Álom esküvő Budapesten: találja meg a tökéletes helyszínt!

Álom esküvő Budapesten: találja meg a tökéletes helyszínt!

Megálmodta már a tökéletes esküvő helyszínt? Most megmutatjuk, hogy az álmok nálunk valóra válhatnak! Egyedi és különleges esküvő Budapesten, hozzáillő különleges helyszínnel a Zsidai Csoport kínálatából. Nálunk megtalálja álmai esküvő helyszínét Budapesten - hiszen minden igényt ki tudunk elégíteni!

Csodálatos dolog, amikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét… A “Te és Én”-ből “Mi” lesz, és egy új korszak kezdődik az ifjú pár életében.

 

Egy esküvő különleges csoda, amelynek megvalósulásához bizony kell néhány elengedhetetlen hozzávaló... Ilyen például egy tökéletes helyszín, amelyben biztosan tudunk segíteni. Budapest-szerte ugyanis számos páratlan helyszínnel tudunk szolgálni, melyek stílusukban, elrendezésükben is különböznek, így bármi legyen is az elképzelése, megtaláljuk a megoldást! Ismerje meg a legjobb helyszíneket, amelyeken megtarthatja esküvőjét Budapesten!

A legtöbb nő kislány kora óta “tervezgeti”, álmodozik a tökéletes esküvői ünnepségről – ám az igazi, örömökkel teli kihívás csak az eljegyzést követően kezdődik meg. Akár szűkebb vagy tágabb körben ünnepelné élete nagy napját, rengeteg fontos elintéznivaló vár Önre és szeretteire a tökéletes budapesti esküvő megszervezéséhez. Az egyik ilyen izgalmas feladat az esküvői helyszín megtalálása Bupadesten, amely közvetlenül a vendéglétszám meghatározása után már kezdődhet is.

 

Az esküvő helyszín kiválasztása mindenképpen egy elsődleges fontosságú dolog ma már a szervezési folyamatban. Mivel egyre inkább kitolódik a helyszínek lefoglalása – akár 1,5-2 évvel az esküvő tényleges dátuma előtt – így mindenképpen hasznos ezzel kezdeni a szervezkedést, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni.

 

Ha szeretné, szakképzett kollégáink segítenek is ebben! Nálunk számos helyszín közül válogathat, amelyeket IDE KATTINTVA ismerhet meg jobban – de akár kérheti kollégánk javaslatát is az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Mi a Zsidai Csoportnál kiemelt figyelmet szentelünk ennek a nem mindennapi eseménynek, hiszen két ember életének egyik legfontosabb napja. Több éves gasztronómiai és rendezvényszervezői tapasztalattal és múlttal rendelkezünk, így sok feladatban igyekszünk a pár segítségére lenni a nagy nap kapcsán. 

 

Pierrot – Romantikus, vintage hangulatú esküvő Budapesten

Esküvő Budapesten

Manapság a vintage stílus rendkívül nagy népszerűségnek örvend, mind az esküvők, mind az egyéb rendezvények körében, így nem meglepő, hogy nálunk is megtalálható ez a stílus a kínálatban. A Budapest belvárosában található Pierrot Étterem különleges és magával ragadó hangulatával káprázatos helyszíne lehet egy budapesti esküvőnek. Sok esetben ilyen stílusú helyszínt csak a fővárostól távol találnak a párok, de ez az elbűvölő gyöngyszem Budapesten adhat otthon az Ön nagy napjának is.

 

Külső belső terei egyaránt alkalmasak az esküvői vacsora helyszínéül. A beltéri termek befogadó képessége 70, illetve 60 fő, míg a külső kerthelység akár 120 fő befogadására is alkalmas, így egyszerre lehet tökéletes esküvői helyszín kis és akár nagy létszámú ünnepségekhez is. Klasszikus, ám mégis modern bájának kevesen tudnak ellenállni – a kerthelyiség természetes növényzete pedig tökéletes alapot ad a vintage dekorációnak!

 

A Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről IDE Kattintva olvashat többet.

 

 

Pest-Buda Bistro – Családias, otthonos hangulatú esküvő Budapesten

Esküvő Budapesten

Ha élete nagy napját nem egy hatalmas, több száz főt számláló bulinak – sokkal inkább egy meghitt családi eseménynek képzeli el, a Pest-Buda Bisztro a Budai Várban tökéletes esküvőhelyszín lehet Budapesten. Az étterem hangulatos megjelenése, házias ízvilága, a nagymama konyháját felelevenítő ételei tökéletes hátteret biztosítanak egy ilyen belsőséges hangulatú eseménynek.

 

Az étterem maga zártkörűsíthető az esküvőre, az első teremben 30,  a hátsó teremben pedig további 24 fő étkeztetésére van lehetőség. Az étteremhez terasz is tartozik, így ha fontosnak tartja, hogy az esküvői vacsora Budapesten akár szabadtéren is megrendezésre kerülhessen, a Pest-Buda Bistro erre is alkalmas.

 

A Pest-Buda étteremről mint rendezvényhelyszínről IDE Kattintva olvashat többet.

 

Baltazár Grill – laza, stílusos esüvő Budapesten

Esküvő Budapesten

Vannak, akik a klasszikus eleganciára szavaznak ha esküvőről van szó, és vannak, akik inkább egy laza, stílusos lagzit képzelnek el. Ezutóbbiak számára a Baltazár Grillt ajánljuk esküvőre Budapesten: a Budai Várban lévő grill éttermünk fantáziadús látványvilággal, ínycsiklandó fogásokkal vár, ráadásul a macskaköves teraszon akár a kerti party-k hangulata is felidézhető.

Ha pedig valami még különlegesebbet álmodott meg esküvőjének, ezen a helyszínen egy borospincével is várjuk kedves vendégeinket: akár itt is megtarthatják az esküvői vacsorát! 

 

A Baltazár Grillről mint stílusos esküvőhelyszínről IDE kattintva olvashat többet. 

 

21 Magyar Vendéglő: modern magyar esküvő Budapesten

esküvő Budapesten

A magyarok kedvenc étterme a Budai Várnegyedben szintén kiváló választás, ha esküvőt szervez Budapesten. A 21 Magyar Vendéglő a maga 21. századi modern hangulatával, stílusos, ám túlzásokat nélkülöző megjelenésével fantasztikus rendezvényhelyszínként is funkcionál, ráadásul exkluzívan bérelhető. 

 

A kiváló magyar borok, az ínycsiklandó magyar fogások esküvői menüként is tökéletes választást nyújtanak!

 

A 21 Magyar Vendéglőről mint esküvői étterremről IDE kattintva tudhat meg többet. 

 

Esküvő Budapesten? Miért egy étterem a legjobb választás?

Az esküvőszervezés sosem könnyű feladat: a leendő ara a legtöbb esetben akár 1-1,5 éven át dolgozik azon, hogy tökéletes legyen a nagy nap. Az esküvői helyszín kiválasztása az egyik legnehezebb kérdés ebben a helyzetben, hiszen nem csak stílusában és felszereltségében, de befogadóképességében is passzolnia kell az esküvő tervekhez.

 

Egy étteremben tartani az esküvőt kiváló választás lehet, hiszen számos előnnyel jár a külső rendezvényhelyszínekkel szemben. Egy étterem felszereltsége, megjelenése a legtöbb esetben kiválóan passzol az esküvői elvárásokhoz: itt egy helyen kaphat meg mindent, amire szüksége van a személyzettől az ételeken át a helyszínig és a felszerelésekig. 

 

Éppen ezért, ha kis létszámú, meghitt hangulatú családi esküvőt tervez, és nem szeretné azt akár éveken át a legapróbb részletekig önmaga megszervezni, budapesti éttermeink kiváló választást nyújtanak erre az alkalomra is! 

 

 


Számunkra kiemelten fontos, hogy Vendégei is és Ön is elégedettek lehessenek, ezért is szívből ajánljuk különböző hangulatú és témájú éttermeinket, ha  Budapesten tervezik esküvőjük megtartását. Az alábbiakban egy képgalérát lapozhat végig helyszíneinkről, valamint rövid összefoglalót is készítettünk, hogy könnyebb legyen a választás!

 

A képre kattintva galéria nyílik, melyből megismerheti helyszíneink atmoszféráját! 

 

 


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café