Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

A születésnap minden ember életében fontos esemény – és sokan szeretik méltóképpen megünnepelni azt. Ha éttermet keresel szülinapra, ismerd meg legjobb helyszíneinket!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Étterem szülinapra – ha meghitt, családias hangulatra vágytok | Pest-Buda Bistro

Gyermekkorunk szülinapi ünnepségeire emlékezve sokunknak a nagymama főztje, a meghitt, családias hangulat, a rántott hús és a húsleves ugrik be… Nem is csoda, hogy a legtöbben felnőttként is vágyakoznak ezután a hangulat után, amelyet a Pest-Buda Bistro-ban a lehető leghitelesebben próbálunk visszaadni számotokra! A nagyi által készített fogások házias ízvilága, a kockás abroszok és a kötetlen, otthonos hangulat itt garantált – már csak Ti hiányoztok, hogy felköszöntsétek az ünnepeltet! 


A Pest-Buda Bistro egy tökéletes étterem szülinapra, ha az otthon hangulatát keresitek. Ismerd meg jobban, IDE kattintva

 

Étterem szülinapra – ha egy fergeteges, zártkörű bulit tartanátok | Spíler Shanghai Secret Bar

Ha a haverokkal tartanátok a szülinapi ünneplést – vagy éppen csak a család olyan laza, hogy bulizzatok egyet – a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes szülinapi étteremként szolgál. A Gozsdu udvarban található, kifejezetten zártkörű rendezvényekre, bulikra tervezett különtermünkben a hangulat csak rajtatok múlik: akár egy kellemes ebéddel és koccintással, de akár DJ-vel, zenével megspékelt bulira is van lehetőségetek! 


A Spíler Shanghai Secret Bar egy kiváló étterem szülinapra, ha buliznátok egy jót, és fontos hogy csak Ti magatok legyetek. Ismerd meg jobban ezt a rendezvénytermünket IDE kattintva! 

 

Étterem szülinapra – ha együtt ünnepelnétek a tömeggel | Spíler Original

Kisebb társaságok esetében, vagy ha csak szeretitek a nyüzsgést és a belvárosi élet pezsgő mivoltát, a Spíler Original is tökéletes étterem szülinapra. Ugyan ez az éttermünk nem zártkörűsíthető, a többi Vendég jelenléte csak emeli majd az est fényét – hiszen a legjobb csajok és a legmenőbb pasik is hozzánk járnak bulizni. Foglaljatok egy asztalt vagy kettőt, élvezzétek a nyüzsgést velünk! 


Ismerd meg jobban a Spíler Original-t mint szülinapi éttermet IDE kattintva.

 

Étterem szülinapra – ha egy hangulatos helyet kerestek | Baltazár Grill

Sok család életében a szülinapi ünneplések összefonódnak a kerti grillezéssel, a BBQ-val és úgy alapvetően azok hangulatával. Ha ti is ilyen hangulatot kerestek a főváros betondzsungelében, a Baltazár Grillben megtaláljátok azt! Hangulatos macskaköves terasszal, hűvös borospincével várunk, a legjobb húsok pedig a világhírű Josper faszén grillen kerülnek megsütésre éppen úgy, ahogy Ti szeretitek!


Ismerd meg jobban a Baltazár Grill-t mint szülinapi éttermet IDE kattintva.
 


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café