Étterem különteremmel: ha kisebb rendezvényt tartanál egy étterembe…

Étterem különteremmel: ha kisebb rendezvényt tartanál egy étterembe…

Születésnap, házassági évforduló, vagy bármilyen más kisebb létszámú ünnepségnek keresel helyet a fővárosban? Mutatjuk a legjobb éttermeket különteremmel, amelyek között biztosan megtalálod a számotokra megfelelőt!

A fontos események kiemelt figyelmet érdemelnek, és méltó ünneplésre adnak okot. A legtöbben, ha ilyen eseményt szervezünk, azt szeretjük olyan módon tenni, hogy privát szférában, csak az ünneplő társaság körében ülhessük azt meg! Sok étterem kínál rendezvényhelyszínként is szolgáltatást, ám a legtöbb esetben egy egész étterem zártkörűsítésére azért nincs szükség… Ilyenkor érdemes olyan helyszínt találni, ahol egy kisebb különteremben ünnepelhetünk. Ebben nyújtunk most segítséget! 

Étterem különteremmel, olasz hangulattal: a Jamie Oliver’s Italian

Jamie Oliver brit sztárséf első budapesti étterme a Budai Várnegyed páratlan szépségű utcáján várja vendégeit akár egy sima asztalfoglalással, akár kisebb rendezvényekre is. Az étteremben egy üvegajtóval elválasztott különterem biztosítja a privát szférát abban az esetben, ha szeretnétek zártkörűen ünnepelni a családdal, akár a kollégákkal, barátokkal! 


Az étterem különterme 27 fő befogadására alkalmas, így akár születésnapok, házassági évfordulók megtartására is tökéletes választást biztosít. Kattints IDE a további részletekért! 

 

Étterem különteremmel, a grill ételek szerelmeseinek: a Baltazár Grill

A Baltazár Grill szintén a Budai Várnegyed egy eldugott kis sarkában várja Vendégeit a maga stílusos hangulatával: macskaköves terasszal, egyedi design-nal, és számos lehetőséggel.


Itt a rendezvények megtartására különtermeinkkel több lehetőségünk is van: a kandallós terem különteremként várja szeretettel az ünnepelni vágyókat, de akár hangulatos borospincénk is alkalmas a zártkörű rendezvények lebonyolítására! 


IDE kattintva ismerheted meg jobban a Baltazár Grillt, mint különteremmel rendelkező éttermünket. 

 

Étterem különteremmel, vagányabb stílusban nagyobb létszámhoz: a Spíler Shanghai Secret Bar 

Nem csak a visszafogottabb ünneplésre, a kisebb létszámú rendezvényekre tudunk megoldást nyújtani, de a nagyobb buliknak is adhatunk otthont a Spíler Shanghai Secret Bar-ban. 


A Gozsdu udvarban található Spíler Original éttermünk különtermeként a Secret Bar és a Hidden Room akár nagyobb rendezvények befogadására is képes, ráadásul kifejezetten a zártkörű eseményekre specializálódott: itt a helyszín csak a tiétek, az ételek, és italok felszolgálása is előzetes megbeszélés alapján történik! 


Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar különtermünket IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café