Rendezvény ajánlatkérés

Esküvőhelyszínek 2022 – hogyan válassz esküvőhelyszínt 2022-ben tartandó esküvődre?

Esküvőhelyszínek 2022 – hogyan válassz esküvőhelyszínt 2022-ben tartandó esküvődre?

Esküvőhelyszínt keresel 2022-ben tartandó esküvődre? Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha ennyire előre gondolkodsz!

Az esküvőszervezés örömteli és kalandos, ámde rendkívül komoly feladat is. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletesen sikerüljön, minden apró részletre gondolnod kell – a helyszínválasztás pedig az egyik legfontosabb mind közül. 

2020 kétségkívül különleges év volt az esküvők világában is. Rengetegen kényszerültek lemondani a nagy napot – a vírus sok mindent össze zavart. Az esküvők világa azonban nem állt meg, maximum megtorpant egy percre. És hogy mit hoz a jövő? Vírus szempontjából természetesen mi sem tudjuk, azt azonban már most látjuk, hogy milyen hatással voltak az eddigiekre a történtek….

 

Esküvőhelyszínek 2022-ben: nagyobb kereslet, kisebb kínálat…

…az az aki kapja, marja. A vírushelyzet, ahogy már fentebb említettük, sok esküvőnek tett keresztbe: ezek a párok azonban nem mondtak le arról a szándékukról, hogy egy nagyszerű eseményen összekössék az életüket. Éppen ezért az esküvőhelyszínek körében 2022-re nagyobb kereslettel számolhatunk: nem csak a friss párok kutatnak majd a tökéletes helyszín után, de az elmúlt hónapokban elmaradt esküvőknek is új helyszínt kell találni…


… ráadásul mindezt úgy, hogy sajnos rengeteg esküvői helyszín került rossz helyzetbe. Igaz ez sok más esküvői szolgáltatóra is, de ahogy őket, úgy az éttermeket és esküvőhelyszíneket is megviselte ez az időszak. Sokan kénytelenek voltak bezárni kapuikat, átmenetileg vagy véglegesen, de megszűntetni tevékenységüket… És hogy mit eredményez ez? Hatalmas versenyt az esküvőszervezésben 2022-re! 

 

Nem szeretnél lemaradni a legjobb helyszíneinkről? Kérd személyre szabott ajánlatunkat, és foglaljuk le a számodra tökéletes helyszínt akár már most 2022-re! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Még kutatsz a tökéletes esküvőhelyszín után 2022-re? Ismerd meg legjobb kis esküvőhelyszíneinket a Budai Várban IDE kattintva! 
 

Esküvőhelyszínek 2022-ben: gyors, okos döntésekre lesz szükség! 

A fentebb leírt okok miatt, ha éppen esküvődet szervezed, érdemes gyorsan és okosan döntened a szolgáltatók és a helyszín kapcsán. Mihamarabb lefoglalod a kinézett esküvői szolgáltatót vagy helyszínt, annál biztosabb, hogy minden zökkenőmentesen zajlik majd! 


Persze elkapkodnod nem kell, ha 2022-ben tartanád esküvőd, hiszen még rengeteg időd van addig. Mégis azt tanácsoljuk, kezd el még ma a helyszínek felkutatását IDE kattintva, és hozd meg a döntést mihamarabb! Kapcsolódó

étterem terasszal

Étterem terasszal: a legjobb éttermek terasszal, ahova érdemes kiülni...

Nincs is annál kellemesebb elfoglaltság, mint egy hosszú nap után beülni egy teraszos étterembe egy íncsiklandó fogásra, vagy akár csak egy frissítőre, limonádéra vagy koktélra. A tavasz első napsugaraitól az ősz utolsó meleg áramlataiig teraszos éttermeink a leglátogatottabbak, nem is véletlen! Ha Ti is egy ilyen szuper kiülős éttermet kerestek terasszal, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
Hangulatos éttermek Budapesten

Hangulatos éttermek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket, ha egy...

Hangulatos éttermek Pesten A főváros nyüzsgő utcáin sétálva megpihennél néhány percre egy hangulatos étteremben? A Jamie’s Pizzeria, vagy a Spíler Original szeretettel – és finom falatokkal – vár! Fedezd fel a Gozsdu udvar legjobb éttermeit!    Jamie’s Pizzeria – hangulatos étterem Budapesten a legjobb pizzával A pizza nem csupán egy street food! A pizza annál jóval több, persze csak akkor, ha akkora gonddal készítik mint nálunk, a Jamie’s Pizzeriában. A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb, hangulatos éttermében ugyanis nem vesszük félvállról ezt az egyszerű, de...

Tovább
Étterem Budai Vár

Étterem Budai Vár – mutatjuk, melyik étterembe érdemes ellátogatnod a...

A Budai Várnegyed nem csak hazánk egyik legszebb környéke, de az egyik legnépszerűbb kiránduló hely is mind a turisták, mind a hazai kikapcsolódni vágyók körében. Fedezd fel Te is pároddal, családoddal, barátaiddal ezt a fantasztikus környezetet – és ismerd meg az étterem Budai Vár kategória legjobbjait! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria