Rendezvény ajánlatkérés

A tökéletes esküvő Budán

A tökéletes esküvő Budán

Keresve sem találhatnak azok a párok jobb helyszínt Budánál, akik számára fontos a természet közelsége, a romantikus hangulat. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen egy tökéletes esküvő Budán, valamint hasznos tanácsokat adunk a szervezéshez, illetve a helyszín megtalálásához is!


Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

Esküvő Budán: szervezési tippek egy budai esküvőhöz

A szervezés első lépése: polgári esküvő Budán, az I. kerületi házasságkötő teremben

A Magyar Állam szemében csak úgy lehet érvényes egy házasság, ha polgári szertatás keretein belül érvényesíti a pár a frigyet, egy anyakönyvvezető társaságában - így ehhez szükség lesz egy házasságkötő teremre. Az első lépésként érdemes bejelenteni az anyakönyvvezetőnél a házassági szándékot, az anyakönyvvezető a házasulandó pár nyilatkozatainak segítségével pedig megállapítja, hogy a házasságnak van-e törvényes akadálya.

 

Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, az I. kerületi házasságkötő termet érdemes igénybe venni. A terem lefoglalását és a szertartás megszervezését akár egy évvel az esemény előtt lehetőség van megszervezni, de minimum egy hónappal a dátum kiválasztása előtt le kell foglalni a helyszínt. A polgári esküvő megrendezésére Budán több terem is a házasulandók rendelkezésére áll, hiszen a Kisterem, a Nagyterem, valamint az Aula is lefoglalható.

 

A szervezés második fontos pontja, a tökéletes helyszín: álom esküvő Budán, álomhelyszínen

Budapest nem véletlenül Európa egyik legszebb városa, hiszen számos különleges nevezetesség, látnivaló található fővárosunkban. Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, érdemes Budapest ezen részén választani esküvői helyszínt is, hiszen így a násznépnek nem kell sokat utaznia a szertartás után. Budán a Budai Várnegyed az egyik legkedveltebb helyszín, ahol Budapest több történelmi kincse is fellelhető.  A Budai Várnegyed a Világörökség részét képzi, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a város többi részére – ennél pedig keresve sem találhatna szebb hátteret a Nagy Napnak!

 

A Zsidai Csoportnak köszönhetően a Budai Várban több étterem is rendelkezésére áll a pároknak, ha a tökéletes esküvőhelyszínt keresik Budán. Az elegáns, klasszikus étteremtől kezdve a magyaros, gasztronómiai különlegességeket kínáló éttermen át az olaszos hangulatú vacsorahelyszínig minden megtalálható. Amennyiben szeretné jobban megismerni esküvőhelyszínenket, kattintson ide: esküvőhelyszín Budán

 

A tökéletes esküvő Budán: a részletek

Egy esküvő szervezése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen számos apró részletre kell figyelni ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. A tökéletes esküvő Budán a részletekben rejlik, így a különleges helyszín önmagában nem elég ahhoz, hogy az esküvő igazán egyedi legyen. Érdemes a dekorációval is személyre szabottabbá tenni ezt a napot, aminek kiválasztása során az első lépés annak megállapítása, hogy milyen stílusú, színvilágú esküvőt szeretne. Ha ez letisztázódott, a költségvetést kiszámolása a következő feladat, hiszen ez is sokmindent befolyásolhat. Jó ötlet lehet ehhez inspirálódni akár Pinteresten, akár az internet más oldalain kutatva, hiszen csodás megoldások várják a menyasszonyokat!

 

Sok menyasszony számára az esküvőszervezés legizgalmasabb része a tökéletes ruha megtalálása. A hölgyek már akkor a menyasszonyi ruhájukról álmodoznak, amikor még szóba sem jön az esküvő gondolata. Érdemes a helyszín hangulatát, és az esküvő dekorációját, színeit is figyelembe venni, amikor a tökéletes ruha megtalálása a cél.Kapcsolódó

Céges családi nap: szervezési ötletek, tippek a családi naphoz

Céges családi napot tervez? Ezekre ügyeljen a szervezés során!

Egy vállalat életében és a munkatársak által elért sikerekben rendkívül fontos szerepet játszik a dolgozói elégedettség, a lojalitás és a csapatmunkára való képesség. Ezt ma már szinte minden vezető és HR-es tudja, és szerencsére a legtöbb vállalat már igyekszik is ezeket elősegíteni egy-egy céges csapatépítővel, sportnappal.

Tovább
A kis esküvő előnyei: ezért érdemes inkább kis létszámú esküvőt tartani

A kis esküvő előnyei: ezért érdemes megfontolnia, hogy kis létszámú...

Nem is csoda, hiszen ha szíve leghőbb vágya nem a több száz fős vendégsereg, akkor egy kis esküvő sokkal többet nyújthat. Nézzük a kis esküvők egyértelmű előnyeit! 

Tovább
Mennyibe kerül egy esküvő? Így kalkulálhatja ki az esküvő árát!

Mennyibe kerül egy esküvő? Segítünk kalkulálni!

Az, hogy mennyibe kerül egy esküvő, rengeteg tényezőtől függ. Egészen már a költségvetése egy világra szóló lagzinak, és egy kellemes, családias hangulatú menyegzőnek épp úgy, ahogy hatalmas különbségek vannak egy romkocsma hangulatú eseménynél és egy romantikus, klasszikus eleganciát előtérbe helyező esküvőnél. Ez biztosan nem okoz meglepetést senkinek, így nem is bocsátkozunk becslésekbe és felesleges találgatásokba – helyette azokat a várható költségeket szeretnénk összefoglalni, amelyekből kiindulva nagyságrendileg Ön is el tudja dönteni, hogy mekkora esküvői költségkeretre lesz szüksége! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria