Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

Kirándulás a Várnegyedben, hazánk egyik legszebb környékén? Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várban, és dobjátok fel a napot egy gasztronómiai élménnyel is!

A Budai Várnegyed páratlan szépségű tája hazánk egyik büszkesége. Épp ezért, ez a gyönyörű környék nem csak a külföldi turistákat, de a magyar kirándulni, kikapcsolódni vágyókat is gyakran vonzza. Ti is ellátogatnátok erre a fantasztikus helyre? A kirándulás során megpihenhettek vendéglátóipari egységeinkben, ahol íncsiklandó ételekkel, és fantasztikus italokkal várunk. Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek a legjobb éttermek a Budai Várban, amelyeket mindenképp érdemes legalább egyszer kipróbálnod ha erre jársz! 

Éttermek a Budai Várban: a romantikus Pierrot étterem

Egy kettesben töltött nap, némi minőségi együtt töltött idő a kedveseddel? Ha beülnétek egy romantikus étterembe elfogyasztani valamit, a Budai Várnegyed egyik kedvenc helyét, a Pierrot éttermet ajánljuk számotokra. 


Minden kétséget kizáróan ez az éttermünk az egyik közönségkedvenc. A gyönyörű zárt kerthelyiséggel, az élő zongoraszóval az itt eltöltött idő még varázslatosabb lesz!

 

Ismerjétek meg a Pierrot éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: egyszerűen magyar étterem, a 21 Magyar Vendéglő

21. századi modern hangulat, magyar ételek – egy minden túlzást nélkülöző, vérbeli magyar étteremben. A 21 Magyar Vendéglő megálmodásakor a hazai célközönség igényeit tartottuk szem előtt: egyetek sokat, jót, nevessetek hangosan, és kapcsoljatok ki egy picit a hétköznapok fáradalmaiból! 

 

Ismerjétek meg a 21 Magyar Vendéglőt, az egyetlen, minden túlzás nélkül magyar éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: a stílusos Baltazár Grill

A grill ételek kedvelőinek, a borok és a gin&tonic szerelmeseinek is tartogatunk egy éttermet a Budai Várban, amely elkápráztat majd! A Baltazár Grill a maga stílusos megjelenésével, a minőségi alapanyagaival és a Josper faszén grillel, egy hangulatos macskaköves terasszal vár a Várnegyed egy eldugott kis sarkában, ahol igazán jól érezhetitek magatokat! Ha úgy látjátok, borospincénk akár egy teljes borkóstoló esemény megszervezésére is alkalmas, míg az étterem több részre tagolt elosztása a nyugodalmas étkezést biztosítja.

 

Ismerjétek meg a Baltazár Grill éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva! 

 

Éttermek a Budai Várban: az olasz hangulatú Jamies’s Italian

Ha számodra az étkezésben a minőség az elsődleges, akkor kétség kívül nem találsz jobb éttermet a Budai Várban, mint a Jamie’s Italian. Az étterem koncepciójának megalkotásakor Jamie Oliver-rel együttműködve az ő követelményeit vettük alapul: egyszerű ételeket főzünk, a lehető legjobb minőségben! Az étterem stílusos, vagány hangulata, a kiülős terasz tökéletes helyszínné teszi akár egy romantikus vacsorának, akár egy barátokkal töltött, nevetős délutánnak.

 

Ismerd meg a Jamie’s Italian éttermet a Budai Várban, és foglalj asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: a családias, meghitt Pest-Buda Bistro

Egy csipetnyi otthon, egy ízlelésnyi gyermekkor egy étteremben a Budai Várban – családias, meghitt hangulatban… A Pest-Buda Bistro koncepciójának megalkotásakor azt az élményt szerettük volna visszahozni minden felnőtt életébe, amelyet csak a nagymama konyhája adott: az ízek, az illatok és a kiszolgálás is éppen olyan barátságos és otthonos, mint ott és akkor volt. Fedezd fel a nagyi főztjét újragondolva, a lehető legjobb alapanyagokból, modern eljárásokkal készítve nálunk! 

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro éttermet a Budai Várban, és foglalj asztalt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner