Hangulatos étterem Budapesten: mutatjuk a legjobb helyeket, ha hangulatos éttermet keresel

Hangulatos étterem Budapesten: mutatjuk a legjobb helyeket, ha hangulatos éttermet keresel

A legjobb éttermek nem csak minőségi kínálatukról ismerszenek meg. Jó konyhát és hangulatos éttermet egyszerre vezetni az igazi kihívás, amit mi Vendéglátásnak nevezünk!

Hangulatos éttermet keresel Budapesten, a belvárosban vagy a budai oldalon? Nálunk a minőségi fogások, a legfrissebb alapanyagok és a legmodernebb konyhai eljárások mellett a hangulatra is ügyelnek kollégáink. Mutatjuk, hova érdemes asztalt foglalnod, ha ilyen helyet keresel!

Hangulatos étterem Budapesten, romantikus programokra: a Pierrot

Ha egy kettesben elköltött, romantikus vacsorára keresel hangulatos éttermet, a Pierrot-nál nem találsz jobban a fővárosban. Az elegáns magyar polgári étterem diszkrét hangulata, romantikus stílusa lenyűgöző hátteret biztosít, amelyet nemzetközi fine dining fogásaink koronáznak meg. 


Hangulatos éttermünkben a tavaszi-nyári időszakban akár csodálatos, 13. századi várfalak közti kerthelyiségünket is választhatjátok, ahol a szabad ég alatt fogyaszthatjátok el a legfinomabb fogásokat! 

 

Foglalj asztalt hangulatos éttermünkbe romantikus vacsorára IDE kattintva! 

 

Hangulatos étterem Budapesten, olasz stílusban: a Jamie Oliver’s Italian

Az olaszok nagy spílerek… Vagányak, lazák, és valljuk be: pontosan tudják, hogyan kell élvezni az életet! Az életet, és az ételeket egyaránt. Ha már megízlelted az olasz stílust akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért érdemes kipróbálnod Jamie Oliver első budapesti éttermét a Budai Várnegyedben. 


A legfinomabb olasz fogásokkal, tésztaételekkel és salátákkal, olasz és magyar borokkal és proseccoval várunk! 


Foglalj asztalt hangulatos éttermünkbe, ha megízlelnéd Olaszországot IDE kattintva!

 

Hangulatos étterem Budapesten, otthonos köntösben: a Pest-Buda Bistro

A legtöbben imádunk nosztalgiázni. Visszagondolni gyermekkorunk kedvenc fogásaira, a nagymama főztjének házias ízvilágára, a vasárnapi ebédek keltette érzésekre… hangulatos éttermünkben, a Pest-Buda Bistro-ban pedig éppen ezt az életérzést szeretnénk újra elérhetővé tenni, mindenki számára! 


A legjobb magyar fogásokat autentikusan, a „nagymama receptje” szerint készítjük el, természetesen a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, amelyhez néhány pohár finom magyar bort ajánlunk.


Foglalj asztalt otthonos hangulatú éttermünkbe IDE kattintva

 

Hangulatos étterem Budapesten, a kert grillezéseket idéző stílusban: a Baltazár Grill

Mit nevez még az átlagember „hangulatos”-nak? Naná, hogy a kerti grillezéseket, a BBQ sercegését, és a vidám beszélgetéseket! A Budai Várnegyed egyik eldugott kis sarkában, a Baltazár Grillben pedig mi is ezt a hangulatot próbáljuk becsempészni Vendégeink életébe. Hangulatos macskaköves teraszunkon, kellemesen hűvös borospincénkben, vagy éppen a stílusos és vagány belső térben, igény szerint.


Foglalj asztalt hangulatos éttermünkbe, ha szereted a grillezések feelingjét IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café