Rendezvény ajánlatkérés

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

A házassági évforduló minden pár életében fontos szerepet játszik, pláne ha ilyen szép kerek a dátum. Anikó és Péter idén nálunk ünnepelte 10. házassági évfordulóját Budapesten, mutatjuk is a részeleteket!


Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Házassági évforduló Budapesten: ha baráti, családi körben tartanátok

Az elmúlt évek során számos olyan házassági évfordulós party-nak adtunk otthont a Spíler Shanghai Secret Bar-jában, ahol a párok baráti, családi körben, akár több 10 fővel együtt ünnepelnék meg ezt a nemes alkalmat!

 

Így tett Anikó és Péter is, akik idén a 10. évfordulójukat ünnepelték. A kerek szám pedig nagyobb bulit kívánt meg: a boldog pár mintegy 40 fővel együtt szerette volna megejteni a koccintást, és elfogyasztani a cukrászműhelyünk által készített gyönyörű tortát.

 

Házassági évforduló Budapesten, bulis köntösben

Vannak, akik a házassági évfordulót egy kellemes hangulatú, beszélgetős vacsora keretein belül képzelik el, és vannak, akik szeretnének egy jót bulizni ezen alkalomból. Anikó és Péter ezutóbbit választotta, a tökéletes helyszín számukra így a Spíler Shanghai Secret Bar-ja lett. 


Egy laza, vagány hangulatú helyszínt kerestek ugyanis, ahol a házassági évfordulójukat baráti, családi körben ünnepelhetik meg, és ahol saját DJ-jük gondoskodhat a zenéről és a jó hangulatról. Az esemény fergetegesre sikeredett: a pár még a programot is szépen megszervezte.
 

 

Anikó és Péter házassági évfordulós bulija

A vendégek érkezésére welcome drink-ként prosecco-t rendelt a két ünnepelt, valamint ínycsiklandó falatkákkal is köszöntötték a sereget. Ezt követően pohárköszöntőkkel nyitották meg az estet, amelyet egy fotóvetítés követett az első 10, házasságban töltött évükről.


Az est további fogyasztásáról is Anikó és Péter gondoskodott: az előre kiválasztott italkínálat a vendégek rendelkezésére állt az előre meghatározott keretben, a végösszeget pedig a pár rendezte – így a meghívottak számára a fogyasztás díjmentes volt, az est pedig zavartalanul folyhatott anélkül, hogy fizetéssel kellene bajlódni.
Éjfélre pedig egy szuper tortát is rendelt a pár: Cukrászműhelyünk egyik kedvence, a Sós karamell torta került az asztalra a pezsgős koccintás mellé.

 

Még nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk Anikónak és Péternek! Ahogy azt beszéltük, remélhetőleg hamarosan újra találkozunk a babaváró bulitokon! :)

 

A Ti házassági évforduló bulitok Budapesten

Te is hasonló rendezvényt képzelsz el következő házassági évfordulódra? Semmi akadálya! Kérlek, az alábbi formon vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen segítenek a szervezésben! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Tejfakasztó buli Budapesten

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

A kismama és a baba születés előtt, és azt követően is rengeteg hasonló hagyományban részesülhet. A babaváró bulitól kezdve a babaköszöntőig rengeteg esemény övezi a kicsi érkezését, és ilyenkor az apáról sem érdemes megfeledkezni! 

Tovább
Eljegyzési party: szervezési tippek, ötletek

Eljegyzési party-t szervezne? Tippek és ötletek egy felejthetetlen alkalomra!

Hát eljött ez a nap is: feltette a nagy kérdést. Hihetetlen öröm ez, hiszen úgy döntöttek: együtt szeretnék leélni az életüket! Az „Igen” után már kezdődhet is a szervezés! Egy hatalmas, élményekkel és örömmel teli utazás ez a nászútig – és tovább… De mivel érdemes kezdeni a menyasszony-létet?

Tovább
Borkóstoló Budapesten: fedezze fel az újvilági borokat a Spíler Budában

Újvilági borkóstoló Budapesten, a Spíler Budában

Szeretné megismerni az újvilági borokat egy felejthetetlen borkóstoló eseményen Budapesten? Tudjon meg többet arról, hogyy az óceán másik oldalán hogyan készítik nedűiket, és milyen szőlőfajtákkal dolgoznak a borászok! A Spíler Buda borkóstoló csomagajánlatában ezt kínáljuk Önnek.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria