Gyerekbarát étterem Budapesten – hova érdemes menni gyerekkel?

Gyerekbarát étterem Budapesten – hova érdemes menni gyerekkel?

Hétvégi program a családdal? Nem árt, ha egy gyerekbarát éttermet is beterveztek Budapesten! Mutatjuk, hova érdemes ellátogatni, ha gyerkőccel jönnétek!

Szülőként bizonyára Te is pontosan tudod, milyen nehéz is lehet olyan éttermet találni, ahol valóban gyerekbarát a hozzáállás. Rengeteg étterem „akasztja magára” a gyerekbarát címkét – minél több vendéget remélve – de csak kevesek tudnak valóban gyerekbarát jelleggel szolgálni számotokra… Ha családoddal a nyakatokba vennétek a várost, és egy tényleg gyerekbarát éttermet kerestek, az alábbiakból érdemes válogatnotok – és azt is eláruljuk, hogy miért! 

Jamie Oliver's Pizzeria – gyerekbarát étterem Budapesten, a belvárosban

A belváros különösen nehéz terep, ha gyerekbarát éttermet kerestek. Megannyi vendéglátóipari egység áll rendelkezésetekre, de vajon melyik az, ahol a gyerkőc tényleg jól érzi majd magát, és még – esetleg – valami számára is értékes ennivalót is találtok? 


Nos, ha valóban gyerekbarát éttermet kerestek, a Jamie Oliver’s Pizzeria szeretettel vár Titeket. Fedett különálló terasza akár gyerekzsúrra is alkalmas, de egy hétköznapi látogatás során sem csalódtok majd… Nem csak, hogy gyerekek számára is értelmezhető, sőt, értékelhető ételeket kínál az étterem gyerekmenüjében, de „Kids eat free” ajánlatunk keretén belül hétvégén a csemeték ingyen választhatnak a gyermekmenüről! 


Az ajánlat a 7 év alatti gyerkőcökre vonatkozik, és a gyermek menüről sem lesz  nehéz választani: míg a felnőtteket talán lenyűgözik a különleges konyhai eljárások, a minél különlegesebb alapanyagok és ízek, addig a gyerekek számára egészen más a fontos: az étel legyen egyszerű, finom, könnyen fogyasztható (és persze egészséges!).


A Jamie Oliver’s Pizzeria gyermekmenüje ezen elven készült, így olyan ételek közül válogathatnak a kicsik, amit igazán szeretnek: egyszerű pizzák és tésztaételek várják őket. 

 

A Kid’s Eat Free ajánlatról bővebben IDE kattintva olvashatsz, vagy ki is próbálhatod! Foglalj asztalt a Jamie Oliver’s Pizzeria-ba IDE kattintva

 

Spíler Buda: gyerekbarát étterem, felnőttes köntösben

A MOM Park bejáratánál megnyitott éttermünk, a Spíler Buda a lokáció célközönségének megfelelően gyerekbarát étteremként a legkisebbeket is szeretettel várja. A vagány, stílusos étteremben nem csak a gyermekek számára külön odafigyeléssel összeállított gyermekmenüvel várjuk a családdal érkező vendégeket, de arról is gondoskodunk, hogy a gyerekbarát étteremben a kicsik ne unatkozzanak! Színezővel, apró elfoglaltságot nyújtó feladatokkal várjuk a kicsiket, hogy a szülők – ha csak néhány lopott percre is – de kikapcsolódhassanak végre! 

 

Fedezzétek fel a Spíler Budát együtt a családdal, foglaljatok asztalt IDE kattintva!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café