Rendezvény ajánlatkérés

Esküvői fotózás helyszínek - találja meg a tökéletes hátteret élete képeinek!

Esküvői fotózás helyszínek - találja meg a tökéletes hátteret élete képeinek!

Szerezzen életre szóló emlékeket nagy napjáról! Az esküvői fotózás már nem luxus, az ilyen alkalmakkor készült fotók egy életen át kísérik el a boldog párt - találja hát meg a tökéletes esküvői fotózás helyszínt! A Budai Várban számos csodás helyen nyílik lehetőség a tökéletes felvételek elkészítésére, akár a Vár patinás helyszínein, akár éttermeink és rendezvényhelyszíneink egyikén.


Ha már lázasan készülődik a nagy napra, ideje gratulálnunk Önnek. Biztosan rengeteg minden jár most a fejében, hiszen szeretné, ha esküvője napja tökéletes lenne és ez így természetes. Ne feledkezzen meg azonban az életre szóló emlékekről sem: hiszen a külön esküvői fotózás ma már nem luxus! Ha valóban tökéletes felvételeket szeretne készíttetni párjával, azt érdemes egy másik, nyugodtabb napon elkezdeni – hiszen így sokkal kiegyensúlyozottabb, kreatívabb képek készülhetnek – az esküvő napján pedig Önnek már nem lesz más dolga, mint élvezni minden percet.

 

Találja meg a tökéletes esküvői fotózás helyszínt – legyen szó akár modern, akár vagány vagy épp romantikus hangulatról, a Zsidai Csoport helyszínei között biztosan sikerül. A Budai Vár páratlan hátteret biztosít majd a legszebb menyasszony-vőlegény párnak!

A esküvői fotózás helyszínek Budapesten

Egy különleges esküvői fotózás helyszín… egy különleges városrészben!

Az esküvőszervezés az élet egyik legörömtelibb, ugyanakkor az egyik legnehezebb feladata is – ezt tudjuk jól. Mindenki szeretné, ha élete Nagy Napja tökéletesen alakulna, és arról olyan emlékek születnének, melyek valóban megőrzik annak szépségét, egyediségét és hangulatát. Sokan azonban megfeledkeznek arról, hogy az esküvő napján nem biztos, hogy a fotózás lesz az elsődleges feladatunk: ekkor ugyanis rengeteg a dolog, és egyébként is érdemes ilyenkor arra koncentrálni, hogy valóban élmény legyen számunkra is ez a nap…

 

Ha ezek mellett is szeretne tökéletes esküvői fotókat, érdemes azt az eseményt egy másik napra tenni. De milyen a tökéletes esküvői fotózás helyszín? Természetesen tudjuk, hogy mindenkinek másmilyen!

 

Akkor miért állítjuk, hogy a Zsidai Csoport kínálatában megtalálja azt? Nos azért, mert mi számos különböző stílusú, hangulatú hellyel tudunk szolgálni! Kezdve a romantikus hangulatú Pierrot-tól, a vagány és extravagáns stílusú Baltazáron át az olaszos és vidám Jamie’s Italian-ig, nálunk bőven van választás. Engedje hát meg, hogy nagyvonalakban bemutassuk esküvői fotózásra alkalmas helyszíneinket és azok jellemzőit! Arról nem is beszélve, hogy éttermeink nagy része a Budai Várban található, így az éttermi fotózás előtt és után rendkívüli felvételek készülhetnek Budapest egyik legszebb negyedében!

 

Ha megtalálta a tökéletes helyszínt, vagy ha csak további segítséget szeretne kérni, az alábbi form kitöltésével kérheti kollégáink javaslatát, ajánlatát.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Ha filmbe illő, romantikus esküvőről és esküvői fotókról álmodik: A Pierrot a tökéletes helyszín!

Mi nők, a legtöbben kislány korunk óta álmodozunk életünk nagy napjáról, ahol egy napig igazi hercegnővé válhatunk, ahol minden tökéletes és a romantika hangulata átjárja a termet, párunk pedig maga a megtestesült herceg.

 

Ha ismerősek ezek az érzések, mondatok – akkor nem is kell tovább keresnie: a Budai Várban lévő Pierrot étterem és annak természetes környezete, csodás zöldnövényzettel futtatott romantikus hangulatú kertje tökéletes választás az esküvői fotózásra (és akár az esküvő helyszínéül is, természetesen)!

 

További információkat itt olvashat a Pierrot étteremről!

 

Egy igazi modern magyar, 21. századi esküvői fotózás helyszín: 21 Magyar Vendéglő

Ha a tradíciókat a modern jegyekkel ötvöznék esküvőjükön és az esküvői fotókon is, a Budai Vár kihagyhatatlan hátteret biztosíthat. Itt található emellett a 21 Magyar Vendéglő is, amelynek belső tere és terasza is éppen ezt a stílust hivatott képviselni: a 21. századi magyar étterem klasszikus megjelenése, elegáns, mégis kötetlen hangulata tökéletes választás a letisztult, elegáns – mégis modern esküvői fotók készítéséhez.

 

Olyan pároknak ajánljuk ezt a helyszínt az esküvői fotózáshoz, akik szeretnék ha a hangsúly inkább a vőlegényre és a menyasszonyra kerülne a felvételeken, a háttér pedig kevésbé markáns, kevésbé karakteres megjelenéssel bírna.

További információkat itt olvashat a 21 Magyar Vendéglőről!

 

 

Bensőséges, családias hangulatú esküvői fotózás helyszín: Pest-Buda Bisztro

Nem minden pár rajong a csillogó eleganciáért, vannak, akik egy egyszerű, de mégis elegáns környezetet látnának viszont esküvői fotóikon. Ha Önnek is fontos, hogy egy igazi bensőséges, szeretettel teli fotózás keretein belül készüljenek el az esküvői fotók, egy olyan helyszínre lesz szükség, ahol nem érzik feszélyezve magukat. Amennyiben egy kicsit oldottabb hangulatú esküvői fotózást szeretnének egy igazi családias környezetben, a Pest-Buda Vendéglő lesz a legjobb választás.

 

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren várja azokat a párokat, akik egy meghitt, családias hangulatú fotókat képzelnek el az esküvői albumukban. Egy igazi kuckós, hagyományos étterem, az itt készült fotók mindig mosolyt fognak csalni a házaspár arcára! Itt nem kell attól tartani, hogy a pózok nem sikerülnek jól, hiszen ezen a helyszínen a szerelmes pillanatoké a főszerep, egy jól sikerült fotóhoz pedig nem is kell több! Ha mégis többre vágyik, a Pest-Buda Bisztrohoz tartozó exkluzív design-nal rendelkező boutique hotelünkben akár valódi luxusfotók is készülhetnek az ifjú párról!

 

További információkat itt olvashat a Pest-Buda Vendéglőről! 

 

Vagány, trendi esküvői fotókhoz: a Baltazár Grill a tökéletes helyszín!

Ma már nem meglepő, ha az ifjú pár a hagyományoktól elrugaszkodva egy valódi vagány, lendületes esküvői fotózás helyszínt keres. Ha szeretik a karakteres helyeket, a különleges stílusú háteret – a Batlazár Grill tökéletes helyszínt adhat a fotózásnak: az étterem belső tere és a borospince egyedi hangulata, élettel teli megjelenése biztos, hogy teljesen egyedi képeket eredményez majd!

 

A Baltazár Grill szintén a Budai Várban található – így ezt az esküvői fotózás helyszínt választva akár több stílusú fotót is készíthetnek: romantikus hangulatú, varázslatos fotókat a Várban és a Várnegyed területén, vagány és modern fotókat pedig a Baltazárban.

 

További információkat itt olvashat a Baltazát Grillről!

 

 Ha már megvan a tökéletes esküvői fotózás helyszín… Tippek az esküvői fotózáshoz 

A legfontosabb, a tökéletes esküvői fotózás helyszín már megvan, így áttérhetünk néhány egyéb fontos tényezőre a fotózással kapcsolatban. Ugyanis a helyszínen kívül vannak még olyan egyéb pontokat, amikre érdemes figyelni, ha igazán tökéletes fotókat szeretnénk.

 

A fotózásra már pár héttel a nagy nap előtt érdemes felkészülni. Ilyenkor be lehet iktatni egy kozmetikust, egy fodrászt, hiszen ha a fotózás napjára időzítjük ezeket, nem biztos, hogy olyan lesz a végeredmény, amit vártunk, és innen már nincs visszaút.

 

Ha igazán változatos fotókat álmodtak meg, akkor érdemes más ruhát választani a kreatív fotózásra, mint a nagy napra. Ez a menyasszonyok esetében fontos leginkább, hiszen nem egyszerű számukra a sok csodálatos ruha közül csak egyet választani. Ebben az esetben két különböző stílusú ruhában is tündökölhet az ara. 

 

Fontos elmondani a fotózással kapcsolatban, hogy nagyon türelmesnek kell lenni egy ilyen munkához, hiszen akár több órát is igénybe vehet. Érdemes ezért testileg és lelkileg is felkészülni rá, hiszen  ez egy egyedi, megismételhetetlen pillanat! 

Kapcsolódó

esküvő utáni vacsora helyszín - bemutatjuk éttermeinket

Esküvő utáni vacsora helyszín - ismerje meg változatos helyszíneinket!

Nincs kétség afelől, hogy az esküvő életünk egyik legszebb napja, hiszen nincs annál szebb esemény, mint amikor két ember örökre összeköti az életét. Az, hogy ez milyen körülmények között zajlik, rendkívül eltérő lehet, hiszen vannak, akik ezt az élményt minden családtagjukkal, az összes barátjukkal megosztanák, és persze akadnak olyan jegyespárok is, akik a boldogító igen-t inkább a szűk családi kör előtt mondanák ki, egy kicsit meghittebb, családiasabb környezetben.

Tovább
Engedje meg, hogy bemutassuk legszebb romantikus esküvőhelyszíneinket Budapesten – és segítsünk megvalósítani az álmát!

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten – íme a legszebb esküvői helyszíneink!

Egy esküvő minden esetben romantikus esemény… függetlenül attól, hogy az ifjú pár vagány, extravagáns vagy épp visszafogott családias rendezvényt képzel el erre a gyönyörű napra, egy biztos: a boldogító igen kimondásánál nem tudunk romantikusabb dolgot mondani. Ahhoz, hogy egy esküvő tökéletes legyen – sokak szerint rengeteg feltételnek kell teljesülnie. A valóság azonban az, hogy egy szerető pár még a legtökéletlenebb, legtöbb bakival dúsított esküvőt is életünk legszebb napjaként fogja emlegetni, bár tény, hogy jobb ha a szervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. Egy jól sikerült eseményhez pedig egy minden igényt kielégítő helyszínt kell találniuk – és mi ebben tudunk is segíteni! Engedje meg, hogy bemutassuk...

Tovább
A rendezvényszervezés egyik legkritikusabb pontja a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása, amely nagyban befolyásolja az egész esemény mentét, hangulatát.

Rendezvényhelyszín Budapesten – íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek!

Az Ön rendezvényének milyen helyszínt álmodott meg? Nagy befogadóképességű, elegáns étteremben, vagy épp laza hangulatú bisztróban, esetleg bérelhető különteremben képzeli el az eseményt? Legyen szó akár vidám esküvőről, vagány buliról vagy kötött céges rendezvényről, a Zsidai Csoport éttermei és budapesti rendezvényhelyszínei között bőven van választás mind stílusban, mind lehetőségekben.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 2 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria