Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi ünnepségekre!

Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi ünnepségekre!

Éttermet keresel születésnapra? Mutatjuk a legjobb születésnapi éttermeinket, ahol biztosan emlékezetes marad a közös ünneplés a családdal, barátokkal!

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Ha Te is születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához, az alábbiakban megtalálod a legjobb szülinapi éttermeinket és rendezvényeket. 

A születésnapi ünnepség lehet meglepetés, de akár az ünnepelt maga is részt vehet a szervezésben attól függően, hogy mi a célotok vele. Egy azonban biztos: egy szuper szülinapi helyszín elengedhetetlen az igazán emlékezetes alkalomhoz. Ha még nem találtad meg a tökéletes éttermet a születésnapra, az alábbi form kitöltésével kérheted kollégáink segítségét a választásban! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Ha pedig úgy gondolod, egy kicsit még kutakodnál a tökéletes szülinapi éttermek között, az alábbiakban bemutatjuk néhány helyszínünk tulajdonágait, hogy könnyebb legyen a választás.
 

 

Étterem születésnapra, ha bulit terveztek: Spíler Original

Ha egy igazán fiatalos, lendületes és buliba torkolló születésnapot szerveznétek, a Spíler Original csak rátok vár! Budapest belvárosában, a méltán népszerű Gozsdu udvarban egy igazi menő hellyel, egy ikonikus bárral várunk, ha nálunk ünnepelnétek ezt az alkalmat. Bár a zártkörű szülinapi buli itt nem megoldható (ha ilyenre vágysz, azt a következő bekezdésben találod), de talán nem is szükséges: hiszen a legmenőbb pasik, és a legjobb csajok is hozzánk járnak! 


Ismerd meg a Spíler Originalt, a legmenőbb éttermet születésnapra IDE kattintva! 

 

Étterem születésnapra, zártkörű bulira: Spíler Shangai Secret Bar

Ahogy azt az előző bekezdésben is írtuk, pontosan tudjuk hogy néhány alkalom megköveteli a zártkörű helyszínt. Ha olyan éttermet kerestek szülinapra, ahol a buli sem kizárt és még a többi vendég jelenlététől sem kell tartanotok, a Spíler Shanghai Secret Bar csak rátok vár! A Spíler Originallal szemben, a Gozsdu udvarban található ez a rendezvénytermünk, amelyet exkluzívan bérbe vehettek, és ahol csak a tiétek a bár! 


Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint szülinapi helyszínt IDE kattintva! 

 

Étterem születésnapra, meghitt hangulattal: Pest-Buda Bistro

Ha a Ti társaságotok buli helyett sokkal inkább egy meghitt, kellemes, családias hangulatú ebéddel  vagy vacsorával ünnepelnétek a születésnapot, a Pest-Buda Bistro minden bizonnyal az egyik legjobb étterem születésnapra. A Budai Várnegyed páratlan környezetében elhelyezkedő születésnapi étteremben, annak jó elosztása végett zavartalanul ünnepelhettek, a tavaszi-nyári hónapokban pedig a hatalmas, árnyékos teraszt is élvezhetitek.


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint születésnapi éttermet IDE kattintva

 

Étterem születésnapra, vagány környezetben: Spíler Buda

A fentiekben bulis szülinapi éttermet, és családias, meghitt helyszínt is mutattunk… de mi van, ha Ti éppen az arany középutat választanátok? A Spíler Buda stílusos, fiatalos megjelenésével, az ütős koktélokkal, ínycsiklandó steak ételekkel vár a budai oldalon a MOM Park bejáratánál, akár születésnapi ünnepségekre is! Foglaljatok szeparált asztalokat, élvezzétek a születésnapi ünnepséget, és nevessetek hangosan, ahogy jól esik!


Ismerd meg a Spíler Budát mint vagány éttermet születésnapra, IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

Kis esküvő helyszín

Kis esküvő helyszín: a boldogító igen, szűk családi körben, tökéletes...

Van, aki hetedhét határon túl harsogó, több száz fős esküvőről álmodik már gyermekkora óta, és van, aki ezt a romantikus eseményt inkább szűk családi körben, csak a legfontosabb barátok jelenlétében képzeli el. Persze mindkettőnek megvan a maga bája, és csak rajtatok múlik, hogy melyikre szavaztok! Egy azonban biztos: ha kis esküvő helyszínt keresel, és meghitt hangulatról álmodozol ezen a csodás napon, tudunk segíteni a választásban. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszínek

Osztálytalálkozó helyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeket, ha...

Az osztálytalálkozó események fontos mérföldkövek az ember életében – hiszen, akárcsak egy születésnap, az újabb eltelt éveket számolja egy-egy fontos esemény (az érettségi, a diploma, stb.) után. A régi osztálytársak anno éveken keresztül életünk részei voltak, és bár mindegyikükkel biztosan nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, azért jó néha visszacsatolást nyerni, hogy kinek hogy megy a sora, mire „jutott” az életben. Éppen ezért az osztálytalálkozót érdemes egy arra méltó helyszínen megtartani – persze, a tervezett programok függvényében. 

Tovább
Lánybúcsú helyszín

Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Egy eljegyzés, a házasság minden pár életében rendkívüli fontossággal bír, hiszen ez a „közös jövő első állomása”, amely méltó ünneplést kíván meg. A hagyomány szerint a házasságkötés előtt a menyasszony és a vőlegény is külön-külön ünnepel: lánybúcsún és legénybúcsún „búcsúztatják” el hajadon korukat a barátok, haverok, akár rokonok körében. Ugyan így hazánkban is hagyománnyá vált, hogy a lánybúcsút a menyasszony legjobb barátnője, vagy barátnői szervezik! Ha úgy alakult, hogy ez a szuper izgalmas feladat Neked jutott, segítünk a szervezés minden lépésében...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria