Évfordulós vacsora Budapesten: fedezd fel a legjobb éttermeket romantikus vacsorára

Évfordulós vacsora Budapesten: fedezd fel a legjobb éttermeket romantikus vacsorára

Évfordulótok lesz kedveseddel, és szeretnéd meglepni egy romantikus, évfordulós vacsorával Budapesten? Ismerd meg a legnépszerűbb éttermeinket, ahova érdemes ellátogatnotok!

Az évfordulók egy párkapcsolatban fontos mérföldkőnek számítanak, amelyeket érdemes méltóképpen megünnepelni. Ha másért nem is, azért mindenképp, hogy megőrizzétek a hagyományt és ilyenkor rendszeresen csak egymásra figyeljetek, felélénkítsétek a romantikát, és együtt legyetek egy kicsit! Ha idén szeretnéd kedvesed olyan élménnyel megajándékozni amelyet ketten élhettek át, egy ilyen romantikus évfordulós vacsora kiváló ötlet ajándékként, vagy az ajándék mellé kiegészítőként. És hogy hova érdemes beülnötök enni egyet? Ismerd meg a legnépszerűbb évfordulós vacsora helyszíneinket az alábbiakban, és foglalj asztalt nálunk! 

Családias, meghitt hangulatú évfordulós vacsora Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha az évfordulós vacsora alkalmából egy kellemes hangulatú, meghitt helyet kerestek romantikus vacsorára, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár benneteket. A Budai Várnegyed páratlan szépségű utcáiról nyíló családias éttermünkben igazán otthon érezhetitek magatokat: a fesztelen hangulat, a diszkrét kiszolgálás és a nagyszerű hazai ételek gondoskodnak erről!

 

A Pest-Buda Bistro-t olyan párok számára ajánljuk évfordulós vacsorára, akik kerülnék a feltűnést és szeretik az otthonos ízeket – konyhánkból ugyanis a magyar konyha legjobb ételei kerülnek majd asztalotokra éppen úgy, ahogy a nagymama főzte. 

 

Kattints IDE az asztalfoglalásért, ha a Pest-Buda Bistro-ban tartanátok az évfordulós vacsorát Budapesten! 
 

 

Romantikus és elegáns évfordulós vacsora Budapesten: a Pierrot-ban

Kerek évfordulókra, vagy csupán ha szeretnéd egy igazán elegáns és romantikus vacsorával felejthetetlenné tenni ezt a napot, a Pierrot éttermünket ajánljuk szertettel. Ez az étterem szintén a Budai Várnegyedben található, és a párok kedvenceként tartjuk számon: nem csak évfordulós vacsorák, de lánykérések és esküvők gyakori helyszíne is. 

 

A Pierrot elegáns megjelenése, lezser, mégis kifinomult hangulata és nemzetközi fine dining ételei tökéletes hátteret biztosítanak egy romantikus vacsorának, akár a Ti évfordulótokra is!

 

Kattints IDE az asztalfoglalásért, ha a Pierrot étteremben tartanátok az évfordulós vacsorát Budapesten! 

 

Vagány és trendi évfordulós vacsora Budapesten: a Spíler Budában

Ha idén szeretnétek egy kicsit lazábbra venni a figurát, és az évfordulós vacsorát egy vagány helyen tartanátok meg, a Spíler Buda lesz a tökéletes választás. Ez az éttermünk a MOM Park bejáratánál található és a Spílerek ikonikus hangulatát hozza el Nektek. Nagyszerű koktélok, zamatos borok és különleges kézműves sörök is várnak, ha koccintanátok egyet évfordulótok alkalmából!

 

Kattints IDE az asztalfoglalásért, ha a Spíler Budában tartanátok az évfordulós vacsorát Budapesten! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café