulatot, hogy nem kell közben kényelmetlenül érezned magad! 

 

Asztalfoglalásért kattints IDE! 

 

Romantikus, lezseren elegáns étterem Budapesten: a Pierrot

Szintén a Budai Várnegyed gyönyörű környezetében található a Pierrot, amely egy lezseren elegáns étteremként várja kedves Vendégeit. 


A Pierrot nemzetközi konyhája fine dining fogásokkal várja az eleganciára vágyókat, amely tökéletes megkoronázása az étterem elegáns hangulatának. De mit is jelent, hogy lezseren elegáns? Nos, az étterem maga kétség kívül az elegáns vonalat képviseli, azonban teszi ezt olyan módon, hogy ne kelljen feszengened mialatt nálunk tartózkodsz.


A Pierott népszerű étterem az üzletemberek körében is, ugyanakkor romantikus étteremként is sok pár választja: első randevúk, lánykérések, sőt, esküvői vacsorák is foglaltak már itt helyet, amely kiválóan illusztrálja az étterem hangulatát!

 

Asztalfoglalásért kattints IDE! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café