Gyerekbarát étterem Budapesten – hova érdemes menni gyerekkel?

Gyerekbarát étterem Budapesten – hova érdemes menni gyerekkel?

Hétvégi program a családdal? Nem árt, ha egy gyerekbarát éttermet is beterveztek Budapesten! Mutatjuk, hova érdemes ellátogatni, ha gyerkőccel jönnétek!

Szülőként bizonyára Te is pontosan tudod, milyen nehéz is lehet olyan éttermet találni, ahol valóban gyerekbarát a hozzáállás. Rengeteg étterem „akasztja magára” a gyerekbarát címkét – minél több vendéget remélve – de csak kevesek tudnak valóban gyerekbarát jelleggel szolgálni számotokra… Ha családoddal a nyakatokba vennétek a várost, és egy tényleg gyerekbarát éttermet kerestek, az alábbiakból érdemes válogatnotok – és azt is eláruljuk, hogy miért! 

Jamie Oliver's Pizzeria – gyerekbarát étterem Budapesten, a belvárosban

A belváros különösen nehéz terep, ha gyerekbarát éttermet kerestek. Megannyi vendéglátóipari egység áll rendelkezésetekre, de vajon melyik az, ahol a gyerkőc tényleg jól érzi majd magát, és még – esetleg – valami számára is értékes ennivalót is találtok? 


Nos, ha valóban gyerekbarát éttermet kerestek, a Jamie Oliver’s Pizzeria szeretettel vár Titeket. Fedett különálló terasza akár gyerekzsúrra is alkalmas, de egy hétköznapi látogatás során sem csalódtok majd… Nem csak, hogy gyerekek számára is értelmezhető, sőt, értékelhető ételeket kínál az étterem gyerekmenüjében, de „Kids eat free” ajánlatunk keretén belül hétvégén a csemeték ingyen választhatnak a gyermekmenüről! 


Az ajánlat a 7 év alatti gyerkőcökre vonatkozik, és a gyermek menüről sem lesz  nehéz választani: míg a felnőtteket talán lenyűgözik a különleges konyhai eljárások, a minél különlegesebb alapanyagok és ízek, addig a gyerekek számára egészen más a fontos: az étel legyen egyszerű, finom, könnyen fogyasztható (és persze egészséges!).


A Jamie Oliver’s Pizzeria gyermekmenüje ezen elven készült, így olyan ételek közül válogathatnak a kicsik, amit igazán szeretnek: egyszerű pizzák és tésztaételek várják őket. 

 

A Kid’s Eat Free ajánlatról bővebben IDE kattintva olvashatsz, vagy ki is próbálhatod! Foglalj asztalt a Jamie Oliver’s Pizzeria-ba IDE kattintva

 

Spíler Buda: gyerekbarát étterem, felnőttes köntösben

A MOM Park bejáratánál megnyitott éttermünk, a Spíler Buda a lokáció célközönségének megfelelően gyerekbarát étteremként a legkisebbeket is szeretettel várja. A vagány, stílusos étteremben nem csak a gyermekek számára külön odafigyeléssel összeállított gyermekmenüvel várjuk a családdal érkező vendégeket, de arról is gondoskodunk, hogy a gyerekbarát étteremben a kicsik ne unatkozzanak! Színezővel, apró elfoglaltságot nyújtó feladatokkal várjuk a kicsiket, hogy a szülők – ha csak néhány lopott percre is – de kikapcsolódhassanak végre! 

 

Fedezzétek fel a Spíler Budát együtt a családdal, foglaljatok asztalt IDE kattintva!Kapcsolódó

Szülinapi ötletek

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

Tovább
osztálytalálkozó ötletek

Osztálytalálkozó ötletek: osztálytalálkozó szervezése, akár egy profi!

Ha úgy döntöttél, idén Te veszed kézbe az osztálytalálkozó szervezését, lehet, hogy már el is késtél… Tudtad, hogy az osztálytalálkozót akár 12 hónappal az esemény előtt is érdemes elkezdeni szervezni? Na jó, kis túlzással, de egy biztos: minél hamarabb állsz neki a szervezésnek, annál biztosabb, hogy sikeres eseményt bonyolítasz majd le hajdani osztálytársaiddal. És hogy mikre érdemes ügyelned, milyen kihívások várnak? Éttermeink számos osztálytalálkozónak biztosítottak már helyszínt, ezért van néhány alapvető „igazságunk”, amit érdemes megfogadnod!

Tovább
Legjobb étterem Budapest

Legjobb étterem Budapest: ide érdemes menned, ha éttermet keresel

Az éttermek sok esetben nyújtanak helyszínt meghitt pillanatoknak, felejthetetlen beszélgetéseknek, akár üzleti sikereknek vagy éppen randevúknak. A legjobb éttermekbe ilyen módon nem csak az ételekért járunk, bár kétség kívül annak minősége és ízvilága is fontos szempont a vendéglátóipari egység kiválasztásakor… Ami azonban ennél is fontosabb, az az élmény amivel távoztok. A Zsidai Csoportnál éttermeink működtetésekor éppen ezért nem csupán a legjobb alapanyagokra, a legmodernebb konyhai technológiákra fektetünk hangsúlyt, de a nagy betűs Vendéglátást is komolyan vesszük! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria