Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

Kirándulás a Várnegyedben, hazánk egyik legszebb környékén? Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várban, és dobjátok fel a napot egy gasztronómiai élménnyel is!

A Budai Várnegyed páratlan szépségű tája hazánk egyik büszkesége. Épp ezért, ez a gyönyörű környék nem csak a külföldi turistákat, de a magyar kirándulni, kikapcsolódni vágyókat is gyakran vonzza. Ti is ellátogatnátok erre a fantasztikus helyre? A kirándulás során megpihenhettek vendéglátóipari egységeinkben, ahol íncsiklandó ételekkel, és fantasztikus italokkal várunk. Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek a legjobb éttermek a Budai Várban, amelyeket mindenképp érdemes legalább egyszer kipróbálnod ha erre jársz! 

Éttermek a Budai Várban: a romantikus Pierrot étterem

Egy kettesben töltött nap, némi minőségi együtt töltött idő a kedveseddel? Ha beülnétek egy romantikus étterembe elfogyasztani valamit, a Budai Várnegyed egyik kedvenc helyét, a Pierrot éttermet ajánljuk számotokra. 


Minden kétséget kizáróan ez az éttermünk az egyik közönségkedvenc. A gyönyörű zárt kerthelyiséggel, az élő zongoraszóval az itt eltöltött idő még varázslatosabb lesz!

 

Ismerjétek meg a Pierrot éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: egyszerűen magyar étterem, a 21 Magyar Vendéglő

21. századi modern hangulat, magyar ételek – egy minden túlzást nélkülöző, vérbeli magyar étteremben. A 21 Magyar Vendéglő megálmodásakor a hazai célközönség igényeit tartottuk szem előtt: egyetek sokat, jót, nevessetek hangosan, és kapcsoljatok ki egy picit a hétköznapok fáradalmaiból! 

 

Ismerjétek meg a 21 Magyar Vendéglőt, az egyetlen, minden túlzás nélkül magyar éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: a stílusos Baltazár Grill

A grill ételek kedvelőinek, a borok és a gin&tonic szerelmeseinek is tartogatunk egy éttermet a Budai Várban, amely elkápráztat majd! A Baltazár Grill a maga stílusos megjelenésével, a minőségi alapanyagaival és a Josper faszén grillel, egy hangulatos macskaköves terasszal vár a Várnegyed egy eldugott kis sarkában, ahol igazán jól érezhetitek magatokat! Ha úgy látjátok, borospincénk akár egy teljes borkóstoló esemény megszervezésére is alkalmas, míg az étterem több részre tagolt elosztása a nyugodalmas étkezést biztosítja.

 

Ismerjétek meg a Baltazár Grill éttermet a Budai Várban, és foglaljatok asztalt IDE kattintva! 

 

Éttermek a Budai Várban: az olasz hangulatú Jamies’s Italian

Ha számodra az étkezésben a minőség az elsődleges, akkor kétség kívül nem találsz jobb éttermet a Budai Várban, mint a Jamie’s Italian. Az étterem koncepciójának megalkotásakor Jamie Oliver-rel együttműködve az ő követelményeit vettük alapul: egyszerű ételeket főzünk, a lehető legjobb minőségben! Az étterem stílusos, vagány hangulata, a kiülős terasz tökéletes helyszínné teszi akár egy romantikus vacsorának, akár egy barátokkal töltött, nevetős délutánnak.

 

Ismerd meg a Jamie’s Italian éttermet a Budai Várban, és foglalj asztalt IDE kattintva!

 

Éttermek a Budai Várban: a családias, meghitt Pest-Buda Bistro

Egy csipetnyi otthon, egy ízlelésnyi gyermekkor egy étteremben a Budai Várban – családias, meghitt hangulatban… A Pest-Buda Bistro koncepciójának megalkotásakor azt az élményt szerettük volna visszahozni minden felnőtt életébe, amelyet csak a nagymama konyhája adott: az ízek, az illatok és a kiszolgálás is éppen olyan barátságos és otthonos, mint ott és akkor volt. Fedezd fel a nagyi főztjét újragondolva, a lehető legjobb alapanyagokból, modern eljárásokkal készítve nálunk! 

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro éttermet a Budai Várban, és foglalj asztalt IDE kattintva
 Kapcsolódó

esküvőszervezés 2021

Mire számíthatunk jövőre az esküvők terén?

Az idei évben a COVID-19 járvány kétség kívül felborított mindent, amit megszokhattunk. Leendő párok kényszerültek lemondani esküvőjüket, áttenni az időpontot későbbre, vagy megtartani kisebb létszámmal, szűk családi körben életük Nagy Napját.   

Tovább
budapest legjobb olasz étterme

Budapest legjobb olasz étterme: fedezd fel a Jamie’s Italiant!

Van valami különleges abban, ahogy az olaszok tengetik mindennapjaikat… Valami egészen lenyűgöző: nyugalmas, ráérős, stresszmentes… egyszerű, de nagyszerű. Éppen úgy, ahogy az olasz ételek is készülnek: egyszerűen, mindössze néhány alapanyagból – mégis a lehető legnagyobb odafigyeléssel és a legjobb minőségben. Ez a fajta kiegyensúlyozottság, a sietség elkerülése életük minden területére kihat – és most Te is megtapasztalhatod, hiszen ha Budapest legjobb olasz éttermét keresed, megtaláltad! 

Tovább
budai vár étterem

Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria