A legjobb esküvői éttermek Budapesten

A legjobb esküvői éttermek Budapesten

Szeretné esküvői fogadását egy nagyszerű étteremben tartani? Együtt a családdal, barátokkal és rokonokkal ünnepelné egy étteremben élete Nagy Napját? Összegyűjtöttük a – szerintünk – legjobb esküvői éttermeket Budapesten, hogy könnyebb legyen a választás!

Ha esküvői éttermet keres Budapesten, először is engedje meg, hogy szeretettel gratuláljunk! Élete egyik legnagyobb kalandjára készül – a szeretett emberrel karöltve, ami nagyszerű hír. Örömmel látjuk, hogy megtalálta oldalunkat és érdeklődik Budapest legjobb esküvői éttermei iránt – reméljük, hogy megtalálja azt a helyet az alábbi felsorolásból, amely tökéletesen passzol álmai esküvőjéhez! 

Minden bizonnyal így lesz, hiszen igyekeztünk a lehető legkülönbözőbb megoldásokat feltálalni – hiszen tudjuk, hogy nincs két ugyanolyan ember, és nincs két ugyanolyan elvárás sem az esküvői éttermek kapcsán. Éppen ezért nálunk nem csak a romantikus, klasszikus hangulatú éttermek kerülnek fel a listára, bár kétségkívül ilyet is talál. Fontosnak tartjuk azonban, hogy azok is megtalálják a tökéletes helyszínt akik vagány, fiatalos – akár bulis – esküvőt terveznek, és azok is, akik csupán szűk családi körben szeretnék elfogyasztani az esküvői vacsorát egy étteremben. 


Ha szeretné, hogy szakképzett kollégáink személyre szabottan, az Ön igényeire alapozva ajánljanak esküvői éttermet Budapesten, az alábbi form kitöltésével felveheti velük a kapcsolatot! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Következzenek hát a legjobb esküvői éttermek Budapesten! 

 

Romantikus, exkluzív esküvői étterem Budapesten: a Pierrot

Mivel a legtöbb menyasszony és vőlegény, ha az esküvői vacsorájukra kerül a sor, mégis a romantikus, klasszikus stílusú, elegáns esküvői éttermeket részesítik előnyben, így mi is ezzel kezdjük a listát.


A Pierrot étterem a Budai Várnegyed festői környezetében, az 1. kerületi házaságkötő teremhez közel várja a szerelmeseket és népes családjukat esküvői étteremként Budapesten. 


Az étterem több részre tagolt, szeparált elrendezése kiváló rendezvényhelyszínné teszi, ahol létszámtól függően egy vagy több terem összekapcsolása és zártkörűsíthetősége is megoldható, így Önöknek az esküvői vacsora alkalmával nem kell a többi vendégtől tartaniuk. Az étterem praktikus elrendezése végett akár kis-, vagy nagylétszámú esküvői vacsorák rendezésére is kiválóan alkalmas, a maximum befogadó képessége a kerthelyiséget nem számolva (hiszen gondolnunk kell az esetleges rossz időre is), 110 fő körül alakul.


A Pierrot étterem káprázatos hangulata azonban nem fejeződik be az ajtóknál: az étterem mögött egy külön kis kerthelyiséggel váruk kedves Vendégeinket, így akár szabadtéri esküvői vacsorára is lehetőségük van! 


A Pierrot-ról, mint esküvői étteremről ide kattintva olvashat további részleteket: Pierrot rendezvényhelyszín

 

Családi hangulatú, kis létszámú esküvői étterem Budapesten: a Pest-Buda Vendéglő

esküvői éttermek Budapesten

Van, aki világra szóló lakodalomról álmodozik a legtávolabbi rokonokkal és barátok, ismerősök garmadával, és van, aki szűk családi, baráti körben képzeli el az esküvői vacsorát vagy ebédet.


A Pest-Buda Vendégő ez utóbbi csoport számára kínál nagyszerű lehetőséget. A Bistro alapvetően két teremből áll, egy első és egy hátsó teremből, amelyek összesen 54 fő befogadására képesek ültetett vacsorák alkalmával, így a kisebb, családias hangulatú események számára tökéletes esküvői étterem ez az egyébként is kedves, bensőséges hangulatú hely.
A Vendéglőhöz tartozik egy különálló terasz, ahol 40 fő kényelmesen helyet foglalhat a vacsora után a frissítők elfogyasztására.


A Pest-Buda Vendéglő nem csak hangulatában, de ételeiben is a családias vonalat hozza: a konyhánkból kikerülő ételek a nagymama főztjének ízvilágát elevenítik fel, ezzel tökéletesen megalkotva az otthonos hangulatot. 


További részleteket a Pest-Buda Vendéglőről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: Pest-Buda Vendéglő rendezvényhelyszín

 

Modern, magyar esküvői étterem Budapesten – a 21 Magyar Vendéglő

A „Szindbádos” gasztronómiai élmény, a kötetlen és laza hangulat egy vérbeli magyar étteremben akár esküvőjük számára is elérhető. A 21 Magyar Vendéglő szintén a Budai Vár festői környezetében várja esküvői étteremként is a házasodni vágyókat, közel a házasságkötő teremhez. 


A tágas, 60 fő befogadására is képes belső terem kiváló adottságainak köszönhetően nálunk minden meghívottja egy helyen foglalhat helyet, a további 40 fő befogadására képes teraszon pedig akár szabadtéri esküvői vacsorára is van lehetőségük. 
A helyszín igény esetén teljes mértékben zártkörűsíthető. Adottságainak köszönhetően ültetett vacsorát ajánlunk akár előre egyeztetett menüsorral, akár szűkített a la carte menüvel – de az állófogadás is megvalósítható igény szerint. 


További részleteket a 21 Magyar Vendéglőről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: 21 Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín

 

Vagány és fiatalos esküvői étterem Budapesten – a Baltazár Grill

Bevállalós pároknak, a stílusos, egyedi megoldások kedvelőinek pedig itt a Baltazár Grill… 
A macskaköves terasz, a faszén grill, borospincénk és kandallós termünk, egyedi stílusú éttermünket kiváló

rendezvényhelyszínné teszik. Szokványos esküvői étterem ez? Egyértelműen nem. Ettől még nagyszerű? Szerintünk mindenképp! 


A borok szerelmeseinek akár borvacsorával is szolgálhatunk, hiszen borospincénk rengeteg kiváló Kárpátmedencei borral büszkélkedhet. 


Az étterem szintén több részre tagolt, amelyek külön vagy egyben is zártkörűsíthetőek, így a megvalósításban igen rugalmasak tudunk lenni. Az első teremben 25 fő, a kandallós teremben 30 fő, a borospincében pedig további 40 fő fér el kényelmesen – a teraszon pedig egyszerre akár 60 fő is élvezheti a napsugarakat! 


További részleteket a Baltazár Grillről mint esküvői étteremről Budapesten ide kattintva olvashat: Baltazár Grill rendezvényhelyszín
 KapcsolódóKis esküvői vacsora helyszínek Budapesten

Kis esküvői vacsora helyszínek Budapesten – mutatjuk a legnépszerűbb...

Esküvői vacsorád szűk családi, vagy épp baráti körben képzeled el? Fedezd fel a legnépszerűbb kis esküvői vacsora helyszíneinket Budapesten, és találd meg álmaid esküvőhelyszínét velünk!

Tovább
Kis esküvői éttermek Budapesten

Kis esküvői éttermek Budapesten – változatos helyszínek minden álom-esküvőre!

Életünk egyik legszebb pillanat az, mikor két szerető szív összeolvad, és az esküvő során eggyé válunk partnerünkkel. A Te és Én-ből itt lesz igazán „Mi”, ami a közös élet egyik legfontosabb állomása. A legtöbb nő pedig már kislány korától fogva álmodozik arról, hogy milyen is lesz a nagy nap.  Van, aki a klasszikus romantikára esküszik, és van, aki a családias, meghitt hangulatot választaná. Persze olyan is akad, aki az esküvői éttermet inkább egy fergeteges buli helyszíneként képzeli el, és van, aki fentieket összegyúrva álmodta meg a Nagy Napot! 

Tovább
Esküvői vacsora étteremben: ezek a legjobb esküvői éttermek

Esküvői vacsora étteremben: mutatjuk Budapest legjobb éttermeit esküvői...

Bár a korábbi években a legtöbb esküvő alkalmával a ceremónia és az esküvői vacsora egy helyre esett, ez a trend megtörni látszik. Tőlünk nyugatra már egészen elterjedt, és hazánkban is egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal, hogy az esküvői vacsora a szertartás helyszínéhez közel, de más helyen, a legtöbb esetben étteremben kerül megrendezésre.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café