Étterem a Várban: fedezd fel a Budai Vár legjobb éttermeit!

Étterem a Várban: fedezd fel a Budai Vár legjobb éttermeit!

Egy kis kiruccanást tervezel fővárosunk egyik legszebb negyedébe, a Budai Várnegyedbe? Mutatjuk a legjobb éttermeket a Várban, arra az esetre, ha megéheznél!

A Budai Vár az év minden szakaszában nagyszerű látványt nyújt: akár a hófödte háztetőket, akár a nyári zsongást választod, ezeken a varázslatos utcákon sétálgatni nagyszerű program, amit érdemes újra és újra beiktatni egy-egy hétvégén. A kilátás, az utcák és a házak stílusa egyaránt nagyon kellemes, ráadásul ez a terület a gasztronómia egyik központja is Budapesten, hiszen megannyi hangulatos, kellemes és nagyszerű étterem található itt, amelyeket az alábbiakban ismerhetsz meg. 

Étterem a Várban, olasz stílusban: a Jamie Oliver’s Italian

Jamie Oliver első budapesti étterméről talán már mindenki hallott, aki kicsit is figyeli a gasztronómiai élt történéseit. Az egy nagyteremből, és egy zártkörűsíthető különteremből álló, olasz hangulatú étterem körül hangulatos terasz húzódik, amelyen üldögélve a középkori utca látványát csodálhatjátok. Olasz ételek, tészták, saláták, olasz- és magyar borok, prosecco uralja a kínálatot, ahol az egyszerű, de fantasztikus ételeké a főszerep! 


Foglalj asztalt a Jamie Oliver’s Italian-ba IDE kattintva

 

Étterem a Várban, családias hangulatban: a Pest-Buda Bistro

Hangulatos magyar kis vendéglőnk a Budai Várnegyed egyik legszebb utcáján található, és a családias, meghitt hangulatra vágyó vendégeket csalogatja magához. A nagymama konyhájának házias ízvilágát idéző ételek mellé különleges magyar borokat kínálunk, amelyet szezonálisan a Hess András téren lévő hatalmas teraszunkon, vagy diszkrét kis éttermünkben is elfogyaszthattok.


Foglalj asztalt a Pest-Buda étterembe IDE kattintva

 

Étterem a Várban, a magyar célközönségnek: 21 Magyar Vendéglő

A 21 Magyar Vendéglő egy kifejezetten hazai célközönség számára nyitott étterem a Várban. Az étterem magyar bisztro konyhával működik, hazai fogásokat kínál – de a turistaközpontok „magyaros” éttermeitől megszokott túlzásokat mellőzve. A karakteres magyar borok tökéletes kísérőnek bizonyulnak a zamatos ízek mellé, fogyaszd azt akár hangulatos, középkori utcára néző teraszunkon, akár a modern polgári belső terünkön!


Foglalj asztalt a 21 Magyar Vendéglőbe IDE kattintva.

 

Étterem a Várban, elegáns stílusban: a Pierrot 

Egy elegáns, magyar polgári étterem, amely a maga romantikus bájával biztosan belopja magát a szívedbe! A 13. századi várfalak között meghúzódó kerthelyiség a nyári hónapokban akár szabadtéri fogyasztásra is lehetőséget biztosít, míg a hidegebb évszakokban diszkrét belső terünk nyújt varázslatos hangulatot a vacsora elfogyasztásához. A nemzetközi fine dining ételeket nemzetközi bor- és pezsgőválogatással tesszük még izgalmasabbá! 


Foglalj asztalt a Pierrot étterembe IDE kattintva

 

Étterem a Várban a grill ételek szerelmeseinek: a Baltazár Grill

A 2 teremből, borospincéből és teraszból álló, stílusos éttermünkben a magyar és nemzetközi grill ételek dominálnak, amelyekhez a legjobb gin és borválogatással készülünk kedves Vendégeink számára. A vagány, trendi környezetet a Basquiat inspirálta falfestés teszi még különlegesebbé amellett, hogy macskaköves kis teraszunkon igazi kerti party-n érezheted magad! 


Foglalj asztalt a Baltazár Grill étterembe IDE kattintva! 

 


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner