Jó étterem Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes menni, ha ennél egy jót!

Jó étterem Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes menni, ha ennél egy jót!

Különleges alkalomra, vagy csak egy esti programra keresel jó éttermet Budapesten? Ismerd meg a Zsidai Csoport éttermeit, és látogass el hozzánk éttermeink egyikébe!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól. Bár szó mi szó, hogy a legtöbben szeretünk egy jót enni, néhány különleges fogással kényeztetni magunkat, az is biztos hogy az éttermek meglátogatása ennél többet kell, hogy nyújtson. Egy jó étterem Budapesten ugyanis nem csak a kiváló alapanyagokról, a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készült fogásokból áll, de abból az élményből is, amelyet csak a nagybetűs Vendéglátás nyújthat számunkra. Éttermeink megálmodásakor – azon felül, hogy természetesen fogásainkra is nagy hangsúlyt fektetünk – ezt tartottuk szem előtt. 

Legyen szó akár egy romantikus vacsoráról, randevúról – akár egy kellemes családi eseményről vagy baráti csevegésről, a Vendéglátás élménye a Ti napotokat is különlegessé teszi majd, ha ellátogattok hozzánk! És hogy mely éttermeinket mire ajánljuk? Az alábbiakban összefoglaltuk!

 

Jó étterem Budapesten, ha családi eseményre érkeztek vagy a diszkréciót keresitek: Pest-Buda Bistro

Pest-Buda éttermünk a Budai Várnegyed egy csendes kis utcájában, hangulatos környezetben foglal helyet. Jó étteremválasztás ez a hely, ha rajongsz a nagymama konyhájának házias ízvilágáért, ha szereted a klasszikus magyar fogásokat, és családias, meghitt hangulatot vársz el egy étteremtől. Ugyanakkor nem csak családi programokra, privát ebédekre érkeznek hozzánk Vendégeink a világ minden tájáról: diszkrét elrendezésű, több részre osztott éttermünk akkor is kiváló, ha privátban beszélgetnétek – akár üzleti, akár magánéleti témákról.

 

Ismerd meg a diszkrét események megtartására jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha egy fiatalos, vagány hely után kutattok: Spíler Original

Egészen mást jelent a jó étterem az idősebb generáció számára, és mást a fiatal, vagány srácok/lányok számára. A Gozsdu udvar méltán híres környezetében ezutóbbiak találhatják meg számításaikat, ha egy igazán menő, jó éttermet keresnek. A Spíler Original nappal vagány helyként a vidám beszélgetések színhelye, míg éjjel ikonikus bárként a szórakozásé, a buliké. Menő, minden igényt kielégítő streetfood kínálatunk szuper választás, ha bedobnál valamit. 

 

Ismerd meg a vidám, bulis eseményekre jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha randevúra, romantikus programra kerestek helyet: Pierrot

És milyen egy jó étterem Budapesten, ha randevúra, romantikus programra készültök? A Pierrot lezseren elegáns környezete, kifinomult ételei és stílusa tökéletes választás, ha lenyűgöznéd kedvesed. Ez az éttermünk esküvői helyszínként is gyakori választás az ifjú párok körében, de egy szimpla romantikus vacsora, vagy egy lánykérés is tökéletes helyen van itt nálunk, a Pierrot-ban.

 

Ismerd meg a romantikus alkalmakra jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha a legjobb pizzát keresitek: Jamie Oliver’s Pizzeria

A belváros nyüzsgő forgatagában, a Gozsdu udvar fiatalos lendületében egy kis kikapcsolódás, lazaság és – valószínűleg – a legjobb pizza a városban…? Ezt nálunk találjátok meg, a Jamie Oliver’s Pizzeriában! Gyermekbarát étteremként napközben zárt teraszunkon a kicsik is nagyszerűen érzik magukat, de a felnőttek sem fognak csalódni az itteni felhozatalban! Ínycsiklandó limonádék és frissítők, valódi olasz pizza, és laza hangulat… kell ennél több?

 

Ismerd meg a pizzaimádók számára legjobb étteremet Budapesten IDE kattintva

 

Jó étterem Budapesten, ha a steak ételek rajongói vagytok: Spíler Buda

A budai oldal sok szempontból az egyik legszínesebb vidéke Budapestnek. Ha a Budai Várnegyedben már sokszor jártatok, és most lejjebb kalandoznátok: a MOM Park bejáratánál lévő Spíler Buda éttermünk szertettel vár! Egy valódi vagány, stílusos helyet képzelj el a legjobb borokkal, a legfinomabb steak húsokkal, ahol egy kicsit Te is sztárnak érezheted magad. 

 

Ismerd meg a Spíler Budát, a budai oldal egyik legjobb éttermét IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café