Rendezvény ajánlatkérés

A legjobb esküvői éttermek Budapesten

A legjobb esküvői éttermek Budapesten

Szeretné esküvői fogadását egy nagyszerű étteremben tartani? Együtt a családdal, barátokkal és rokonokkal ünnepelné egy étteremben élete Nagy Napját? Összegyűjtöttük a – szerintünk – legjobb esküvői éttermeket Budapesten, hogy könnyebb legyen a választás!


Ha esküvői éttermet keres Budapesten, először is engedje meg, hogy szeretettel gratuláljunk! Élete egyik legnagyobb kalandjára készül – a szeretett emberrel karöltve, ami nagyszerű hír. Örömmel látjuk, hogy megtalálta oldalunkat és érdeklődik Budapest legjobb esküvői éttermei iránt – reméljük, hogy megtalálja azt a helyet az alábbi felsorolásból, amely tökéletesen passzol álmai esküvőjéhez! 

Minden bizonnyal így lesz, hiszen igyekeztünk a lehető legkülönbözőbb megoldásokat feltálalni – hiszen tudjuk, hogy nincs két ugyanolyan ember, és nincs két ugyanolyan elvárás sem az esküvői éttermek kapcsán. Éppen ezért nálunk nem csak a romantikus, klasszikus hangulatú éttermek kerülnek fel a listára, bár kétségkívül ilyet is talál. Fontosnak tartjuk azonban, hogy azok is megtalálják a tökéletes helyszínt akik vagány, fiatalos – akár bulis – esküvőt terveznek, és azok is, akik csupán szűk családi körben szeretnék elfogyasztani az esküvői vacsorát egy étteremben. 


Ha szeretné, hogy szakképzett kollégáink személyre szabottan, az Ön igényeire alapozva ajánljanak esküvői éttermet Budapesten, az alábbi form kitöltésével felveheti velük a kapcsolatot! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Következzenek hát a legjobb esküvői éttermek Budapesten! 

 

Romantikus, exkluzív esküvői étterem Budapesten: a Pierrot

esküvői éttermek Budapesten

Mivel a legtöbb menyasszony és vőlegény, ha az esküvői vacsorájukra kerül a sor, mégis a romantikus, klasszikus stílusú, elegáns esküvői éttermeket részesítik előnyben, így mi is ezzel kezdjük a listát.


A Pierrot étterem a Budai Várnegyed festői környezetében, az 1. kerületi házaságkötő teremhez közel várja a szerelmeseket és népes családjukat esküvői étteremként Budapesten. 


Az étterem több részre tagolt, szeparált elrendezése kiváló rendezvényhelyszínné teszi, ahol létszámtól függően egy vagy több terem összekapcsolása és zártkörűsíthetősége is megoldható, így Önöknek az esküvői vacsora alkalmával nem kell a többi vendégtől tartaniuk. Az étterem praktikus elrendezése végett akár kis-, vagy nagylétszámú esküvői vacsorák rendezésére is kiválóan alkalmas, a maximum befogadó képessége a kerthelyiséget nem számolva (hiszen gondolnunk kell az esetleges rossz időre is), 110 fő körül alakul.


A Pierrot étterem káprázatos hangulata azonban nem fejeződik be az ajtóknál: az étterem mögött egy külön kis kerthelyiséggel váruk kedves Vendégeinket, így akár szabadtéri esküvői vacsorára is lehetőségük van! 


A Pierrot-ról, mint esküvői étteremről ide kattintva olvashat további részleteket: Pierrot rendezvényhelyszín

 

Családi hangulatú, kis létszámú esküvői étterem Budapesten: a Pest-Buda Vendéglő

esküvői éttermek Budapesten

Van, aki világra szóló lakodalomról álmodozik a legtávolabbi rokonokkal és barátok, ismerősök garmadával, és van, aki szűk családi, baráti körben képzeli el az esküvői vacsorát vagy ebédet.


A Pest-Buda Vendégő ez utóbbi csoport számára kínál nagyszerű lehetőséget. A Bistro alapvetően két teremből áll, egy első és egy hátsó teremből, amelyek összesen 54 fő befogadására képesek ültetett vacsorák alkalmával, így a kisebb, családias hangulatú események számára tökéletes esküvői étterem ez az egyébként is kedves, bensőséges hangulatú hely.
A Vendéglőhöz tartozik egy különálló terasz, ahol 40 fő kényelmesen helyet foglalhat a vacsora után a frissítők elfogyasztására.


A Pest-Buda Vendéglő nem csak hangulatában, de ételeiben is a családias vonalat hozza: a konyhánkból kikerülő ételek a nagymama főztjének ízvilágát elevenítik fel, ezzel tökéletesen megalkotva az otthonos hangulatot. 


További részleteket a Pest-Buda Vendéglőről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: Pest-Buda Vendéglő rendezvényhelyszín

 

Modern, magyar esküvői étterem Budapesten – a 21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő: esküvői étterem Budapesten

A „Szindbádos” gasztronómiai élmény, a kötetlen és laza hangulat egy vérbeli magyar étteremben akár esküvőjük számára is elérhető. A 21 Magyar Vendéglő szintén a Budai Vár festői környezetében várja esküvői étteremként is a házasodni vágyókat, közel a házasságkötő teremhez. 


A tágas, 60 fő befogadására is képes belső terem kiváló adottságainak köszönhetően nálunk minden meghívottja egy helyen foglalhat helyet, a további 40 fő befogadására képes teraszon pedig akár szabadtéri esküvői vacsorára is van lehetőségük. 
A helyszín igény esetén teljes mértékben zártkörűsíthető. Adottságainak köszönhetően ültetett vacsorát ajánlunk akár előre egyeztetett menüsorral, akár szűkített a la carte menüvel – de az állófogadás is megvalósítható igény szerint. 


További részleteket a 21 Magyar Vendéglőről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: 21 Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín

 

Vagány és fiatalos esküvői étterem Budapesten – a Baltazár Grill

esküvői éttermek Budapesten

Bevállalós pároknak, a stílusos, egyedi megoldások kedvelőinek pedig itt a Baltazár Grill… 
A macskaköves terasz, a faszén grill, borospincénk és kandallós termünk, egyedi stílusú éttermünket kiváló

rendezvényhelyszínné teszik. Szokványos esküvői étterem ez? Egyértelműen nem. Ettől még nagyszerű? Szerintünk mindenképp! 


A borok szerelmeseinek akár borvacsorával is szolgálhatunk, hiszen borospincénk rengeteg kiváló Kárpátmedencei borral büszkélkedhet. 


Az étterem szintén több részre tagolt, amelyek külön vagy egyben is zártkörűsíthetőek, így a megvalósításban igen rugalmasak tudunk lenni. Az első teremben 25 fő, a kandallós teremben 30 fő, a borospincében pedig további 40 fő fér el kényelmesen – a teraszon pedig egyszerre akár 60 fő is élvezheti a napsugarakat! 


További részleteket a Baltazár Grillről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: Baltazár Grill rendezvényhelyszín
 Kapcsolódó

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Tovább
Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket, ha kis létszámú esküvőt terveznek!

Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a leghangulatosabb helyeket!

Míg vidéken és a régi időkben az esküvőkre akár több száz fő is hivatalos lehetett, addig mára ez a trend leáldozni látszik. Nem is véletlen, hiszen a kis esküvőknek rengeteg előnye van a nagy lagzikkal szemben: a költségvetés jobban elosztható, és a szűk családi, baráti körre is több ideje lesz az ifjú párnak, mintha a szegről-végről rokonokkal, 10 évente egyszer látott ismerősökkel kellene foglalkozniuk.  

Tovább
Kis esküvői étterem: esküvő szűk családi körben Budapesten

Esküvő szűk családi körben: íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek...

Egy kis létszámú esküvőnek rengeteg előnye lehet a hetedhét országra szóló lakodalmakkal szemben. A hangulat ezeken az eseményeken jóval meghittebb, a meghívottka listájának készítése sokkal stresszmentesebb (hiszen senki nem fog megsértődni, ha mindenki tudja, hogy szűk családi körben ünnepelnék esküvőjüket!), és a költségek is sokkal kényelmesebben optimalizálhatóak, ha nem több száz főre kell elosztanunk azokat. 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria