Rendezvény ajánlatkérés

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

A házassági évforduló minden pár életében fontos szerepet játszik, pláne ha ilyen szép kerek a dátum. Anikó és Péter idén nálunk ünnepelte 10. házassági évfordulóját Budapesten, mutatjuk is a részeleteket!

Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Házassági évforduló Budapesten: ha baráti, családi körben tartanátok

Az elmúlt évek során számos olyan házassági évfordulós party-nak adtunk otthont a Spíler Shanghai Secret Bar-jában, ahol a párok baráti, családi körben, akár több 10 fővel együtt ünnepelnék meg ezt a nemes alkalmat!

 

Így tett Anikó és Péter is, akik idén a 10. évfordulójukat ünnepelték. A kerek szám pedig nagyobb bulit kívánt meg: a boldog pár mintegy 40 fővel együtt szerette volna megejteni a koccintást, és elfogyasztani a cukrászműhelyünk által készített gyönyörű tortát.

 

Házassági évforduló Budapesten, bulis köntösben

Vannak, akik a házassági évfordulót egy kellemes hangulatú, beszélgetős vacsora keretein belül képzelik el, és vannak, akik szeretnének egy jót bulizni ezen alkalomból. Anikó és Péter ezutóbbit választotta, a tökéletes helyszín számukra így a Spíler Shanghai Secret Bar-ja lett. 


Egy laza, vagány hangulatú helyszínt kerestek ugyanis, ahol a házassági évfordulójukat baráti, családi körben ünnepelhetik meg, és ahol saját DJ-jük gondoskodhat a zenéről és a jó hangulatról. Az esemény fergetegesre sikeredett: a pár még a programot is szépen megszervezte.
 

 

Anikó és Péter házassági évfordulós bulija

A vendégek érkezésére welcome drink-ként prosecco-t rendelt a két ünnepelt, valamint ínycsiklandó falatkákkal is köszöntötték a sereget. Ezt követően pohárköszöntőkkel nyitották meg az estet, amelyet egy fotóvetítés követett az első 10, házasságban töltött évükről.


Az est további fogyasztásáról is Anikó és Péter gondoskodott: az előre kiválasztott italkínálat a vendégek rendelkezésére állt az előre meghatározott keretben, a végösszeget pedig a pár rendezte – így a meghívottak számára a fogyasztás díjmentes volt, az est pedig zavartalanul folyhatott anélkül, hogy fizetéssel kellene bajlódni.
Éjfélre pedig egy szuper tortát is rendelt a pár: Cukrászműhelyünk egyik kedvence, a Sós karamell torta került az asztalra a pezsgős koccintás mellé.

 

Még nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánunk Anikónak és Péternek! Ahogy azt beszéltük, remélhetőleg hamarosan újra találkozunk a babaváró bulitokon! :)

 

A Ti házassági évforduló bulitok Budapesten

Te is hasonló rendezvényt képzelsz el következő házassági évfordulódra? Semmi akadálya! Kérlek, az alábbi formon vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen segítenek a szervezésben! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Olasz étterem Budapesten

Olasz étterem Budapesten? Fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Ha jó olasz éttermet keresel Budapesten, irány a Budai Várnegyed! Jamie Oliver első budapesti étterme, az olasz hangulatú és olasz ételeket kínáló Jamie’s Italian szeretettel vár. Mutatjuk, mire számíthatsz! 

Tovább
Meglepetés születésnapi party

Meglepetés születésnapi party-t szerveznél? Mutatunk pár tippet, hogy...

Barátodnak, szerettednek nemsokára születésnapja lesz? Nincs szebb ajándék egy igazán élményekkel teli meglepetésekkel teli születésnapi bulinál, ahol a hozzá közel álló rokonok, ismerősök, vagy épp barátok, haverok köszöntik fel. Ha belecsapnál a szervezésbe, adunk néhány szuper ötletet a megvalósításhoz!

Tovább
Esküvőszervezés tippek

5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

Szeretettel gratulálunk Nektek! :) Ha ezen az oldalon jársz, nagy valószínűséggel életed egyik legnagyobb élményére, legszebb utazására készülsz: az esküvőd megszervezésén dolgozol. Életed Nagy Napjáról már biztosan Neked is van egy határozott elképzelésed: minden tökéletes, a szeretteid összegyűlnek és pároddal kimondjátok a boldogító IGEN-t – mindezt persze álmaid helyszínén, álmaid ruhájában – egy makulátlanul jól sikerült és emlékezetes napon.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria