Esküvő helyszín Budapesten: A Zsidai Csoport éttermei között biztosan megtalálja!

Esküvő helyszín Budapesten: A Zsidai Csoport éttermei között biztosan megtalálja!

A tökéletes esküvő helyszín megtalálása Budapesten nem könnyű - ám annál izgalmasabb feladat az ifjú pár számára. Ha szeretnének egyszerre több, változatos helyszín között böngészni az exkluzív helyszíntől a romantikus éttermen át a családias hangulatú esküvő helyszínig, a Zsidai Csoport kínálatát feltétlen látniuk kell!

A legszebb esküvő helyszínek Budapesten – ráadásul egy helyen összefoglalva! Tapasztaltaink alapján ez minden menyasszony álma, így megvalósítjuk azt: nem kell több oldalt átkutatni, képeket lementeni összehasonlítani, hiszen a Zsidai Csoport oldalán mi ezt megtesszük Ön helyett: ismerje meg különleges hangulatú, változatos esküvő helyszíneinket, és ha nem tud dönteni – szakképzett kollégánk segít a választásban!

Minden pár életében az egyik legfontosabb nap az esküvő. Alapos előkészületet igényel és mára már egyre több tényezőből áll össze egy ilyen hatalmas esemény megszervezése. Természetesen az esküvő mérete, hogy hány meghívott családtag és barát van betervezve, nagymértékben befolyásolja a szervezést és a kiadásokat is, de mindegyik esküvő egyre több és aprólékos odafigyelést igényel, ha szeretnénk, hogy tényleg minden emlékezetes legyen.

 

Az alábbi form kitöltésével felveheti kapcsolatot kollégánkkal, aki további segítséget tud nyújtani a tökéletes esküvő helyszín kiválasztásában budapesti helyszíneink között!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Mindegyik esküvő típusnál - legyen szó akár hatalmas esküvőről, több száz meghívottal vagy akár szolid, visszafogott, pár tíz fős vendéglétszámról, esetleg csak a szűk családról - az első és legfontosabb lépés talán egyértelműen kijelenthető, a megfelelő helyszín kiválasztása. Természetesen az egyik meghatározó szempont a választásban az adott esküvő helyszín befogadóképessége, de egyre fontosabb az is, hogy a párnak milyen elképzelései vannak az esküvővel kapcsolatban. 
 

Több éves gasztronómiai és rendezvényszervezői tapasztalatunkat egyesítjük éttermeinkkel, hogy Önnek is a legtökéletesebb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Számunkra a Zsidai Csoportnál a vendéglátás nem csupán egy megélhetési forma, hanem hívatásunknak tekintjük és igyekszünk mindenben a legmagasabb színvonalon teljesíteni, hiszen ha a pár arcán boldogságot látunk a nagy napon, az minket is boldogsággal tölt el. Számtalan különleges helyen van esküvői helyszínnek alkalmas éttermünk Budapesten, ráadásul szükség és igény szerint szállást is tudunk biztosítani az ifjú pár vendégei számára  Boutique hoteljeinkben is.

 

Pierrot – A romantikus esküvő helyszín Budapesten

Esküvő helyszín Budapesten

Ha klasszikus, kifinomult, közben mégis lezser környezetben képzeled el a nagy napot, akkor a Pierrot-ban mindent meg fogsz találni, amit csak megálmodtál. Lezseren elegáns éttermünk belső terei és a hozzá tartozó csodálatos, természetes növényzettel rendelkező kerthelység tökéletes helyszíne lehet egy esküvői ebédnek vagy vacsorának.

 

Éttermünk belső termei 70 és 60 fő befogadására alkalmas, így egy kisebb méretű ünneplésnek lehet tökéletes esküvő helyszín Budapesten. Házasságkötő terem az étteremtől séta-távolságban található, amelynek köszönhetően kétség kívül ez a legnépszerűbb esküvő helyszínünk!

 

Kattintson ide, ha több információt szeretne olvasni a Pierrot étteremről, mint rendezvényhelyszínről!

 

 

Pest-Buda Bisztro – a családias, otthonos esküvő helyszín Budapesten

Esküvő helyszín Budapesten

A Pest-Buda Bisztro egy igazi ékszerdoboz a Budai Várban, amely mellőz minden túlzást: úgy hangulatában, mint ételeiben is. Otthonos hangulatával, házias ételeivel és magyar borkínálatával azok számára biztosít tökéletes esüküvő helyszínt Budapesten, akik szűk családi körben szeretnének ünnepelni.

 

Az étterem belső tere 30+24 fő befogadására képes két külön, de egybe nyíló teremben – és az étteremhez egy páratlan hangulatú terasz is tartozik a Hess András téren, így a szabadtéri programokra is biztosított a lehetőség.

 

Kattintson ide, ha több információt szeretne olvasni a Pest-Buda étteremről, mint rendezvényhelyszínről!

 

 

 

Baltazár Grill – a trendi, egyedi hangulatú esküvő helyszín Budapesten

Esküvő helyszín Budapesten

A Baltazár Grill egyedülálló hangulata, dekorációja a fiatalos felfogású Vendégek kedvence – és az igazán vagány párok tökéletes esküvő helyszíne lehet. Az étterem specialitása, hogy borospincével is rendelkezik – így ha Ön és Vendégei is szereti a minőségi borokat, az beilleszthető az esküvőbe is!

 

Az étterem zártkörűsíthető, de kisebb létszám esetén jól szeparálható is –  hiszen egy első teremmel (25 fő befogadására képes), egy kandallós teremmel (30 fő befogadására képes) és egy borospincével, valamint egy 60 fős terasszal is rendelkezik, 

 

Kattintson ide, ha több információt szeretne olvasni a Baltazár Grillről, mint rendezvényhelyszínről!

 

 

21 Magyar Vendéglő – a 21. századi, magyar esküvő helyszín Budapesten

Esküvő helyszín Budapesten

 

Ha szeretik az igazi, modern magyar éttermeket, a 21. századi ételeket és hangulatot, a 21 Magyar Vendéglő is tökéletes esküvő helyszín Budapesten. Az étterem egy belső térrel és terasszal rendelkezik, amelyek 60 és 40 fő befogadására képesek, és igény szerint zártkörűsíthetőek. Exkluzív használatra is lehetőség van, így biztosan senki nem fogja megzavarni Önöket az ünneplésben!

 

Kattintson ide, ha több információt szeretne olvasni a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről!

 


Kattintson az alábbi képre, és galéria nyílik – így megismerheti esküvő helyszíneink atmoszféráját is!

 

 

 

Tények amiért megéri városi esküvőt tartani – Esküvő helyszín Budapesten

 


Az esküvői tervezés során sokan választják a vidéki, idilli helyszíneket a romantikusabb hangulatért. Azonban egyre több pár dönt úgy, hogy az esküvő helyszín Budapesten legyen, és nem is csoda! A városi esküvők számos előnnyel járnak, amelyeket érdemes figyelembe venni a tervezés során. Íme öt tény, amiért megéri, hogy az esküvő helyszín Budapesten legyen!

 

 

1.    Esküvő helyszín Budapesten kényelmes elérhetőséggel

 


A városi esküvők többek között azért népszerűek, mert sokkal kényelmesebbek lehetnek mind az ifjú pár, mind pedig a vendégek számára. Ha az esküvő helyszín Budapesten található akkor számos szálláslehetőség, étterem és szolgáltató elérhető, és így a vendégeknek nem kell nagy távolságokat utazniuk. Emellett könnyebb megtalálni a tömegközlekedési lehetőségeket, ami előnyös lehet azoknak, akik nem szeretnének autóval érkezni.

 

 

2.    Esküvő helyszín Budapesten történelmi értékek mellett

 


A városok tele vannak kulturális és történelmi helyszínekkel, amelyek tökéletesek lehetnek egy esküvőhöz, főleg ha az esküvő helyszan Budapesten lesz. Egy városi esküvő lehetőséget ad arra, hogy különleges helyeken mondjátok ki az igent, például egy impozáns városházán vagy egy gyönyörű múzeumban, esetleg a Halászbástyán pazar kilátás mellett. Ezek a helyszínek adhatnak egyedi hangulatot az esküvőnek, és emlékezetessé tehetik az egész eseményt.

 


3.    Esküvő helyszín Budapesten kulináris élmények között

 


A városokban számos kiváló étterem és gasztronómiai lehetőség található, így egy esküvő helyszín Budapesten kiváló lehetőséget ad arra, hogy a vendégek igazi kulináris élményben részesüljenek. A városi éttermek szakértő séffjeikkel és változatos menükkel várják az ifjú párt és vendégeiket. A sokféle konyha és ételválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő fogásokat nem leszünk kiszolgáltatva a vidéki helyszín egyoldalúságára.

 

 

4.    Esküvő helyszín Budapesten sokoldalú szolgáltatással

 

 

Egy esküvő helyszín Budapesten sokoldalúságot kínál a tervezés során. A városi területeken számos szolgáltató közül lehet választani, így könnyebb megtalálni a tökéletes fotóst, dekoratőrt, zenekart vagy DJ-t a nagy napra. Emellett a városokban számos olyan különleges helyeket is találhatunk, mint például vintage butikok, virágüzletek vagy design stúdiók, amelyek segítségével egyedivé tehetjük az esküvői dekorációt és részleteket.

 


5.    Vibráló városi hangulat és esküvő helyszín Budapesten

 


A városokban mindig ott van az élet és a vibráló energia. Egy városi esküvő lehetőséget ad arra, hogy részesei legyetek a városi hangulatnak és megtapasztald a pezsgést. Az utcákon sétálva és a helyi látnivalókat felfedezve különleges pillanatokat teremthetsz, amelyek emlékezetessé teszik az esküvőt. A városi környezetben gyönyörű városi panorámával vagy ikonikus épületekkel is találkozhatsz, amelyek kitűnő háttérként szolgálnak a fényképeknek.

 

 

Összességében az esküvő helyszín Budapesten számos előnnyel jár, amelyeket érdemes figyelembe venni. A kényelem, a kulturális értékek, a kulináris élmények, a sokoldalúság és a vibráló városi hangulat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvő egy emlékezetes és egyedi eseménnyé váljon. Ha vágytok egy modern, izgalmas és könnyed hangulatú esküvőre, akkor érdemes elgondolkodni a városi esküvő lehetőségén. Találjátok meg a tökéletes városi helyszínt, és nézzetek körül a weboldalainkon.
 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café