Esküvői helyszínek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket esküvőkhöz!

Esküvői helyszínek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket esküvőkhöz!

Hát eldöntöttétek. Összekötitek az életeteket, és együtt folytatjátok az utat. Gratulálunk! Összegyűjtöttük Neked a legjobb esküvői helyszíneket Budapesten, hogy könnyebb legyen a választás!

Esküvői helyszínt találni Budapesten nem könnyű feladat. Számtalan szebbnél szebb helyszínt ismerünk, és rengeteg étterem is kínál lehetőséget esküvői vacsorák rendezésére. A mi éttermeink és esküvői helyszíneink Budapesten rendezvényszervező csapattal a háttérben várja megkeresésed! A tökéletes helyszín kiválasztása ugyanis csak egy lépése az esküvő megszervezésének, ahhoz, hogy az esemény valóban életre szóló legyen nem árt egy jó szervező csapat sem, aki megvalósítja álmaid.

Persze, ahogy írtuk, az első lépés az esküvői helyszín kiválasztása Budapesten. Mutatjuk, melyik éttermeink a legnépszerűbbek, ha romantikus típusú rendezvényekről van szó! Ha szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

#1 Pierrot – a legromantikusabb az esküvői helyszínek között Budapesten

Kétség sem férhet hozzá, hogy a legnépszerűbb választás az esküvői helyszínek Budapesten kategóriából a mi esetünkben a Pierrot étterem. Ez a páratlan hangulatú, kellemes és igen romantikus, elegáns étterem számos romantikus eseménynek adott már otthont: köztük lánykéréseknek, évfordulós eseményeknek és igen, esküvői helyszínként is népszerű választás. 

 

A szeparált belső termek, az elő zongoraszó és a csodálatos, zárt zöld kertrészünk, elegáns ételkínálatunk teszi olyan népszerűvé ezt az éttermet az esküvői helyszínek között, Budapesten. Amennyiben egy klasszikusan gyönyörű, elegáns esküvőről álmodsz, mindenképp ismerd meg a Pierrot-t IDE kattintva! 

 

#2 Pest-Buda Bistro – családias hangulat az esküvői helyszínek között Budapesten

Azok számára, akiknek az otthon meleg a hangulata, a nagymama főztjének ízvilága elengedhetetlen kelléknek tűnik a tökéletes esküvői helyszín esetében – ám az valamiért nem elérhető – a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk szeretettel.


Ez a bensőséges hangulatú esküvői helyszín Budapesten tökéletes választás kisebb létszámú, szűk családi körben tartott esküvők számára, és biztosak vagyunk benne, hogy itt igazán otthon fogjátok érezni magatokat! Ha egy ilyen kellemes, meghitt esküvői helyszínt keresel Budapesten, kattints IDE és ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t.

 

#3 Baltazár Grill – a vagány, a laza és stílusos helyszín az esküvői helyszínek között Budapesten

A kifinomult és a meghitt esküvők mellett persze ott vannak az igazi vagány lagzik, ahol fiatalos, lendületes és stílusos esküvői helyszín közül válogathatunk. A Budai Várnegyed egyik kedvenc helyszínét, a Baltazár Grillt szeretnénk ezzel kapcsolatban bemutatni Neked, mint esküvői helyszínt Budapesten.


A macskaköves terasz, a faszén grill, a borospince, a kandallós terem olyan egyedi hangulatot teremt ebben az éttermünkben, ami akár esküvődre is megoldást nyújthat. Ismerd meg ezt a vagány esküvői helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

#4 21 Magyar Vendéglő – a 21 . századi modern magyar étterem az esküvői helyszínek között Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő nem véletlen vált az egyik legnépszerűbb éttermünkké az elmúlt évek során. A békebeli magyar konyha 21. századi adaptációja sokak kedvenc ételeit teremti meg – míg maga az – esküvői helyszínként is tökéletes – étterem kötetlen, kényelmes hangulatban várja kedves vendégeit. 


Amennyiben az esküvődnek is ezt a lezser, mégis kellemes és elegánsba hajló stílust álmodtad meg, ismerd meg az esküvői helyszínek Budapest kategóriánk negyedik befutóját, a 21 Magyar Vendéglőt IDE kattintva. 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café