Rendezvény ajánlatkérés

A tökéletes esküvő Budán

A tökéletes esküvő Budán

Keresve sem találhatnak azok a párok jobb helyszínt Budánál, akik számára fontos a természet közelsége, a romantikus hangulat. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen egy tökéletes esküvő Budán, valamint hasznos tanácsokat adunk a szervezéshez, illetve a helyszín megtalálásához is!


Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

Esküvő Budán: szervezési tippek egy budai esküvőhöz

A szervezés első lépése: polgári esküvő Budán, az I. kerületi házasságkötő teremben

A Magyar Állam szemében csak úgy lehet érvényes egy házasság, ha polgári szertatás keretein belül érvényesíti a pár a frigyet, egy anyakönyvvezető társaságában - így ehhez szükség lesz egy házasságkötő teremre. Az első lépésként érdemes bejelenteni az anyakönyvvezetőnél a házassági szándékot, az anyakönyvvezető a házasulandó pár nyilatkozatainak segítségével pedig megállapítja, hogy a házasságnak van-e törvényes akadálya.

 

Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, az I. kerületi házasságkötő termet érdemes igénybe venni. A terem lefoglalását és a szertartás megszervezését akár egy évvel az esemény előtt lehetőség van megszervezni, de minimum egy hónappal a dátum kiválasztása előtt le kell foglalni a helyszínt. A polgári esküvő megrendezésére Budán több terem is a házasulandók rendelkezésére áll, hiszen a Kisterem, a Nagyterem, valamint az Aula is lefoglalható.

 

A szervezés második fontos pontja, a tökéletes helyszín: álom esküvő Budán, álomhelyszínen

Budapest nem véletlenül Európa egyik legszebb városa, hiszen számos különleges nevezetesség, látnivaló található fővárosunkban. Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, érdemes Budapest ezen részén választani esküvői helyszínt is, hiszen így a násznépnek nem kell sokat utaznia a szertartás után. Budán a Budai Várnegyed az egyik legkedveltebb helyszín, ahol Budapest több történelmi kincse is fellelhető.  A Budai Várnegyed a Világörökség részét képzi, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a város többi részére – ennél pedig keresve sem találhatna szebb hátteret a Nagy Napnak!

 

A Zsidai Csoportnak köszönhetően a Budai Várban több étterem is rendelkezésére áll a pároknak, ha a tökéletes esküvőhelyszínt keresik Budán. Az elegáns, klasszikus étteremtől kezdve a magyaros, gasztronómiai különlegességeket kínáló éttermen át az olaszos hangulatú vacsorahelyszínig minden megtalálható. Amennyiben szeretné jobban megismerni esküvőhelyszínenket, kattintson ide: esküvőhelyszín Budán

 

A tökéletes esküvő Budán: a részletek

Egy esküvő szervezése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen számos apró részletre kell figyelni ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. A tökéletes esküvő Budán a részletekben rejlik, így a különleges helyszín önmagában nem elég ahhoz, hogy az esküvő igazán egyedi legyen. Érdemes a dekorációval is személyre szabottabbá tenni ezt a napot, aminek kiválasztása során az első lépés annak megállapítása, hogy milyen stílusú, színvilágú esküvőt szeretne. Ha ez letisztázódott, a költségvetést kiszámolása a következő feladat, hiszen ez is sokmindent befolyásolhat. Jó ötlet lehet ehhez inspirálódni akár Pinteresten, akár az internet más oldalain kutatva, hiszen csodás megoldások várják a menyasszonyokat!

 

Sok menyasszony számára az esküvőszervezés legizgalmasabb része a tökéletes ruha megtalálása. A hölgyek már akkor a menyasszonyi ruhájukról álmodoznak, amikor még szóba sem jön az esküvő gondolata. Érdemes a helyszín hangulatát, és az esküvő dekorációját, színeit is figyelembe venni, amikor a tökéletes ruha megtalálása a cél.Kapcsolódó

Hasznos tippek, hogy tökéletes legyen a gyerekzsúr

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!  

Tovább
Céges csapatépítés - ismerje meg az előnyöket

5 ok, amiért fontos a céges csapatépítés

Rengeteg cégvezető megkérdőjelezi a céges csapatépítés programok valódi szükségességét, azonban egy-egy ilyen aktivitás bizony rengeteg területen képes előre lendíteni a vállalatot. Összegyűjtöttük, hogy milyen előnyökkel is kecsegtet egy igényesen megszervezett céges csapatépítés! 

Tovább
Bemutatjuk, hogy hogyan illik viselkedni egy céges vacsorán!

Illemszabályok és öltözködési etikett a céges vacsorán

Manapság már a legtöbb cég egy évzáró buli vagy évzáró vacsora keretein belül értékeli az elmúlt esztendőt, és köszöni meg a dolgozók, illetve az együttműködő partnerek munkáját. Nem véletlenül váltak ilyen népszerűvé ezek a céges vacsorák, hiszen a vezetők kezdik felismerni azt a tényt, hogy egy kis jutalmazással, dicsérettel nagyban befolyásolhatják a dolgozók teljesítményét, illetve megadhatják számukra a kellő motivációt a következő évre. Sok esetben a kollégákban, partnerekben azonban felmerül a kérdés, hogy mennyire formális egy-egy ilyen alkalom – milyen öltözék, viselkedés illik az estéhez? Ehhez adunk tanácsokat az alábbiakban.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria