2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

2021 a Ti évetek lesz? Szeretettel gratulálunk! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, ismerjétek meg 2021 esküvői helyszíneit Budapesten, és foglaljátok le már most!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Éttermeink falai számos esküvőnek adtak már otthont, így pontosan tudjuk, hogy a leendő párnak milyen különleges kérései akadhatnak az esküvőszervezéskor. Azt is pontosan tudjuk, hogy a 2021-es év legszebb esküvői helyszíneinek kiválasztásakor mindenki egyedi igényekkel érkezik: van, akinek a romantikus, klasszikus esküvői helyszín az álma és van, aki inkább egy modern, stílusos esküvőt képzel el… Akadnak olyanok is, akik inkább a családias, meghitt hangulatra szavaznak a nagy napon, de olyannal is találkoztunk már, akinek egészen extrém elképzelése volt a 2021-es évre a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásakor.


Éppen ezért különböző hangulatú és stílusú éttermeink mindegyikében lehetőségetek van elkölteni az esküvői vacsorát! Ilyen módon biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban minden pár megtalálja majd a számára tökéletes esküvői helyszínt Budapesten 2021-re!
Ha szeretnétek egy picit jobban tájékozódni, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb helyszíneinket, de természetesen kollégáink is készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes esküvői helyszín megtalálásában! Kérd bátran segítségüket az alábbi form kitöltésével, és tervezzétek meg együtt életed legszebb napját!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

2021 Esküvői helyszínek Budapesten: a romantikus hangulatú Pierrot étteremben

A Pierrot étterem már évek óta a fiatal párok kedvenc randevú, lánykérés és esküvői helyszíne, és várhatóan ez 2021-ben sem lesz másként. A különleges atmoszférával rendelkező étterem romantikus belső tere, varázslatos zárt kertje tökéletes helyszínt biztosít minden pár számára, hogy megünnepeljék az egybekelést.


Az étterem több belső térre osztott, amelyek külön-külön és egyben is lezárhatóak, így kisebb és nagyobb létszámú esküvői vacsoráknak is tudunk zártkörű helyszínt biztosítani 2021-ben is. 


Ismerd meg jobban a Pierrot, mint 2021 egyik legjobb esküvői helyszínét Budapesten IDE kattintva!

 

2021 Esküvői helyszínek Budapesten: a családias hangulatú Pest-Buda Bistro-ban

A család bizalmas hangulata, a nagymama házias főztjének ízvilága és a diszkrét helyszín a legfontosabb számodra 2021-ben tartandó esküvődön is? Ezesetben megtaláltad a tökéletes helyszínt a Nagy Napra: a Pest-Buda Bistro ugyanis éppen ezt kínálja számotokra! 
Egy kellemes hangulatú, meghitt étterem ahol elvonulhattok, és együtt ünnepelhettek a családdal – a legjobb klasszikus ételekkel, a legjobb alapanyagokból! 


Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint 2021 egyik legjobb esküvői helyszínét Budapesten IDE kattintva!
 

 

2021 Esküvői helyszínek Budapesten: a stílusos és extrém Baltazár Grillben

Stílusos, fiatalos, lendületes és trendi: a Baltazár Grill új dimenziókat nyit meg a 2021-es esküvői helyszínek között Budapesten. Az industrial stílusba hajló berendezés, a hatalmas macskaköves terasz, a kandallós terem és a borospince együtt tökéletes elegyét képezi annak, amire egy igazán modern esküvő megszervezéséhez szükséged lehet! 


Ismerd meg jobban a Baltazár Grill-t mint 2021 egyik legjobb esküvői helyszínét Budapesten IDE kattintva!
 Kapcsolódó

esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
Esküvői helyszínek 2021

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Tovább
Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb...

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria