Eljegyzési vacsora Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket eljegyzési vacsorára a fővárosban!

Eljegyzési vacsora Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket eljegyzési vacsorára a fővárosban!

Ha eljegyzési vacsorát tartanátok Budapesten, a méltó helyszín, étterem elengedhetetlen. Mutatjuk a legjobbakat, hogy felejthetetlen legyen az ünneplés!

Szeretettel gratulálunk Nektek, hiszen fontos mérföldkőhöz érkeztetek kapcsolatotokban. Szeretnétek megünnepelni ezt az alkalmat a család, vagy épp a barátok körében? Az eljegyzési vacsorák Budapesten nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen egy ilyen esemény mindenképp megkívánja a különleges ünneplést. Akár egy fiatalos, akár bulis eljegyzési vacsorát, akár egy meghitt hangulatú, családi körben elköltött eljegyzési vacsorát terveztek, éttermeink és rendezvényhelyszíneink között megtaláljátok a számotokra tökéletes helyet.

Az alábbi űrlap kitöltésével felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésetekre a tökéletes eljegyzési vacsora helyszín megtalálásában. Ha pedig még kutakodnátok kicsit, a form alatt bemutatjuk a legjobb helyszíneinket, ahol együtt ünnepelhettek a családdal, a barátokkal!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Eljegyzési vacsora Budapesten családias hangulatban: Pest-Buda Bistro

Ha számotokra is a legfontosabb a család jelenléte, a meghitt, kellemes hangulatú ünneplés az eljegyzési vacsorán, akkor egy olyan csendes és diszkrét helyet ajánlunk, mint a Pest-Buda Bistro. Éttermünk a Budai Várnegyed egy kellemes kis utcájában vár Titeket és Vendégeiteket szeretettel, a nagymama házias főztjének ízvilágával és meghitt hangulattal! Az étterem akár exkluzívan is bérelhető, de ha kisebb létszámban vennétek részt az eljegyzési vacsorán – köszönhetően jól szeparált belső terünknek – akkor is biztosítani tudjuk, hogy magatok közt ünnepeljetek.

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint eljegyzési vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Eljegyzési vacsora Budapesten, ami könnyen buliba torkollhat: Spíler Shanghai Secret Bar

Vagy az eljegyzési vacsorát inkább a barátok, haverok körében tartanátok, és az sem baj ha az este egy fergeteges buliba torkollik? Sima ügy, hiszen számos eljegyzési vacsorának adott már helyet exkluzívan bérelhető rendezvényhelyszínünk a Gozsdu udvarban, a Spíler Shanghai Secret Bar. A város nyüzsgő forgatagában, a legnépszerűbb szórakozóhelyek közvetlen közelében itt zárt körben ünnepelhettek, akár DJ-vel, saját bárpulttal, meg amivel még szeretnétek.

 

Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t, a legbulisabb eljegyzési vacsora helyszínünket IDE kattintva! 

 

Eljegyzési vacsora Budapesten, elegáns, kifinomult köntösben: Pierrot

Amennyiben az eljegyzés – akárcsak a jövőbeli esküvő maga is – inkább egy elegáns, kifinomult esemény számotokra, a Pierrot étterem tökéletes választás. A Budai Várnegyed legromantikusabb helyszínén számos esküvőt is tartottunk már, így biztosak vagyunk benne, hogy ha egy lezseren elegáns, exkluzív helyen tartanátok az eljegyzési vacsorát, ez a helyszín tetszeni fog Nektek. Az étterem mögött zárt környezetben gyönyörű zöld kerttel is várunk, ha szabadtéren ünnepelnétek!

 

Ismerd meg a Pierrot éttermet mint eljegyzési vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva
 

 

Eljegyzési vacsora Budapesten, vagány környezetben: Spíler Buda

Ha a nagyszabású, zártkörű eljegyzési vacsorát másra hagynátok, és Ti inkább egy vagány, stílusos és modern helyen gyűlnétek össze a barátokkal, rokonokkal egy koccintásra, néhány ínycsiklandó fogásra a budai oldalon, a Spíler Buda szeretettel vár Titeket! A Spílerektől megszokott menő környezet, a jó hangulat itt garantált!

 

Ismerd meg a Spíler Budát mint eljegyzési vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva.
 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café