Éttermek Budapesten: étteremkörkép a budai és pesti oldalon, ha ennél egy jót

Éttermek Budapesten: étteremkörkép a budai és pesti oldalon, ha ennél egy jót

A legjobb éttermek Budapesten egy helyen, hogy könnyebb legyen a választás! Fedezd Budapest top éttermeit, a legjobb vendéglátóhelyeket, és találd meg az alkalomnak tökéletes helyet a fővárosban.

Bármilyen alkalomról is legyen szó, egy étterem Budapesten tökéletes választás, ha szeretnétek ünnepelni, enni egy jót, vagy csupán beülnétek valahova a barátokkal. Ráadásul a mi éttermeink nem csak az ételekről szólnak: hitvallásunk, hogy a vendéglátás nem csupán a jó ételekről, a lehetp legbonyolultabb és modernebb konyhatechnológiákról szól… Sokkal inkább arról az élményről, amellyel távozhatsz budapesti éttermeinkből. Hiszen étterembe nem csak enni, de szórakozni, élményeket gyűjteni járunk. Ehhez természetes módon tartoznak hozzá a szívvel, lélekkel összeállított ételek, de ugyanilyen fontos a hangulat, a tökéletes kiszolgálás is! Ha még nem találtad meg a tökéletes éttermeket Budapesten, most megismerheted a mi legjobb helyeinket – Budán és Pesten egyaránt.

Éttermek Budapesten, a budai oldalon

Éttermek Budapesten, családias hangulattal | Pest-Buda Bistro

A Pest-Buda Bistro-ban a nagymama házias főztjének ízvilágával, szívvel-lélekkel készített ételek és családias, meghitt hangulattal várjuk az élményekre vágyókat a Budai Várnegyed szívében. Az étterem nem csak hangulatos belső teréről, de hatalmas teraszáról is híres, amely a Hess András téren, évszázados gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit. 


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Pest-Buda étteremről kattints IDE.

 

Olasz éttermek Budapesten, vidám hangulattal | Jamie’s Italian

Jamie Oliver első budapesti éttermében nem csak az olasz hangulat, de az olasz ételek és minőség is elsődleges számunkra. Egyszerű, mégis rendkívüli ételeket kóstolhatsz itt meg egy olyan budapesti étteremben, amely a mediterrán területek hangulatát idézi meg: hangos nevetés, jókedv és a Jamie Olivertől megszokott magas minőség vár!


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Jamie’s Italian budapesti étteremről kattints IDE!

 

Vagány éttermek Budapesten, Rock’n’Roll életérzéssel | Spíler Buda

Egy laza este a barátokkal, beszélgetés és rengeteg nevetés… Egy vagány üzleti összejövetel, vagy éppen néhány új ismeretség kötése? A Spíler Buda vagány hangulata biztosan lenyűgöz majd! Steak ételek, kiváló sörök, ínycsiklandó borok és persze koktélok egy helyen, a MOM Park bejáratánál… kell ennél több?


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Spíler Budáról kattints IDE!

 

Stílusos éttermek Budapesten, borospincével és terasszal | Baltazár Grill

A Budai Várnegyed egy eldugott kis utcájában megelevenedik az élet: a macskaköves teraszon megannyi vidám társaság koccint, a borospincében pedig sorra kerülnek elő jobbnál jobb borok, miközben a Josper faszén grill a legjobb ételeken dolgozik… Ez a stílusos budapesti étterem tökéletes választás egy kirándulással töltött napra, de akár üzleti eseményekre is!


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Baltazár Grillről kattints IDE!

 

Romantikus éttermek Budapesten, varázslatos hangulattal | Pierrot 

A romantikus jellegű események, a kettesben töltött vacsorák egyik kedvenc helyszíne Budapesten minden bizonnyal a Pierrot étterem. Legyen szó akár egy első randiról, vagy romantikus vacsoráról pároddal, akár egy lánykérésről vagy éppen az esküvő utáni vacsoráról – itt megtaláljátok számításotokat! 


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Pierrot étteremről kattints IDE. 

 

Magyar éttermek Budapesten, minden klisé nélkül | 21 Magyar Vendéglő

A 21 Magyar Vendéglőben szeretünk egy kicsit többet enni, és egy kicsit többet nevetni mint máshol… Ez a magyar étterem kifejezetten a hazai célközönség számára lett megálmodva: a hazai ízek, magyar kedvencek és a minden klisét nélkülöző, mégis lenyűgöző környezet tökéletes választás bármilyen alkalomra! 

 

Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a 21 Magyar Vendéglőről kattints IDE!

 

Éttermek Budapesten, a pesti oldalon

Vagány éttermek Budapesten, bulihangulattal | Spíler Original

Ha egy picit kirúgnátok a hámból, vagy csak az éjszakai élet előtt szeretnétek összeülni, beszélgetni, koktélozni és enni valami jót, a Gozsdu udvarban található éttermünk, a Spíler Original szeretettel – és vagány emberekkel – vár! Nappal kellemes hangulatú, minőségi street food-ot kínáló étterem, éjjel pedig ikonikus bár és szórakozóhely, ahova csak a legjobb arcokat várjuk!

 

Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Spíler Original-ról kattints IDE!

 

A legjobb pizza Budapesten, hangulatos étteremben | Jamie’s Pizzeria

Jamie Oliver második budapesti éttermében a központba minden kétséget kizáróan a pizza került – ráadásul hazánk egyik legjobb pizzája. A Gozsdu udvarban található budapesti étteremben azonban nem csak a legjobb pizzákat kóstolhatod végig, de akár superfood salátákat, és más különlegességeket is választhatsz étlapunkról. A belváros nyüzsgő forgatagában üde színfolt ez az étterem, hiszen kisgyermekes családokat is szeretettel várunk.


Asztalfoglaláshoz és további információkhoz a Jamie’s Pizzeriáról kattints IDE.
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café