Rendezvény ajánlatkérés

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt 2021-ben tartandó esküvődre? Fedezd fel a Zsidai Csoport legszebb esküvői éttermeit, és foglald le még időben a tökéletes helyet a Nagy Napra!

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Bár az idei évben az esküvői szezon már lezárult, a fentieknek köszönhetően, esküvői helyszínek üzemeltetőjeként jövőre is különleges körülményekre számítunk. Sokan szeretnék jövőre bepótolni kisebb-nagyobb esküvőjüket, ezért ha Te is jövőre, vagy azután tartanád az esküvőd, nagy versenyre számíthatsz a szolgáltatók terén… Ez persze nem csak az esküvői helyszínekre, de a többi szolgáltatóra is igaz lehet, éppen ezért a legjobb tanács amit ma adhatunk az az, hogy a lehető leghamarabb kezdd el megszervezni a részleteket, lefoglalni az esküvői helyszínt és a többi szolgáltatót egyaránt! 

 

Nem szeretnéd tovább halasztani életed Nagy Napját? Menj biztosra, és foglald le most a legjobb esküvői helyszínt 2021-re, hogy biztos helyed legyen! 


Ha még ötleted sincs az esküvői helyszínre, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb esküvői éttermeinket és rendezvényhelyszíneinket, amelyek között biztosan Te is találsz kedvedre valót. Ha úgy gondolod, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot velük, és segítenek megtalálni a Te álmaid esküvői helyszínét 2021-re!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Esküvői helyszínek 2021 – A romantikus Pierrot étterem

A Pierrot éttermünk kifinomult, romantikus hangulata évtizedek óta hódítja meg menyasszonyok és vőlegények szívét, amikor esküvői helyszínt keresnek… Nem is csoda, hiszen az étterem jól szeparált belső tere, elegáns dekorációja már alapvetően tökéletes helyet kínálhat a nagy napnak – és akkor még nem is beszéltünk az étterem mögött lévő zárt kertről, ahol akár kültéri esküvő szervezésére is lehetőséged van! 


Kétség sem férhet hozzá, hogy ez az esküvői helyszín 2021-ben is rendkívül népszerű lesz, így ha megtetszett ez a lehetőség, érdemes mihamarabb jelentkezned egy helyszíni bejárásra! 


Ismerd meg a Pierrot éttermet mint esküvői helyszínt 2021-re, IDE kattintva

 

Esküvői helyszínek 2021 – A vagány Baltazár Grill

Egy vérbeli fiatalos, stílusos esküvőhöz hasonló esküvői helyszín dukál 2021-ben is! Ha a klasszikus, romantikus vonal helyett inkább egy markáns stílusú, vagány esküvőt álmodtatok meg magatoknak, a Baltazár Grill esküvői helyszín 2021-ben is szeretettel vár! Akár az étterem stílusos belső termeiben, akár a borospincében vagy a macskaköves teraszon is ünnepelhetitek életetek Nagy Napját. 


Ismerd meg a Baltazár Grill éttermet mint esküvői helyszínt 2021-re, IDE kattintva

 

Esküvői helyszínek 2021 – A családias hangulatú Pest-Buda Bistro

Vannak, akik hatalmas, hetedhét határon túl szóló lagzira vágynak, és vannak, akik inkább szűk családi körben, csak a közel álló rokonokkal, meghitt hangulatban ünnepelnének. Ha Ti magatok is inkább ebbe a második kategóriába tartoztok, és szeretitek a kellemes, családias hangulatú helyeket, a Pest-Buda Bistro éttermünk tökéletes esküvői helyszín lesz Nektek 2021-re! A nagymama főztjének házias ízvilágával, meghitt, családias hangulattal és kellemes belső térrel, valamint egy hatalmas terasszal is a rendelkezésetekre állunk.

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro éttermet mint esküvői helyszínt 2021-re, IDE kattintva

 

 

Esküvői helyszínek 2021 – zártkörű, bulis esküvői helyszín a Spíler Shanghai Secret Bar-jaban!

Ha egy igazán fiatalos, lendületes esküvőt szeretnétek ahol zártkörűen ünnepelhettek a barátokkal, családdal, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes választás számotokra! Hangulatos, stílusos elrendezésével, jó megközelíthetőségével szuper bulihelyszínként várja az ifjú párokat és a haverokat. A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb zártkörű rendezvénytermeként nem is választhatnál jobbat, ha a hajnalig tartó szórakozás a cél! 

 

Ismerd meg a Spíler Shanghai-t mint esküvői helyszínt 2021-re IDE kattintva! Kapcsolódó

esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább
Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb...

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria