A tökéletes esküvő Budán

A tökéletes esküvő Budán

Keresve sem találhatnak azok a párok jobb helyszínt Budánál, akik számára fontos a természet közelsége, a romantikus hangulat. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen egy tökéletes esküvő Budán, valamint hasznos tanácsokat adunk a szervezéshez, illetve a helyszín megtalálásához is!

Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

A szervezés első lépése: polgári esküvő Budán, az I. kerületi házasságkötő teremben

A Magyar Állam szemében csak úgy lehet érvényes egy házasság, ha polgári szertatás keretein belül érvényesíti a pár a frigyet, egy anyakönyvvezető társaságában - így ehhez szükség lesz egy házasságkötő teremre. Az első lépésként érdemes bejelenteni az anyakönyvvezetőnél a házassági szándékot, az anyakönyvvezető a házasulandó pár nyilatkozatainak segítségével pedig megállapítja, hogy a házasságnak van-e törvényes akadálya.

 

Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, az I. kerületi házasságkötő termet érdemes igénybe venni. A terem lefoglalását és a szertartás megszervezését akár egy évvel az esemény előtt lehetőség van megszervezni, de minimum egy hónappal a dátum kiválasztása előtt le kell foglalni a helyszínt. A polgári esküvő megrendezésére Budán több terem is a házasulandók rendelkezésére áll, hiszen a Kisterem, a Nagyterem, valamint az Aula is lefoglalható.

 

A szervezés második fontos pontja, a tökéletes helyszín: álom esküvő Budán, álomhelyszínen

Budapest nem véletlenül Európa egyik legszebb városa, hiszen számos különleges nevezetesség, látnivaló található fővárosunkban. Ha a polgári esküvő Budán kerül megrendezésre, érdemes Budapest ezen részén választani esküvői helyszínt is, hiszen így a násznépnek nem kell sokat utaznia a szertartás után. Budán a Budai Várnegyed az egyik legkedveltebb helyszín, ahol Budapest több történelmi kincse is fellelhető.  A Budai Várnegyed a Világörökség részét képzi, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a város többi részére – ennél pedig keresve sem találhatna szebb hátteret a Nagy Napnak!

 

A Zsidai Csoportnak köszönhetően a Budai Várban több étterem is rendelkezésére áll a pároknak, ha a tökéletes esküvőhelyszínt keresik Budán. Az elegáns, klasszikus étteremtől kezdve a magyaros, gasztronómiai különlegességeket kínáló éttermen át az olaszos hangulatú vacsorahelyszínig minden megtalálható. Amennyiben szeretné jobban megismerni esküvőhelyszínenket, kattintson ide: esküvőhelyszín Budán

 

A tökéletes esküvő Budán: a részletek

Egy esküvő szervezése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen számos apró részletre kell figyelni ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. A tökéletes esküvő Budán a részletekben rejlik, így a különleges helyszín önmagában nem elég ahhoz, hogy az esküvő igazán egyedi legyen. Érdemes a dekorációval is személyre szabottabbá tenni ezt a napot, aminek kiválasztása során az első lépés annak megállapítása, hogy milyen stílusú, színvilágú esküvőt szeretne. Ha ez letisztázódott, a költségvetést kiszámolása a következő feladat, hiszen ez is sokmindent befolyásolhat. Jó ötlet lehet ehhez inspirálódni akár Pinteresten, akár az internet más oldalain kutatva, hiszen csodás megoldások várják a menyasszonyokat!

 

Sok menyasszony számára az esküvőszervezés legizgalmasabb része a tökéletes ruha megtalálása. A hölgyek már akkor a menyasszonyi ruhájukról álmodoznak, amikor még szóba sem jön az esküvő gondolata. Érdemes a helyszín hangulatát, és az esküvő dekorációját, színeit is figyelembe venni, amikor a tökéletes ruha megtalálása a cél.

 

A tökéletes esküvő Budán nem csak álom! Ezek a legjobb vacsorahelyszínek!

Mindenki a tökéletes helyszínre vágyik a különleges „Nagy Napra”, ha pedig a fővárosban készülünk a házasságra, akkor mi lehetne szebb, mint az óvárosi hangulattal és páratlan szépséggel rendelkező Budai Várnegyed? Életed nagy napja egy különleges helyszínt kíván meg, a Zsidai Csoport pedig a legjobb helyszínekkel szolgálhat, ha egy esküvő Budán kerül megrendezésre! Ismerd meg a legszebb budai esküvői helyszíneinket és éttermeinket a Budai Várnegyedben és Budán, és legyen felejthetetlen ez a különleges nap egy különleges helyszínen!

Akár arról álmodtál, hogy a szabad ég alatt mulassatok a lagzin, akár egy szűk, családi körben eltöltött vacsorát szeretnétek rendezni, éttermeink változatos stílusban állnak a rendelkezésedre bármilyen esküvőt is tervezel! A Zsidai Csoport éttermei között biztosan megtalálod majd azt a helyszínt, amelyre évek múltán is boldogsággal gondoltok majd vissza, és büszkélkedtek majd a gyerekeiteknek és unokáitoknak! esküvő Budán, a Budai Várban egy igazán páratlan közegben. Az alábbiakban bemutatjuk a tökéletes vacsorahelyszíneket egy esküvő budai megszervezésére.

 

Ha már tudod, mik az elképzeléseid, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

 

Esküvő Budán elegáns környezetben a Pierrot-ban

 

Ha az elegancia híve vagy és az esküvődre valami klasszikusan elegáns és romantikus helyet keresel, akkor a Pierrot étterem a legmegfelelőbb a nagy napotok megtartására. Elegáns, de mégis lezser, így a kis esküvők megtartására is alkalmas, ráadásul élő zongoraszó kíséri a mulatságot, és a zárt tér mellett egy gyönyörű kertben is tarthatjuk a lagzit a szabad ég alatt.

Olvass többet a Pierrot-ról, ha egy elegáns esküvő Budán az álmod!


Esküvő Budán családi hangulatban a Pest-Buda Bistro-ban

 

Egy szűkkörű esküvő Budán meghitt hangulatban telhet a Pest-Buda Bistro-ban a Budai Várban. Ezt az éttermünket különösen ajánljuk, ha odavagytok a nagymama főztjéért és az elegáns hangulat helyett inkább egy családiás hangulatú esküvőt képzeltetek el. 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, mint családias hangulatú kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva!

 

Városi, lezser esküvő Budán? Válasszátok a vagány hangulatú Baltazár Grill-t!

 

Igazi városiak vagytok így nem is vágynátok egy nagy vidéki lagzi, sokkal inkább egy lezser, vagány esküvőt tartanátok? Akkor a Baltazár Grill hangulatát imádni fogjátok! Josper faszén grill, macskaköves terasz, elszeparált elrendezés – sőt, még egy egész borospince is vár rátok! Az étterem atmoszférája biztosít mindent ennek az elképzelésnek mentén, hogy az esküvő Budán tökéletes hangulatban teljen!

 

Fedezd fel a Baltazár Grill-t a tökéletes budai esküvő helyszínt IDE kattintva.


Magyaros hangulat vár rátok a 21 Magyar Vendéglőben

 

El sem tudnád képzelni az esküvődet a klasszikus magyar fogások nélkül? A 21 Magyar Vendéglő a legmagasabb minőségben szolgálja fel a vérbeli magyar ételeket, épp úgy, ahogy egy tradicionális magyar esküvőt el lehet képzelni! Ha tehát, fontos számotokra a hagyományőrzés, akkor ez lesz a legmegfelelőbb hely a számotokra!

Ismerd meg a tradicionális hangulatú esküvő helyszínt Budán, a 21 Magyar Vendéglőt IDE kattintva.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café