Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várnegyedben kirándultok

Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várnegyedben kirándultok

Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várban, hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén – ahova mindenkinek érdemes ellátogatnia!

A Budai Várnegyed a maga elegáns, kifinomult stílusával, gyönyörű épületeivel és varázslatos kilátásával, megannyi látnivalójával nem véletlen vált az egyik legnépszerűbb kirándulóhellyé az elmúlt évek, évtizedek során. Megannyi külföldi, de magyar szabadidős programot kereső turista is megfordul itt, amelynek köszönhetően ezen varázslatos területen a gasztronómia is fejlődésnek indult az évek során. Rengeteg szuper éttermet találsz a Budai Várban, de hova érdemes beülni egy finom vacsorára, néhány frissítőre? Mutatjuk, mit javaslunk! 

Családias, meghitt étterem a Budai Várban: a Pest-Buda Bistro

Egy csipetnyi otthon, néhány falat gyermekkorunk kedvenc ételeiből és egy hely, ahol megpihenhettek… A Pest-Buda Bistro megálmodásakor célunk egy olyan étterem megteremtése volt a Budai Várnegyedben, ahol mindenki otthon érezheti magát! A nagymama konyhájának házias ízvilága tetten érhető legjobb fogásainkban, amelyeket éppen csak annyira gondoltunk újra, amennyire a modern gasztronómia megköveteli.


Pihenjetek meg meghitt hangulatú éttermünkben, vagy hűsöljetek az ezeréves gesztenyefák árnyékában a Hess András téren lévő teraszunkon! Asztalfoglalásért kattints IDE

 

Romantikus étterem a Budai Várban: a Pierrot

Nem csak a családosok, de a romantikára vágyó párok is gyakran ellátogatnak a Budai Várnegyedbe egy kis kikapcsolódásra. Ha szeretnéd lenyűgözni párod egy igazán romantikus, kifinomult, lezseren elegáns étteremben elköltött vacsorával, a Pierrot nagyszerű választás! 


A fine dining fogásokat a hangulatos belső térben, vagy a 13. századi várfalak között megbúvó kerthelyiségben is elfogaszthatjátok igény szerint. Asztalfoglalásért kattints IDE

 

Stílusos grill étterem a Budai Várban: a Baltazár Grill

Ez az étterem a Budai Várban egy eldugott kis sarokban található, és a grill ételek szerelmesei számára ajánljuk leginkább. A stílusos és vagány megjelenésű hely belső térrel és egy hangulatos macskaköves terasszal vár amellett, hogy a borok szerelmesei akár borospincénket is kipróbálhatják! 


A méltán híres Josper faszén grillen készült húsok kifogástalan minőségben, a legjobb alapanyagokból kerülnek a tányérotokra. Asztalfoglalásért kattints IDE

 

Vagány olasz étterem a Budai Várban: a Jamie Oliver’s Italian

Jamie Oliver első magyarországi étterme, a Jamie Oliver’s Italian szintén a Budai Várnegyedben foglal helyet, és hatalmas népszerűségnek örvend az ide látogató turisták körében. Nem is véletlen: az olasz fogásokat, tészta ételeket kínáló étterem fantasztikus hangulattal, és íncsiklandó fogásokkal vár akár a belső téren, akár a teraszon. 


A brit sztárséf receptjei alapján, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült fogásokat Ti is imádni fogjátok! Asztalfoglalásért kattints IDE

 

21. századi magyar étterem a Budai Várban: a 21 Magyar Vendéglő

Bár a Budai Várnegyed kétség kívül a turisták egyik kedvelt központja, mégis hiszünk benne, hogy a hazai célközönség is szeret ide járni, és számukra is érdemes fenntartani egy helyet, ahol otthon érezhetik magukat. A 21 Magyar Vendéglő ennek szellemében került megnyitásra magyar étteremként: a legjobb magyar ételekkel, minden klisét és túlzást mellőzve. Asztalfoglalásért kattints IDE. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner