Jó étterem Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes menni, ha ennél egy jót!

Jó étterem Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes menni, ha ennél egy jót!

Különleges alkalomra, vagy csak egy esti programra keresel jó éttermet Budapesten? Ismerd meg a Zsidai Csoport éttermeit, és látogass el hozzánk éttermeink egyikébe!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól. Bár szó mi szó, hogy a legtöbben szeretünk egy jót enni, néhány különleges fogással kényeztetni magunkat, az is biztos hogy az éttermek meglátogatása ennél többet kell, hogy nyújtson. Egy jó étterem Budapesten ugyanis nem csak a kiváló alapanyagokról, a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készült fogásokból áll, de abból az élményből is, amelyet csak a nagybetűs Vendéglátás nyújthat számunkra. Éttermeink megálmodásakor – azon felül, hogy természetesen fogásainkra is nagy hangsúlyt fektetünk – ezt tartottuk szem előtt. 

Legyen szó akár egy romantikus vacsoráról, randevúról – akár egy kellemes családi eseményről vagy baráti csevegésről, a Vendéglátás élménye a Ti napotokat is különlegessé teszi majd, ha ellátogattok hozzánk! És hogy mely éttermeinket mire ajánljuk? Az alábbiakban összefoglaltuk!

 

Jó étterem Budapesten, ha családi eseményre érkeztek vagy a diszkréciót keresitek: Pest-Buda Bistro

Pest-Buda éttermünk a Budai Várnegyed egy csendes kis utcájában, hangulatos környezetben foglal helyet. Jó étteremválasztás ez a hely, ha rajongsz a nagymama konyhájának házias ízvilágáért, ha szereted a klasszikus magyar fogásokat, és családias, meghitt hangulatot vársz el egy étteremtől. Ugyanakkor nem csak családi programokra, privát ebédekre érkeznek hozzánk Vendégeink a világ minden tájáról: diszkrét elrendezésű, több részre osztott éttermünk akkor is kiváló, ha privátban beszélgetnétek – akár üzleti, akár magánéleti témákról.

 

Ismerd meg a diszkrét események megtartására jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha egy fiatalos, vagány hely után kutattok: Spíler Original

Egészen mást jelent a jó étterem az idősebb generáció számára, és mást a fiatal, vagány srácok/lányok számára. A Gozsdu udvar méltán híres környezetében ezutóbbiak találhatják meg számításaikat, ha egy igazán menő, jó éttermet keresnek. A Spíler Original nappal vagány helyként a vidám beszélgetések színhelye, míg éjjel ikonikus bárként a szórakozásé, a buliké. Menő, minden igényt kielégítő streetfood kínálatunk szuper választás, ha bedobnál valamit. 

 

Ismerd meg a vidám, bulis eseményekre jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha randevúra, romantikus programra kerestek helyet: Pierrot

És milyen egy jó étterem Budapesten, ha randevúra, romantikus programra készültök? A Pierrot lezseren elegáns környezete, kifinomult ételei és stílusa tökéletes választás, ha lenyűgöznéd kedvesed. Ez az éttermünk esküvői helyszínként is gyakori választás az ifjú párok körében, de egy szimpla romantikus vacsora, vagy egy lánykérés is tökéletes helyen van itt nálunk, a Pierrot-ban.

 

Ismerd meg a romantikus alkalmakra jó éttermünket Budapesten IDE kattintva.

 

Jó étterem Budapesten, ha a legjobb pizzát keresitek: Jamie Oliver’s Pizzeria

A belváros nyüzsgő forgatagában, a Gozsdu udvar fiatalos lendületében egy kis kikapcsolódás, lazaság és – valószínűleg – a legjobb pizza a városban…? Ezt nálunk találjátok meg, a Jamie Oliver’s Pizzeriában! Gyermekbarát étteremként napközben zárt teraszunkon a kicsik is nagyszerűen érzik magukat, de a felnőttek sem fognak csalódni az itteni felhozatalban! Ínycsiklandó limonádék és frissítők, valódi olasz pizza, és laza hangulat… kell ennél több?

 

Ismerd meg a pizzaimádók számára legjobb étteremet Budapesten IDE kattintva

 

Jó étterem Budapesten, ha a steak ételek rajongói vagytok: Spíler Buda

A budai oldal sok szempontból az egyik legszínesebb vidéke Budapestnek. Ha a Budai Várnegyedben már sokszor jártatok, és most lejjebb kalandoznátok: a MOM Park bejáratánál lévő Spíler Buda éttermünk szertettel vár! Egy valódi vagány, stílusos helyet képzelj el a legjobb borokkal, a legfinomabb steak húsokkal, ahol egy kicsit Te is sztárnak érezheted magad. 

 

Ismerd meg a Spíler Budát, a budai oldal egyik legjobb éttermét IDE kattintva! 
 Kapcsolódó

Olasz étterem Budán

Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Az olasz életérzés, az egyszerű, de nagyszerű ételek imádata egy egészen új világba kalauzol. És hogy mindez a lehető legmagasabb minőségben történhessen, arra maga Jamie Oliver a garancia. 

Tovább
Lánybúcsú feladatok

Lánybúcsú feladatok: vicces és kreatív feladatok lánybúcsúra

Egy pár életében az egyik legnagyobb esemény mikor úgy döntenek, hogy összekötik életüket, és egyesítik családjaikat. Mielőtt kimondanák a boldogító „IGEN”-t, azonban van még egy kis feladata a barátnőknek, barátoknak: hagyományosan ugyanis ekkor kerül sor a leány- és legénybúcsúra, amely alkalommal „hajadonságát” búcsúztatjuk a fiataloknak. Ez a hatalmas bulitól a visszafogott vacsoráig bármilyen esemény lehet, mégis a leggyakrabban a lánybúcsú egy vicces és emlékezetes party-vá válik. A szervezés egyik legfontosabb feladata – a lánybúcsú helyszín megtalálása mellett...

Tovább
Eljegyzési szokások

Eljegyzési szokások: ezeket a hagyományokat Nektek is érdemes megtartani, ha...

A lánykérés a leendő pár mellett mindkét család számára hatalmas öröm, amelyet a hagyományok szerint együtt is szeretnek megünnepelni a rokonok. Nem is csoda, hiszen a házasságkötéssel a két család valamely módon kapcsolódik, „eggyé válik”, és ez ünneplésre ad okot. A szokás szerint az eljegyzés bejelentése – hivatalosan legalábbis – egy eljegyzési vacsora keretében történik, ahol a pár számára fontos emberek mind szemtanúi lehetnek ennek. És hogy milyen eljegyzési szokásokkal érdemes számolnotok ezen az alkalmon? Mutatunk néhány kedves gesztust, kellemes hagyományt, amit érdemes betartani! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria